Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤
Günaydın hanımlar
Günaydın canım ❤
Günaydın

Yok canım yaa, kediler gündüz uyuyor geceleri ayaktalar. Bazen ses etmiyo da genelde bas bas bağırıyor. Dün gecede tutturdu dışarı çıkcakmış şapşik yaa.
Günaydın sebnemcim ♥
Bizimkiler gecede uyurdu Bizimkiler uykucuydu demek ki:))
Gece gece nereye gidecekmis yaramaza baj sen :)))
Günaydınnnnnnn
Günaydın canım ❤
Evet cnm oğlan uyanmıştı
Anladım canım

Sen de isteyince detaylı bir şekilde bakar bence canım. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın.

Sen de isteyince detaylı bir şekilde bakar bence canım. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın.
Çok teşekkür ederim, inşallah cnm. Kendimi kötü hissetmiyorum çok şükür ama sağ dizimde problem var ve bu ara saçlarım tutam tutam dökülüyor. Romatizma ciddi kansızlığa sebep olduğu için yapabiliyor böyle. Belki bişeyler önerir doktorda kel kalmadan kurtulurum

Kolay gelsin diyorum canım eltim. Bı taraftan yürüyüş olmuş sana bu güzel ama evde iş varken iyi olmamış.

Kansızlık ve saç dökülmesi bende de var canım. Bu arada ben de çocukken romatizmadan tedavi görmüştüm, kan romatizmasiydi. Ağrıları bazen çok dayanılmaz olabiliyor umarım tamamen atlatabilirsin

Kansızlık ve saç dökülmesi bende de var canım. Bu arada ben de çocukken romatizmadan tedavi görmüştüm, kan romatizmasiydi. Ağrıları bazen çok dayanılmaz olabiliyor umarım tamamen atlatabilirsin
İyileşmene çok sevindim cnm 200 çeşitten fazla romatizma varmış. Kan romatizmasını ilk kez duydum, Allah korusun herkesi... Benim rahatsızlığımda tedavi edilmezse eklemlerde aşağıdaki gibi deformasyonlara sebep oluyor ve tutulumlar tüm vücuda dağılabiliyor, gözyaşı kanallarına kadar düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…