Benim içinde öyle 2-3 gündür aksamları erken kapatıyorum kilom da fark olustu hemenSaol cnm.. diyette benim için günü erken kapatmak çok önemli.. akşam açlığı hissetmem lazım
Güncel kilonu güncellesene nego 70 lere bay bay yaptın yaKalkıyım da bir leslie patlatayım
Iyiyim canım sen nasılsın ❤Nasılsınız kızlar
Zipzip- ip atladın mı bu gün. Benim fırsatım olmadı. Plank yapmaya çalışacağım inşallah.
Bugün bir de oğlun olduğunu öğrendim.Abla dün aklımdan geçmedi degil rakip olmak inş haftaya düşünüyorum seninle bi mindere kendimizi atalım bu hafta canım hiç bişey yapmak istemiyor bugün az yatayım dedim eşim aradı Tuğçe kalem kutusunu evde bırakmış parasıda içindeydi öğretmenden aramış kalktım bi sinirle onu götürdüm tenefüstelerdi oğlumu gördüm Tuğçe tenefüse çıkmamış sınıfına çıkmaya gözüm yemedi 2. Kata oğlana verdim geldim yani yine bana rahatlık yok gözümden uyku akıyo temizlik beni bekliyor çok çalışmam lazım çokk
Tatlım ya bugün dersimin en yoğun olduğu gündü...açık ara geçersin beni. Bana ne bana ne yaBol bol yurumem lazım, yarışlara hiç dayanamam
Aslında spor yapınca daha enerjik oluyor insan da işte totoyu kaldırmak önemliIyiyim canım sen nasılsın ❤
Spor yapamadım canım sabah cok yorgun hissediyordum sporu düzene oturtmam lazım aslında ama yapamıyorum
Abla ben Gülseren 34 yaşındayım evlendim ayrıldım 1 kızım var 6yıl oldu ikinci evliligimi yapalı eşiminde oğlu var 11 yasında ortak çocuk yok yani bi kızım bi oğlum var ev hanımıyım çalışmıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimBugün bir de oğlun olduğunu öğrendim.taksit taksit bilgiler puzzle gibi yerlesiyor beynime Allah bağışlasın evlatlarını canım. Nedense ben seni yeni evlenmiş biri olarak kodlamisim beynime. Her gün şaşırıyorum. Tugceyi ogreneli yeni olmuştu. Rakip olmak çok keyiflidir eminim seninle.
Tatlım ya bugün dersimin en yoğun olduğu gündü...açık ara geçersin beni. Bana ne bana ne ya
Canım yarının perşembe oluşu çok güzel bol bol kalori yakarsın. Allah kolaylık versin bereketli ürünler nasip olsun.Benim süt detoksu yine yalan oldu kızlar yarın tarlaya gidicem patates toplamaya yarın tarlanın biri bitiyomuş eşimi ikna ettim görümcem kaynanam ben çocuklar da okulu astı gidip bitirelim eşim çok sitres yapıyo üzerine kar yağacak diye uykuları kaçıyor gidip yardım edeyim diyorum
Haklısın aslındaAslında spor yapınca daha enerjik oluyor insan da işte totoyu kaldırmak önemli
Amin ablacım inş Allah razı olsunCanım yarının perşembe oluşu çok güzel bol bol kalori yakarsın. Allah kolaylık versin bereketli ürünler nasip olsun.
Yarışlar pazartesi başlasın ben pazartesi düzene giricem inş hafta sonu da ev yaşıycaz pazartesi sil baştan inşHaklısın aslında
Yarın işim var yapamam ama cumadan sonra başlayacağım
Spor yapmak için gaza ihtiyacım var sanırım yarıs mı yapsak
Ne yarışı yapabiliriz. İp yarışı yapalım mıHaklısın aslında
Yarın işim var yapamam ama cumadan sonra başlayacağım
Spor yapmak için gaza ihtiyacım var sanırım yarıs mı yapsak
Biz zipziple ikimiz yarışcaz sen taşı eviYarışlar pazartesi başlasın ben pazartesi düzene giricem inş hafta sonu da ev yaşıycaz pazartesi sil baştan inş
Sen beni begenmiyorsunBiz zipziple ikimiz yarışcaz sen taşı evi
Düz 69 u göreyim de dedimGüncel kilonu güncellesene nego 70 lere bay bay yaptın ya
Sayımız azaldı cumadan itibaren yarıs yapabiliriz aslında sende pazartesi katılırsınYarışlar pazartesi başlasın ben pazartesi düzene giricem inş hafta sonu da ev yaşıycaz pazartesi sil baştan inş
Ip olurda onuda cok fazla atlayamıyorum cok ses yapıyor babamda evde oluyor,Ne yarışı yapabiliriz. İp yarışı yapalım mı
Bıktirdim seni değil miAbla ben Gülseren 34 yaşındayım evlendim ayrıldım 1 kızım var 6yıl oldu ikinci evliligimi yapalı eşiminde oğlu var 11 yasında ortak çocuk yok yani bi kızım bi oğlum var ev hanımıyım çalışmıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Yok canım beğenmemek me demek kulvarlarımız farklıSen beni begenmiyorsun
Heh böyle güzel olmuş. Düz 69 görmeden 68 lere geçersin senDüz 69 u göreyim de dedim
Hımmm adım yarışı dedim onu da beğenmedin. BilemiyorumSayımız azaldı cumadan itibaren yarıs yapabiliriz aslında sende pazartesi katılırsın
Ip olurda onuda cok fazla atlayamıyorum cok ses yapıyor babamda evde oluyor,
Ne yapabiliriz ki düşüneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?