Yaa sen niye bıraktın kiEvt canım yoktun gözlerim hep seni aradi bende iki gün yaptım sonra yapamadım
Yaa ben zaten bahaneye bakıyorum bı dikiş tutturamadim olmuyor olmuyor senin gazinla yapardım belki sende olmayınca olmadı pazartesi inşallah yine basliycam Instagram da zayıflama çayı gördüm onu almaya bile niyetlenir gibi oldum okadar umutsuzumYaa sen niye bıraktın ki
Canım o tür caylar böbreklere zarar veriyorYaa ben zaten bahaneye bakıyorum bı dikiş tutturamadim olmuyor olmuyor senin gazinla yapardım belki sende olmayınca olmadı pazartesi inşallah yine basliycam Instagram da zayıflama çayı gördüm onu almaya bile niyetlenir gibi oldum okadar umutsuzum
Aman canım sakın alma öyle şeyler, kendin yap kiraz sapı vs evde.Yaa ben zaten bahaneye bakıyorum bı dikiş tutturamadim olmuyor olmuyor senin gazinla yapardım belki sende olmayınca olmadı pazartesi inşallah yine basliycam Instagram da zayıflama çayı gördüm onu almaya bile niyetlenir gibi oldum okadar umutsuzum
Öyle yapicam galiba biraz ara versem iyi olacakAman canım sakın alma öyle şeyler, kendin yap kiraz sapı vs evde.
İçinden gelmesi lazım canım anlıyorum, sen istemezsen eğer kimsenin yardımıyla olmuyorhazır olana kadar koruma da gibi takılsan, en axknsan6bu süreçte hem kilo almazsın hem diyet sözü germez seni.
İzne ayrıldığım kiloya dusmem gerekmiyormuzeyneppk süre dolunca seni listeye mi alsak belki liste daha cok motive edebilir
o zayıflama çaylarından alma canım gerçekten hiç bir faydası yok bol Su ve biraz dikkat etmek yetiyoYaa ben zaten bahaneye bakıyorum bı dikiş tutturamadim olmuyor olmuyor senin gazinla yapardım belki sende olmayınca olmadı pazartesi inşallah yine basliycam Instagram da zayıflama çayı gördüm onu almaya bile niyetlenir gibi oldum okadar umutsuzum
Yok canım gerekmiyor sadece 3 ayın dolmasını beklicez 634 de ayrılmıssın 647 de girebiliyorsun ama cok kalmadı o zamana kadar biraz kendine gel kafanı toparlaİzne ayrıldığım kiloya dusmem gerekmiyormu
Günaydın canım ❤günaydın bol eksiler kızlar
Masallah canım cook iyi gidiyorsunKilo bildirimim
Gecen Cuma 75.200
Bu cuma 74.00
Fark 1 kilo 200 gr
5 gün yaptım bana zor geliyor :))Kızlar plank nasıl zor değil ya ben 20 sn yapıyorum.
Vücudunuz düz, yere bayaaaaaaaaaaaa yakın ve paralel demi.
Popo çıkmayacak, popo küçük bir tepe yapmayacak :)
Benim de 648 de doluyor gulenyuzumsunsen ile 649 a girelim dedik. Tabii inşallah o zamana ihtiyacımız kalmazYok canım gerekmiyor sadece 3 ayın dolmasını beklicez 634 de ayrılmıssın 647 de girebiliyorsun ama cok kalmadı o zamana kadar biraz kendine gel kafanı toparla
Biz 40 saniye yapmaya başladıkKızlar plank nasıl zor değil ya ben 20 sn yapıyorum.
Vücudunuz düz, yere bayaaaaaaaaaaaa yakın ve paralel demi.
Popo çıkmayacak, popo küçük bir tepe yapmayacak :)
Insallah gerek kalmaz o zaman kadar verirsinizBenim de 648 de doluyor gulenyuzumsunsen ile 649 a girelim dedik. Tabii inşallah o zamana ihtiyacımız kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?