Süpersin canım, herkes artıyla gelirken sen eksi getirmişsin. Her vazgeçtiğinde kocanın lafını düşün canım.Günaydın
Cuma 73
Pazartesi 72,3
Başladım bakalım hayırlısıyla. O 69 buraya gelecek
Günaydın canım ❤Eveeeet günaydın kızlaaaaaaar;
Cuma ihtilaflı bir 61.75 im vardı. Sabah 61.30 gördüm tartının kafası karışmadan buraya yazayım dedim.
Günaydın canım ❤Günaydın hayırlı sabahlar der kaçarımm
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Dün düşündüm taşındım, menü olarak da düzensiz beslendim. Midem kendi cezamı verdi bana zaten.
Bugün itibariyle hedefe tekrar kilitlendim. Pes etmek yok
+1 geldim bu arada, çok erken tartıldım tabi yarısını çıkın.
Hayırlı günler ablacım ❤Ben yine sahillere dalıyorum. Gelince kontrol bildirimi vereceğim. Çok güzel bir gün geçirmeyi diliyorum. Herkese hayırlı musmutlu bir gün ...
Reglin etkisi ile bu rakamdasın cumaya kadar reglde olursan gercek kilonu göreceksinKızlar güncel kilom 59.1 kg. Regl başlar gibi oldu ve şimdi gelmiyor...
Sonucların güzel cıkmasına cokk sevindim canım ❤Olalım canım, doktor kontrolüm vardı, sabah erkenden ona gittim. Çok şükür spora başlayabilirmişim, ilaçları da yenilemedi. Tekrar eski düzenime dönüyorum. Bol çekişmeli yarışmalı mı olsun, sakin sakin motivasyon konuşmalı mı olsun
Günaydın sebnemcimGünaydın
Adetime nazar değdi, adet olamıyorum. Bi yandan hastayım, belki de o etkiledi. Tartı kötü yani
cuma 64,2
Bugün 64,9
Günaydın canım tebrik ediyorum hafta sonu cok güzel eksi ile geldinGünaydın
Cuma 73
Pazartesi 72,3
Başladım bakalım hayırlısıyla. O 69 buraya gelecek
Günaydın canım ❤Günaydın hanımlar mutlu haftalar.. güzelce kahvaltımı yaptım şükür tokum
Reglden dolayı acaip bi karın şişliğim var maalesef.. bugün onun için ekstra temiz beslenmeye çalışıcam
Günaydın canım hosgeldin ❤
günaydın yedim içtim
şişttim bomba gibi diyete başlayıp döndüm inşallah
Gözün aydın canım sevindim.Olalım canım, doktor kontrolüm vardı, sabah erkenden ona gittim. Çok şükür spora başlayabilirmişim, ilaçları da yenilemedi. Tekrar eski düzenime dönüyorum. Bol çekişmeli yarışmalı mı olsun, sakin sakin motivasyon konuşmalı mı olsun
Sağol canımGünaydın canım ❤
Cokk sevindim senin adına canım artıyıda dert etme cumaya kadar atacaksın
Herkes eksiyken ben artıydım ya ondanSüpersin canım, herkes artıyla gelirken sen eksi getirmişsin. Her vazgeçtiğinde kocanın lafını düşün canım.
Tenhada eline geçmiş hazır.Pek şenlendiremedim wc de kadının birine dalacaktım az kalsın
Tebrik ederim ablacım yüz gram bile cok degerliPazartesi bildirimim
61.2
-100 gr
Görmemişin yüz gramı gitmiş
Merhaba canım kolay gelsinHerkese merhaba kahvaltımı yaptım temizlik günüm bugün kaynanamın koltuklarını sildim şimdi evimi temizleyeceğim halıları yıkamacıya göndereceğim işim var çok temizlik için ara öğün yapacağim bugün
Şimdi yaptım kaptanımTebrik ederim ablacım yüz gram bile cok degerli
Merhaba canım kolay gelsin
Sen tartılmadın mı sanki görmedim
Evet şükür fazla gelmedim sporumuda yapıyorum mutluyum haerkese iyi günler işimi bitireyim dönerimTamam canım cok artı değilsin cumaya kadar güzel eksiler gelecek
Tamam canım ben yazarken sende yazmıssınŞimdi yaptım kaptanım
Tamam canım kolay gelsinEvet şükür fazla gelmedim sporumuda yapıyorum mutluyum haerkese iyi günler işimi bitireyim dönerim
Kesinlikle canım .Tebrik ederim ablacım yüz gram bile cok degerli
Merhaba canım kolay gelsin
Sen tartılmadın mı sanki görmedim
Selam canım olsın cok artı değilsin cumaya kadar eksilerle geleceksinSelam kizlar artı 200 gramla gelmiş bulunuyorum
hadi bakalım başla bende gaza gelirim inşallah bende tık yokkk
günaydın yedim içtim
şişttim bomba gibi diyete başlayıp döndüm inşallah
Diyetisyene devam ediyor musun canımhadi bakalım başla bende gaza gelirim inşallah bende tık yokkkağzımda bir diiyet lafı ama icraat yokkkk canım sıkılıyor artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?