Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tenhada eline geçmiş hazır. Laflarinla hallet diyecektim giii
Abla sana bişey diyimmi ne varsa benim dilimde var asla öyle bir insan olamam kavga etmek benim en son yapacağım şeydir ağız dalaşına giderim çok nadir ama öyle lafın kavgasına giremem tırsak biriyimdir benim atarım ancak size

Bazen fazla yüklenebiliyorum da ondan sordum canım, gönlümüzden ne geçerse öyle yaparız. Spor yapabilecek misin sen de. Ben bugün leslie ve yürüyüş planlıyorum.
Yok canım sıkıntı, istediğin gibi yüklen
Eliptik yaparım bende

Ben toplamda 3 kere geldim erzuruma. Birisi düğün içindi Açıkçası hiç de sevmedim. Sizin ordan çıkma şansınız yok mu ya da isteğiniz.

Hiç bir fikrim yoktavuklu nohutlu pilav ilgimi çekti sadece

O ne ki

Ayy sabah 2 saat uzandım, çok kıvrandım. Şimdi cam siliyorum Oldum rahatladım çok şükür
Vatana millete hayırlı olsun hepimiz kırmızı halıya girmiş bulunuyoruzkız senin kaçamak yapınca kuş dilin korabiye pağoça varya onu didimdi

Kendini en iyi bilen sensin sonuçta canım, eğer yeni vereceği liste de sana uymazsa bazı eklemeler yap bence. Çok aç kalınarak da kilo verilmiyor işte.

Benimle Beraber eltilerimde ital gelin ben erzincan biri konyalı biri mersinli

Ayyy burası da acayip sıcak. Tişörtle bile yanıyorum sanki yaz gibi. Tempon çok yoğun canım ama gündüz biraz vakit ayırıp buraya da gelmelisin motive olmak için. Burdan koparsak iyice dağılıyoruz.

Hiç bir fikrim yoktavuklu nohutlu pilav ilgimi çekti sadece

O ne ki

Ayy sabah 2 saat uzandım, çok kıvrandım. Şimdi cam siliyorum Oldum rahatladım çok şükür
Ketojenik diyet, çok düşük karbonhidrat içeren fakat yüksek yağ barındıran bir diyettir. Bu diyet çeşidi karbonhidrat alımını büyük ölçüde azaltmayı ve bu kesintiyi yağ ile değiştirmeyi amaçlar. Karbonhidrattaki bu azalma, vücudunuzu ketoz adı verilen bir metabolik duruma getirir. Bu metabolik fazda, vücudunuz enerji için yağ yakma konusunda inanılmaz derecede istekli hale gelmektedir. Aynı zamanda vücut yağı karaciğerde, beyne enerji sağlayabilen ketonlar haline getirmeye başlar.

Kısaca böyle bir şeymiş, ben bir araştırayım bunu. Bu arada daha önce hastalıklarla ilgili bir program izlemiştim, bu tarz beslenmeyle epilepsi hastası bir çocuğun nöbetlerini ortadan kaldırmışlardı.

Böyle düşüncesiz insanlara çok kızıyorum, yine de iyiki cevap vermemiş boş yere uğraşmış olacaktın kendini bilmez biriyle.

Benim de hassas noktam çevre, sokak hayvanları kavganın babasını yaparım inan. Normalde kendimi savunamam ama...Biri bir şey yapsa eve gelir neden şuna şöyle demedim diye kendime kızarım. Söz konusu senin yaşadığın bir duyarsizliksa kendimi kaybederim. Terbiyesizlik ve saygısızlık o hatunun yaptığı gerçekten.
Bize atarlan tabi hiç affetme.

Ne olursan ol yine gel. Kız gene de dikkat et biraz, tatlıları löp löp götürme yüz bulup da. Önümüzde uzun bir kış var. ozlemisindir

Abla resmen beni anlatmışsın bende öyleyim ama geçen sefer geldigimde peçete bulup WC giremedim bugün evden peçete getirdim kadının çocugun eline peçeteyi verip yere atmasına gelde sınır olma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…