Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mali kimdir necidir nerden gelir kasabın karısı harici hele de bakam necisen bi GBT sorgu yapalım
Mali emekli nuri alçodur
Kıbrısta yaşar.8 yıldır evli,34 yaşında, çocuksuz,bi senedir işsiz,106 kilodan 63e düşüp sonra geri 97ye fırlamış bi mazlum
Pisboğaz daha sayim mi

@zıpzıp kaptanım ben bugün hep kahvaltı tarzı yedim sabah kendime tabak yaptım ama ikindi vakti ortadan yedim o kargaşada ne kadar yedim onuda bilmiyorum sabahla akşam tmm da ikindi belirsiz nasıl yazayım menüye yada bugün yazmasammı

Mali emekli nuri alçodur
Kıbrısta yaşar.8 yıldır evli,34 yaşında, çocuksuz,bi senedir işsiz,106 kilodan 63e düşüp sonra geri 97ye fırlamış bi mazlum
Pisboğaz daha sayim mi
Can güvenligimiz yok kızlarr gendize mıhatt olun nuri alço aramızda gezir Amanın boooo

Zipzip detanla ilaçlamasın da bizi
Pamuklar içine sarar bakar bize...hiç sanmam canım. Emniyetteyiz hiç meraklanma. Bir buçuk aydır hala yaşıyorum bak.
Benimde özel msj da msj gözükuyor tıklıyorum msj yok
Gülümse aynı durum bende de var canım. Üç mesaja takıldı kaldı. Özel mesajda bir sıkıntı var.

Benimde özel msj da msj gözükuyor tıklıyorum msj yok
Mesaj yaz ya da nokta koy mesajlar görünüyor :)
Basarilar canimm
Tesekkur ederim canim ❤
Evden götürme şansın yok mu canım.
Zor olur canım yaa birde her zaman araba ile gitmiyorum
O zaman yarın yazmaya basla canım

Zipzipin namını duydum kızlar söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…