Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun canim

Menun çok güzel afiyet olsun pastelcim. Umarım pateteslerin dilimi büyük değildir.Elmanin üzerine tarçın dök olur mu... metabolizma hizlansin.
Yok canım , patatesler haşlamalık ufak boydu. Bir patates yemiş oldum. Yanlız ben elma yemeyi unuttum, çok karnım ağrıyo çoook. Yatağa geçtim , yemek filan hiç gözümde yok

Birde beslenmesi nasıl? Yetişkinler gibi yediklerine dikkat etmesi lazım (tansiyon hastası olan yetişkinler) tuzlu, kızartma, hamur işi, fas food tüketmemesi lazım
Zaten doğuştan bir özür yoksa bütün hastalıkların sebebi beslenme. Yoksa insan vücudu mükemmel yaratılmış biz bozuyoruz hep

Canım çok geçmiş olsun. Ben konuyu bilmiyorum ama kızının mı başı ağrıyor?

Birde beslenmesi nasıl? Yetişkinler gibi yediklerine dikkat etmesi lazım (tansiyon hastası olan yetişkinler) tuzlu, kızartma, hamur işi, fas food tüketmemesi lazım
En sevdiği şeyler şu yemesinin önüne bir türlü geçemedim zati söylediğim zaman lokmalarımımı sayıyosun diyo kendini odaya kapatıyor ergenler gibi aglıyo

Gulumse24 nasıl oldu kızın canım
Akşamı acilde geçirdik 14.9 du sürekli takip ettiler sinizüt ola bilirmi dedi doktor var zati dedim antibiyotik hap verdi bide dolven içirdim yattı şimdi kalktı karnım agrıyo diyo yemek yemiyo ilaçlarını verim ne yapacam şaşırdım valla

Allah yardim etsin canım dr bi ulassan karin ağrısı var diye belki onun için bi ilac daha verir cok geçmiş olsun tekrar Rabbim şifa versin

En sevdiği şeyler şu yemesinin önüne bir türlü geçemedim zati söylediğim zaman lokmalarımımı sayıyosun diyo kendini odaya kapatıyor ergenler gibi aglıyo
Kuzuma çok geçmiş olsun öncelikle cnm Akdeniz ateşi konusunda mrdan sonra görüş bence. Maalesef teşhis koyması zor olabilir bazen.

Cnm yeme konusuna gelince bizim reyyanda seviyor ve biraz kilolu bir çocuk. Daha bu yaşta safrataşı çıktı. Mecburen diyete soktuk, yediklerine sınır koyduk. Çocuklar üzülüyor ama bazen mecbur kalıyor insan

Allah yardim etsin canım dr bi ulassan karin ağrısı var diye belki onun için bi ilac daha verir cok geçmiş olsun tekrar Rabbim şifa versin
Dün doktora söyledim akşamda acilde söyledim tahlilleri temiz ultrason temiz hiç bişey çıkmıyor ne yese karnı agrıyo yemek yemim yine karnım ağrır diyo psikolojikmidir nedir anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…