Allah korusun herkesi. Ben de bu kadar çok çeşidi olduğunu bilmiyordum. Resimler gerçekten üzüntü veriyor, inşallah sen de tedavinden güzel sonuçlar alırsın canım.İyileşmene çok sevindim cnm ❤ 200 çeşitten fazla romatizma varmış. Kan romatizmasını ilk kez duydum, Allah korusun herkesi... Benim rahatsızlığımda tedavi edilmezse eklemlerde aşağıdaki gibi deformasyonlara sebep oluyor ve tutulumlar tüm vücuda dağılabiliyor, gözyaşı kanallarına kadar düşün
Eki Görüntüle 2545508
Fırsat buldukça giriyorum canım, sporu aksatmak istemiyorum artıkTebrik ediyorum canım .Sen yoğunum gelemem dediğin için ben yazmamıştım canım sana. Dün 11.800 adım attım.
Ayy Allah korusun canım yaİyileşmene çok sevindim cnm ❤ 200 çeşitten fazla romatizma varmış. Kan romatizmasını ilk kez duydum, Allah korusun herkesi... Benim rahatsızlığımda tedavi edilmezse eklemlerde aşağıdaki gibi deformasyonlara sebep oluyor ve tutulumlar tüm vücuda dağılabiliyor, gözyaşı kanallarına kadar düşün
Eki Görüntüle 2545508
iyi olur canım aksatmamak. Senin de yoğunluğun biraz azalırsa daha çok spor yaparsın belki Akşamları etiket yaparım öyleyse. Öğle arasında da çıkıp yürüdüm bugün bayağı.Fırsat buldukça giriyorum canım, sporu aksatmak istemiyorum artık
Adım sayın çok iyi
Yap canım sen etiketiyi olur canım aksatmamak. Senin de yoğunluğun biraz azalırsa daha çok spor yaparsın belki Akşamları etiket yaparım öyleyse. Öğle arasında da çıkıp yürüdüm bugün bayağı.
Menün ve sporun cok güzel canım, bu hafta da güzel bir eksi ile geleceksin bence.15 Ekim menü
11 00 omlet 1 parca beyaz peynir 3 zeytin domates salatalik şekersiz çay
14 .00 yarim tarçınlı elma sade türk kahvesi
16.00 yarim paket altınbaşak biskuvi çay
19 30 1 kepçe şehriye çorbası 2 tavuk but
2 lt su spor kardiyo yarim saat
Yoldaydım canım dükkana geldimNerdesiniz
Kolay gelsin canımYoldaydım canım dükkana geldim
Sağol canım ❤Kolay gelsin canım
Hayırlı işler cnmYoldaydım canım dükkana geldim
Sağol canım ❤Hayırlı işler cnm
Temizlik bitti yarına poğaça çocuklara pizza yaptım bende elma kemiriyorum zalımsın kaderNerdesiniz
Oyy bencede çok zalım dünyaTemizlik bitti yarına poğaça çocuklara pizza yaptım bende elma kemiriyorum zalımsın kader
Erkenden kapatmıssın Afiyet olsunÇok şükür akşam yemeğini de yiyip günü kapattım
Saol cnm.. diyette benim için günü erken kapatmak çok önemli.. akşam açlığı hissetmem lazımErkenden kapatmıssın Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?