Canim yanlis anlamazsan eger is yerinde filan problem varmi benim moralim bozukken oyle olurum ben oyle cok yeme istegi geldiginde soda ictim cok bastiriyor gun icinde cok tuketmiyorsan meyve cayi yada bitki cayi da oyalar seni en azindan
Cqnım haklısın ama bu hafta kızım hasta sabaha kadar yatmadı onunla ilgileniyorum yarın bildirimden sonra izine ayrılabilir miyimKmsl Hnd takıma hiç gelmiyorsun listedesin ve menü paylasımı yapman gerekiyor
Gecmis olsun canım,Cqnım haklısın ama bu hafta kızım hasta sabaha kadar yatmadı onunla ilgileniyorum yarın bildirimden sonra izine ayrılabilir miyim
Tmm canım çok sağolGecmis olsun canım,
Ikinci izin olcak sanırım kontrol edeyim canım ona göre yazayım sana
Arkadaşlar merhaba. Kusura bakmayın bikac gündür yokum. Son bikac sayfayı okuyabildim ancak. Salı sabah kan tahlili sonucu için doktora gitmiştim, ufak bir enfeksiyon çıktı ama asıl sorun ameliyatta tüp yerlestirmedikleri için sıkıntı varmış. Tekrar operasyon geçirdim. Bu sabah taburcu oldum. Bu sefer daha kötü oldum giremedim hiçbir şekilde.
Yaa çok geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba. Kusura bakmayın bikac gündür yokum. Son bikac sayfayı okuyabildim ancak. Salı sabah kan tahlili sonucu için doktora gitmiştim, ufak bir enfeksiyon çıktı ama asıl sorun ameliyatta tüp yerlestirmedikleri için sıkıntı varmış. Tekrar operasyon geçirdim. Bu sabah taburcu oldum. Bu sefer daha kötü oldum giremedim hiçbir şekilde.
Cook gecmis olsun canım evde güzelce iyileşirsin bir an önce inşallahArkadaşlar merhaba. Kusura bakmayın bikac gündür yokum. Son bikac sayfayı okuyabildim ancak. Salı sabah kan tahlili sonucu için doktora gitmiştim, ufak bir enfeksiyon çıktı ama asıl sorun ameliyatta tüp yerlestirmedikleri için sıkıntı varmış. Tekrar operasyon geçirdim. Bu sabah taburcu oldum. Bu sefer daha kötü oldum giremedim hiçbir şekilde.
Kuzummmmm çok çok geçmiş olsunnnnnnnnnArkadaşlar merhaba. Kusura bakmayın bikac gündür yokum. Son bikac sayfayı okuyabildim ancak. Salı sabah kan tahlili sonucu için doktora gitmiştim, ufak bir enfeksiyon çıktı ama asıl sorun ameliyatta tüp yerlestirmedikleri için sıkıntı varmış. Tekrar operasyon geçirdim. Bu sabah taburcu oldum. Bu sefer daha kötü oldum giremedim hiçbir şekilde.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
Yaa çok geçmiş olsun canım
Cook gecmis olsun canım evde güzelce iyileşirsin bir an önce inşallah♥
Hepinize çok teşekkür ederimKuzummmmm çok çok geçmiş olsunnnnnnnnn
Dikkat et kendine ❤❤❤❤
Canım baktım.ikinci iznin olacak izne ayrılabiliyorsun yarın bildirim sonrası izne ayırırız sonrasında yine gelirsinKuzummmmm çok çok geçmiş olsunnnnnnnnn
Dikkat et kendine ❤❤❤❤
Tamam canım çok sağolllllCanım baktım.ikinci iznin olacak izne ayrılabiliyorsun yarın bildirim sonrası izne ayırırız sonrasında yine gelirsin
Ah canım çok geçmiş olsunArkadaşlar merhaba. Kusura bakmayın bikac gündür yokum. Son bikac sayfayı okuyabildim ancak. Salı sabah kan tahlili sonucu için doktora gitmiştim, ufak bir enfeksiyon çıktı ama asıl sorun ameliyatta tüp yerlestirmedikleri için sıkıntı varmış. Tekrar operasyon geçirdim. Bu sabah taburcu oldum. Bu sefer daha kötü oldum giremedim hiçbir şekilde.
