Amin canım çok sağolbende temizliğe başladım bi hızla 9 da , bi oda süpürdüm elektirikler kesildi ya sinir oldum
Çok geçmiş olsun allah şifalar versin arkadaşım
Yok bacım yok 3 saat e yaklaştı gelmiyor valla sinir oldummuhtemelen. Bu stresden dolayi canim sen dedigimi bir dene soda beni cok kesiyor insallah sendede faydasi olur canim allah kolaylik versin bu arada canim
cok gecnis olsun kuzum
kolay gelsin diyecem de elektrik uokmus ay o insani daha bi geriyor insallah hemen gelirde isini biran evvel bitirirsin canin
üzülme canım benim ev işi bitsin bitene kadar gelir elektrik ben yardıma gelirim sana :))) ama bana kim yardım edecek bilmem ayyy mutfağa girişecem ama gözümde kocaman oldu işler büyüdüde büyüdü :)Yok bacım yok 3 saat e yaklaştı gelmiyor valla sinir oldum
Tamam kesin bekliyorumüzülme canım benim ev işi bitsin bitene kadar gelir elektrik ben yardıma gelirim sana :))) ama bana kim yardım edecek bilmem ayyy mutfağa girişecem ama gözümde kocaman oldu işler büyüdüde büyüdü :)
Çok teşekkür ederim canım, sizi merakta bıraktığım için de çok üzgünüm.sonngulen cnm seni çok merak ettik, yeniden ameliyat olmana çok üzüldüm. İnşallah bu sefer tamamen toparlarsın ❤❤❤ Çok çok geçmiş olsın...
Sen iyi ol yeter cnmÇok teşekkür ederim canım, sizi merakta bıraktığım için de çok üzgünüm.
Iyiyim canım sen nasılsınSlm kizlar nasilsiniz
Hoşgeldin canım sen nasılsınSlm kizlar nasilsiniz
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine bir an önce iyileşArkadaşlar merhaba. Kusura bakmayın bikac gündür yokum. Son bikac sayfayı okuyabildim ancak. Salı sabah kan tahlili sonucu için doktora gitmiştim, ufak bir enfeksiyon çıktı ama asıl sorun ameliyatta tüp yerlestirmedikleri için sıkıntı varmış. Tekrar operasyon geçirdim. Bu sabah taburcu oldum. Bu sefer daha kötü oldum giremedim hiçbir şekilde.
Benimde oğlum istanbul da aradı deprem oldu diye Allah korusun hepsinide
Amin ablacım hepimizi korusun siddetli olmus bu seferBenimde oğlum istanbul da aradı deprem oldu diye Allah korusun hepsinide
Evet bayağı sallanmışAmin ablacım hepimizi korusun siddetli olmus bu sefer
Amin canım Allahım hepimizi korusun gecmis olsun tekrardanZipzip- evt canım ben kartaldayim çok hissettik okullar tatil oldu çocuklar geliyorlar baya urktuk valla Rabbim hepimizi korusun
Ya ablam arnavutkoyde silivriye yakin onlarda cok kotu hissedilmis deprem :/Yonahime nasılsın canım hani dün menü paylasımına baslıyordun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?