Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün bir de oğlun olduğunu öğrendim. taksit taksit bilgiler puzzle gibi yerlesiyor beynimeAllah bağışlasın evlatlarını canım. Nedense ben seni yeni evlenmiş biri olarak kodlamisim beynime. Her gün şaşırıyorum. Tugceyi ogreneli yeni olmuştu. Rakip olmak çok keyiflidir eminim seninle.
Bol bol yurumem lazım, yarışlara hiç dayanamam
Tatlım ya bugün dersimin en yoğun olduğu gündü...açık ara geçersin beni. Bana ne bana ne ya

Benim süt detoksu yine yalan oldu kızlar yarın tarlaya gidicem patates toplamaya yarın tarlanın biri bitiyomuş eşimi ikna ettim görümcem kaynanam ben çocuklar da okulu astı gidip bitirelim eşim çok sitres yapıyo üzerine kar yağacak diye uykuları kaçıyor gidip yardım edeyim diyorum

Abla ben Gülseren 34 yaşındayım evlendim ayrıldım 1 kızım var 6yıl oldu ikinci evliligimi yapalı eşiminde oğlu var 11 yasında ortak çocuk yok yani bi kızım bi oğlum var ev hanımıyım çalışmıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Canım yarının perşembe oluşu çok güzel bol bol kalori yakarsın. Allah kolaylık versin bereketli ürünler nasip olsun.

Yarışlar pazartesi başlasın ben pazartesi düzene giricem inş hafta sonu da ev yaşıycaz pazartesi sil baştan inş
Sayımız azaldı cumadan itibaren yarıs yapabiliriz aslında sende pazartesi katılırsın
Ne yarışı yapabiliriz. İp yarışı yapalım mı
Ip olurda onuda cok fazla atlayamıyorum cok ses yapıyor babamda evde oluyor,
Ne yapabiliriz ki düşüneyim

Bıktirdim seni değil mi Basarilarin daim olsun gülüm serenim Bu jestten sonra boş durmak olmaz. Bak şimdi:
Tatlım ben Meryem 50 yaşındayım, evlendim, ayrıldım. İki oğlum var(21 ve 22) 12 yıl oldu ikinci evliliğimi yapalı. Eşimin de üç çocuğu var hepsi evli. Ortak çocuk yok. İki kızım üç oğlum var. Çalışıyorum. Herkese ve bize mutluluklar dilerim.

Sen beni begenmiyorsun
Yok canım beğenmemek me demek kulvarlarımız farklı
Düz 69 u göreyim de dedim
Heh böyle güzel olmuş. Düz 69 görmeden 68 lere geçersin sen
Sayımız azaldı cumadan itibaren yarıs yapabiliriz aslında sende pazartesi katılırsın

Ip olurda onuda cok fazla atlayamıyorum cok ses yapıyor babamda evde oluyor,
Ne yapabiliriz ki düşüneyim
Hımmm adım yarışı dedim onu da beğenmedin. Bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…