Geçmiş olsun kuzum kendimizi kimlerin eline emanet ediyoruz ya böyle bi saçmalık olurmu resmen kobay gibi kullanıyorlar bizi başıma ağrı girdi msj okuyunca eski günlerimi hatırladımArkadaşlar merhaba. Kusura bakmayın bikac gündür yokum. Son bikac sayfayı okuyabildim ancak. Salı sabah kan tahlili sonucu için doktora gitmiştim, ufak bir enfeksiyon çıktı ama asıl sorun ameliyatta tüp yerlestirmedikleri için sıkıntı varmış. Tekrar operasyon geçirdim. Bu sabah taburcu oldum. Bu sefer daha kötü oldum giremedim hiçbir şekilde.
Ahhh canim cok cok gecnis olsun sacmaliga bak durduk yere bir daha aci cektin allah acil sifalar versin canimArkadaşlar merhaba. Kusura bakmayın bikac gündür yokum. Son bikac sayfayı okuyabildim ancak. Salı sabah kan tahlili sonucu için doktora gitmiştim, ufak bir enfeksiyon çıktı ama asıl sorun ameliyatta tüp yerlestirmedikleri için sıkıntı varmış. Tekrar operasyon geçirdim. Bu sabah taburcu oldum. Bu sefer daha kötü oldum giremedim hiçbir şekilde.
bende temizliğe başladım bi hızla 9 da , bi oda süpürdüm elektirikler kesildi ya sinir oldum12 ye kadar yokum kızlar. Dayanamayıp girerim belki bilmiyorum ama 12 ye kadar temizlik yapmayı düşünüyorum
gulenyuzumsunsen adım yarışı yapıyoruz unutma
Çok geçmiş olsun allah şifalar versin arkadaşımArkadaşlar merhaba. Kusura bakmayın bikac gündür yokum. Son bikac sayfayı okuyabildim ancak. Salı sabah kan tahlili sonucu için doktora gitmiştim, ufak bir enfeksiyon çıktı ama asıl sorun ameliyatta tüp yerlestirmedikleri için sıkıntı varmış. Tekrar operasyon geçirdim. Bu sabah taburcu oldum. Bu sefer daha kötü oldum giremedim hiçbir şekilde.
Günaydın canlarrr
Zipzip- kaptanım gulenyuzumsunsen ile beni kerter misin? Sporlarımız yarışsın bizim
muhtemelen. Bu stresden dolayi canim sen dedigimi bir dene soda beni cok kesiyor insallah sendede faydasi olur canim allah kolaylik versin bu arada canimya iş yerinde yok sorun ama sabah çok erken uyanıyorum hayat çok yorucu geçiyor
eşim yeni bir işe başladı ve çocukalrın bütün yükü bende
ve ben yemeyi çok seven biriyim
nasıl olacak bilmiyorum
eve girince yersme devamı geliyor
cok gecnis olsun kuzumTamam canım çok sağolllll❤❤❤
kolay gelsin diyecem de elektrik uokmus ay o insani daha bi geriyor insallah hemen gelirde isini biran evvel bitirirsin caninbende temizliğe başladım bi hızla 9 da , bi oda süpürdüm elektirikler kesildi ya sinir oldum
Çok geçmiş olsun allah şifalar versin arkadaşım
Çok teşekkür ederim canımAh canım çok geçmiş olsun
Çok sağol canım, bilmiyoruz işte ne derlerse ona inanıyoruz. Çok şükür iyiyim şimdi.Geçmiş olsun kuzum kendimizi kimlerin eline emanet ediyoruz ya böyle bi saçmalık olurmu resmen kobay gibi kullanıyorlar bizi başıma ağrı girdi msj okuyunca eski günlerimi hatırladım
Sağol canım benim, buna da şükür diyorum.Ahhh canim cok cok gecnis olsun sacmaliga bak durduk yere bir daha aci cektin allah acil sifalar versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?