Tamam o zaman suraya pazartesi bildirimi bırakayım cuma yeniden tartılırımYok öyle yağmagir artık şu listeye.
Boy kaçtı cnm?Tamam o zaman suraya pazartesi bildirimi bırakayım cuma yeniden tartılırım
58.8 kiloydum sabah canım bakalım cumaya ne kadar olacagım
1.58 :)Boy kaçtı cnm?
Büyük konuşmayayım ama zor benim oraya ayak basmamSen bu kutsal topraklara elbet ayak basarsın seni sürgüne gönderirim bağ erzuruma değme
Şu an aynıyız o zmn.. bende 175e 74 kiloyum.. oran orantı1.58 :)
Tamam canım artık benim gözümde listedesin, istersen free listeye ekleyelim hazır olana kadar. Ben iyice baskı kurdum üzerindeTamam o zaman suraya pazartesi bildirimi bırakayım cuma yeniden tartılırım
58.8 kiloydum sabah canım bakalım cumaya ne kadar olacagım
Aynen canım boy kısa olunca kilo da fazla geliyor :)))Şu an aynıyız o zmn.. bende 175e 74 kiloyum.. oran orantı
Ölümüne kankayız gibiAma eltiyiz
Tamam canım bakalım dikkat etmeye baslayayım bugün cumaya kadar iyi gidersem listeye olmazsa Free listeye eklerim kendimi ♥Tamam canım artık benim gözümde listedesin, istersen free listeye ekleyelim hazır olana kadar. Ben iyice baskı kurdum üzerinde
Yaaaa ne güzel boyun var senin öyle. Keşke benim de olsaydı.Şu an aynıyız o zmn.. bende 175e 74 kiloyum.. oran orantı
Tmm anladım eltim degilsin 3.5 yılda erzuruma gelen benim eltim olmuyoBüyük konuşmayayım ama zor benim oraya ayak basmameşim ailesinden nerdeyse kimseyle görüşmüyor. Bir tek annesi var o gelip gidiyor bize 3-5 yılda bir.
Saol cnm.. işte 74 diyince çok geliyor ilk etapta ama işte boy var diye kendimizi kandırıyoruzYaaaa ne güzel boyun var senin öyle. Keşke benim de olsaydı.
74 cok gibi gelir ama sen 74 zayıf duruyorsundur ben 74 de acayip kötüydum göbek,gıdık,bacaklar almıs basını gidiyordu :))Saol cnm.. işte 74 diyince çok geliyor ilk etapta ama işte boy var diye kendimizi kandırıyoruz
Aşkolsun ya niye eltilikten çıktım ki şimdiTmm anladım eltim degilsin 3.5 yılda erzuruma gelen benim eltim olmuyobana has dadaş lazım
Kandırmak değil yaa sen 65 falan olsan incecik görünürsün ben hala topalak görünüyorum meselaSaol cnm.. işte 74 diyince çok geliyor ilk etapta ama işte boy var diye kendimizi kandırıyoruz
Sen 74 müydün?74 cok gibi gelir ama sen 74 zayıf duruyorsundur ben 74 de acayip kötüydum göbek,gıdık,bacaklar almıs basını gidiyordu :))
Sen görmedin sanırım beni :))
65e düştüm de koruması çok zor oldu.. açtım aç.. biraz saldım 68 oldum 68 iyiyim ya.. az kaldı 68 olim yeter..Kandırmak değil yaa sen 65 falan olsan incecik görünürsün ben hala topalak görünüyorum mesela
Evet canım 74 kiloyu gördüm 2016 yılında top gibi bişi oldum o gün karar verdim sonra 51 e kadar düştüm ama işte rahatlıkla 58 i yine gördümSen 74 müydün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?