Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar birazdan iki arkadaşım gelecek işyerime ben çıkamıyorum diye burda küçük bi doğumgünü kutlaması yapacaz pasta alıp gelecekler yemesem ayıp olur napsam bilemedim fikir verin

Evet canım 74 kiloyu gördüm 2016 yılında top gibi bişi oldum o gün karar verdim sonra 51 e kadar düştüm ama işte rahatlıkla 58 i yine gördüm
Bende 65e düştüm.. 67-68de bi sene korudum.. ramazandan kilo almaya başladım.. ilaçlar, tatlı sevmem, iştahım açıldı.. dur demem gerekiyordu...

hoşbuldum canımm

Vatana millete hayırlı olsun hepimiz kırmızı halıya girmiş bulunuyoruzkız senin kaçamak yapınca kuş dilin korabiye pağoça varya onu didimdi
Herkes adet mi
Heeee evet yazmaya elim varmadı
Hımm ben de bi inceliyim ilginçmiş.

BEnce sen hiç başlama şimdi en azından 2 ay geçsin ameliyat üzerinden. Benim 10 ay oldu benim bile dikişlerim sızlıyor allah korusun senin çok yeni. Yürüyüş yap şimdilik sen.
Kapalı ameliyat oldum canım, diğer türlü daha toparlanmamis olurdum sanırım. Düşündüğün için çok sağol canım biraz daha beklemek mantıklı olabilir onun için ama Leslie yaparım sanırım.

Ayydiyetteyken ev gezmesi tehlikeli. Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım çok güzel.
Afiyet olsun canım. Akşam az olmuş.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Pes etme, zararın neresinden dönsen kardır öyle düşün.
12 Ekim menü
11.00 2 parca peynir 7 zeytin domates salatalik şekersiz çay 1 dilim ekmek
14.00 sade türk kahvesi 1 küçük lokum
18.00 1 tabak etli bulgur salata 1 kase yoğurt
Su 2lt spor yarim saat pilates
Afiyet olsun canım.
Afiyet bal şeker olsun canım
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım çok güzel.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…