Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen ben de çabuk gitsin istiyorum. Gitmedikçe daha çok alıyorum
Hah işte insan o zaman niye uğraşıyorum ki diyor, geçen yıl da böyle oldu ya. Mayıs da başlamıştım 2017 de, bir yıl sonra hedefe ulaşabilmiştim 22 kilo, millet 5 ayda veriyor onu ben iki katı sürede.

Hastaneden geldim karnımı doyurdum kendimi yataga attım başım agrıyordu kızlar tuğçenin uyudu kalktı hala başı agrıyor hastaneden gelirken sağlık ocağına gittik ölçtürdük 13.8 çıktı ağrısı geçmiyo ne yapa bilirim acile gitsem bişey yapmıyorlar mrh çekilecek ta kasımın 3. Gün verdiler sonucu alıp nörolojiye götürücem

Kahvaltı 09:00
1 h yumurta
Peynir zeytin ceviz

Öğle 13:00
Muz

Akşam 17:30
İzmir köfte (4 patates 4köfte)
Yeşil salata

Acıkırım büyük ihtimal. 1 elma ve ceviz yerim.
Menun çok güzel afiyet olsun pastelcim. Umarım pateteslerin dilimi büyük değildir.Elmanin üzerine tarçın dök olur mu... metabolizma hizlansin.
Afiyet olsun canım. Doğum günün kutlu olsun. Pastanın iznini almışsın.

Akdeniz ateşine benziyor rahatsızlığı. Karnı da ağrıyor mu canım?

Canım suyu bol içsin, tansiyonu suyla düşürürsün, limon sık içsin suya katabilirsin. Geçmiş olsun

Kahvaltı 09:00
1 h yumurta
Peynir zeytin ceviz

Öğle 13:00
Muz

Akşam 17:30
İzmir köfte (4 patates 4köfte)
Yeşil salata

Acıkırım büyük ihtimal. 1 elma ve ceviz yerim.
Afiyet olsun canım....
Nasıl attın o kadar adımı dostum? Bu hafta 60 lı kilolara düşeceğine cani gönülden inanıyorum

Benim değil canım o iki arkadaştan birinin. Diğeri pastayı aldı parasını paylaştık. Maksat görüşmek olsun diye.....

Birde beslenmesi nasıl? Yetişkinler gibi yediklerine dikkat etmesi lazım (tansiyon hastası olan yetişkinler) tuzlu, kızartma, hamur işi, fas food tüketmemesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…