Ben kaybolsam hiç yoksa 100 kişide var numaramYok ki canım
Kız mapısta naptın. Ben banlıyken yıllık temizlik yPıyordumBende temizlik yapıcam bugün
Günaydın canım ❤günaydınnn
Günaydın canım ❤
Depresyondaydım hiç bir şey yapmadım öyle yan gelip yattımKız mapısta naptın. Ben banlıyken yıllık temizlik yPıyordumaaaa evet ya muneye söyliyim beni 3 gün banlasın
Is guvenliği uzmanlıgı ıcın basvurdum canım da daha sürer sanırım bir proje bekliyorlarmıs o olursa arayacaklarişten haber varmı ? ne işiydi canım ?
Is guvenliği uzmanlıgı ıcın basvurdum canım da daha sürer sanırım bir proje bekliyorlarmıs o olursa arayacaklar
Sağol canım hayırlısı bakalım bekliyorumhayırlısı olsun canım inşallah
ben eve girince bi yeme istegi geliyor bana kızlar ya
napsam ?
Aksam gelince yemek yemiyor musun canımoruç diyetimi yapsam
Aksam gelince yemek yemiyor musun canım
Salata ve 1 dilim ekmek yiyebilirsin yanında tokluk sağlar.yiyorum mesela dün taze fasulye ve yogurt yedim
sonrada yedim bişeyler
Salata ve 1 dilim ekmek yiyebilirsin yanında tokluk sağlar.
Aslında güzelmis yemeginde ama sanırım alışkanlık birseyler arıyorsun yemek sonrasıyiyorum mesela dün taze fasulye ve yogurt yedim
sonrada yedim bişeyler
Aslında güzelmis yemeginde ama sanırım alışkanlık birseyler arıyorsun yemek sonrası
Aksam yemeği zor olur böylede canım nasıl yiyeceksin iş yerinde uygulayabilrisen cook güzel olur amaevet benim derdim gündüz degil zaten akşamları
bir ara if diyeti yapmıştım yinemi yapsam bilemedim
17:00 da yesem baş yemesem mi
Canim yanlis anlamazsan eger is yerinde filan problem varmi benim moralim bozukken oyle olurum ben oyle cok yeme istegi geldiginde soda ictim cok bastiriyor gun icinde cok tuketmiyorsan meyve cayi yada bitki cayi da oyalar seni en azindanya toklukta degil doyuyorum ama 7 de yiyorum ve devamı geliyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?