Kocaman tebrikler canım, listeye giriyor musun bu hafta.@Anka 30 saniye plank ve 500 ip atladım
Abla sana bişey diyimmi ne varsa benim dilimde var asla öyle bir insan olamam kavga etmek benim en son yapacağım şeydir ağız dalaşına giderim çok nadir ama öyle lafın kavgasına giremem tırsak biriyimdirTenhada eline geçmiş hazır.Laflarinla hallet diyecektim giii
Yok canım sıkıntı, istediğin gibi yüklenBazen fazla yüklenebiliyorum da ondan sordum canım, gönlümüzden ne geçerse öyle yaparız. Spor yapabilecek misin sen de. Ben bugün leslie ve yürüyüş planlıyorum.
Ben toplamda 3 kere geldim erzuruma. Birisi düğün içindiBizimkilerin eşleri de Erzurumlu zaten
Maşallah Erzurumlular hep dışardan almışlar gelinlerikeşke ben de burda yaşamasaydım burda kimsem yok çoook sıkılıyorum
Hoşbulduk canım zıpzıpımZipzip- iyiyim çok şükür arada takılıp sizi seyrediyorum
Vatana millete hayırlı olsun hepimiz kırmızı halıya girmiş bulunuyoruzHiç bir fikrim yoktavuklu nohutlu pilav ilgimi çekti sadece
O ne ki
Ayy sabah 2 saat uzandım, çok kıvrandım. Şimdi cam siliyorumOldum rahatladım çok şükür
Kendini en iyi bilen sensin sonuçta canım, eğer yeni vereceği liste de sana uymazsa bazı eklemeler yap bence. Çok aç kalınarak da kilo verilmiyor işte.haftaya salı tekrar gidecem ozaman tekrar liste isteyecem , o kadar spor yaptığımıda söyledim azcık verince doymuyorum 8 yk kabak yemeği yanında salata yiyince gece 21.30 dan sonra açlık ataklarım başlıyor... yanında ekmek yok pilavda yok böyle işkence gibi geldi bana.. aslında geçen seferde diyetisyensiz kilo vermiştim sırf tatlıdan uzaklaşayım disipline gireyim diye gideyim dedim...
Benimle Beraber eltilerimde ital gelin ben erzincan biri konyalı biri mersinliBizimkilerin eşleri de Erzurumlu zaten
Maşallah Erzurumlular hep dışardan almışlar gelinlerikeşke ben de burda yaşamasaydım burda kimsem yok çoook sıkılıyorum
Hoşbulduk canım zıpzıpımZipzip- iyiyim çok şükür arada takılıp sizi seyrediyorum
Ayyy burası da acayip sıcak. Tişörtle bile yanıyorum sanki yaz gibi. Tempon çok yoğun canım ama gündüz biraz vakit ayırıp buraya da gelmelisin motive olmak için. Burdan koparsak iyice dağılıyoruz.bi gideyim bakalım ne diyecek .... aslında buradan güzel motive yeri yok vakit bulamıyorum... birazdan çıkacam kızımı almaya , eve gelip kıza banyo yaptırıp yemek yapmaya başlayacam akşam ders ödev derken pilim bitiyor... hep aklımdasınızburada hava 37 derece çok sıcakkkk hergün kıza duş aldırıyorum..
Düşünüyorum canım bakalım bugün tartıldım,Kocaman tebrikler canım, listeye giriyor musun bu hafta.
Ketojenik diyet, çok düşük karbonhidrat içeren fakat yüksek yağ barındıran bir diyettir. Bu diyet çeşidi karbonhidrat alımını büyük ölçüde azaltmayı ve bu kesintiyi yağ ile değiştirmeyi amaçlar. Karbonhidrattaki bu azalma, vücudunuzu ketoz adı verilen bir metabolik duruma getirir. Bu metabolik fazda, vücudunuz enerji için yağ yakma konusunda inanılmaz derecede istekli hale gelmektedir. Aynı zamanda vücut yağı karaciğerde, beyne enerji sağlayabilen ketonlar haline getirmeye başlar.Hiç bir fikrim yoktavuklu nohutlu pilav ilgimi çekti sadece
O ne ki
Ayy sabah 2 saat uzandım, çok kıvrandım. Şimdi cam siliyorumOldum rahatladım çok şükür
Böyle düşüncesiz insanlara çok kızıyorum, yine de iyiki cevap vermemiş boş yere uğraşmış olacaktın kendini bilmez biriyle.Tuvaletin yüzüne peçete atarak gidiyor hemde temiz peçetelerden bende peçeteye tekme vurdum evinizdedemi böylesiniz çok merak ediyorum dedim dönüp bakmadı birşey söylemesini bekledim söylemeyince elimden kurtulmuş oldu
Milli ata sporumuz canım niye saymayalım kiKızlar eksik kalan camımı sildim kapılara başladım. Bunu spor yerine sayabiliyor muyuz
Benim de hassas noktam çevre, sokak hayvanları kavganın babasını yaparım inan. Normalde kendimi savunamam ama...Biri bir şey yapsa eve gelir neden şuna şöyle demedim diye kendime kızarım. Söz konusu senin yaşadığın bir duyarsizliksa kendimi kaybederim. Terbiyesizlik ve saygısızlık o hatunun yaptığı gerçekten.Abla sana bişey diyimmi ne varsa benim dilimde var asla öyle bir insan olamam kavga etmek benim en son yapacağım şeydir ağız dalaşına giderim çok nadir ama öyle lafın kavgasına giremem tırsak biriyimdirbenim atarım ancak size
Ne olursan ol yine gel.Lili çok şişgo çoook arada bakıp yiyip içtiklerinizi örnek almaya çalışıyorum
Geceleri çalışıyorum biraz uykusuz kalıyorum o yüzden çok verimli olmuyor gibi hissediyorum, sabahları çocuk çok erken kalkıyo o yüzden uyuyamıyorum malesef canım yine de hiç çalışmamaktan iyidir
Sizleri seviyorum muhabbete bi sardırınca burdan ayrılamıyorum bn de hiç ses etmeden girip çıkıyorum arada
Tamam canım akşam sporlarımıza birbirimizi etiketleyelim istersen.Yok canım sıkıntı, istediğin gibi yüklen
Eliptik yaparım bende
TamamdırTamam canım akşam sporlarımıza birbirimizi etiketleyelim istersen.
Sen bu kutsal topraklara elbet ayak basarsın seni sürgüne gönderirim bağ erzuruma değmeBen toplamda 3 kere geldim erzuruma. Birisi düğün içindiAçıkçası hiç de sevmedim. Sizin ordan çıkma şansınız yok mu ya da isteğiniz.
Kız gerçek eltin sanacaklar şimdiBenimle Beraber eltilerimde ital gelin ben erzincan biri konyalı biri mersinli
Yok öyle yağmaDüşünüyorum canım bakalım bugün tartıldım,
Cumaya kadar eksi görürsem listeye girerim
Abla resmen beni anlatmışsın bende öyleyim ama geçen sefer geldigimde peçete bulup WC giremedim bugün evden peçete getirdim kadının çocugun eline peçeteyi verip yere atmasına gelde sınır olmaBenim de hassas noktam çevre, sokak hayvanları kavganın babasını yaparım inan. Normalde kendimi savunamam ama...Biri bir şey yapsa eve gelir neden şuna şöyle demedim diye kendime kızarım. Söz konusu senin yaşadığın bir duyarsizliksa kendimi kaybederim. Terbiyesizlik ve saygısızlık o hatunun yaptığı gerçekten.
Bize atarlan tabi hiç affetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?