İç güveyden halliceyim ganımca sen napıyorsunIyi akşamlar kizlar nasılsınız
Yaptım vallahiKızlar oğlum uyudu, fırsat bu fırsat leslie 30 minutes boosted yapıcam
Yaa gecmis olsun canım cook zorlamadan yapsaydınYaptım vallahiazcık dizi sakatladım ama sabaha toparlar muhtemelen.
Cnm benim sağ dizim pek bi narin, normal yürürken bile tekliyor aradaYaa gecmis olsun canım cook zorlamadan yapsaydın
Anladım canım ama zorlama senCnm benim sağ dizim pek bi narin, normal yürürken bile tekliyor arada
Evet ya bu süreç kötü oldu benim için. /60 falan olurdum muhtemelen. Neyse sağlık olsun yeter.Cnm senin sağlık sorunların çok etkiledi, öyle deme. Kaldı ki gruptaki herkes oldukça iyi gidiyor bana göre ☺
Evet canım istedim ama geri dönen olmadıAa istedin mi bildirim gönderirler o zaman
Restine rest diyorum hocamÇok teşekkür ederim canımın içiMuhendiscimin mazereti olmasaydı ısrar ederdim ama elimiz kolumuz bağlı. Acaba Songül hocamı mi kafalasam
Canım ya keşke zorlamasaydin kendini.Yaptım vallahiazcık dizi sakatladım ama sabaha toparlar muhtemelen.
Restine rest jestine jest, bundan sonra böyleee... imza handeRestine rest diyorum hocam
Şimdi iyiyim cnm, kendime zarar verecek kadar zorlamıyorum merak etme.Canım ya keşke zorlamasaydin kendini.
Hiç dayanamam hemen gaza gelirimRestine rest jestine jest, bundan sonra böyleee... imza hande
Yazdığım bı mesaj vardı görmedin sanırım canım, doktor kontrolün ne zamandi dizin için. Yeni testler falan yapılacak demiştin.Şimdi iyiyim cnm, kendime zarar verecek kadar zorlamıyorum merak etme.
Evet cnm görmemişim onu. 22 ekim salı inşallah. Göztepe araştırma hastanesinde 9:50 de randevum. Önceden düzenli gittiğim ve çok memnun olduğum bir doktor. Umarım eskisi gibi detaylı inceler beni. Ben her durumda rica edeceğim ama sonuçta insiyatifine kalmış.Yazdığım bı mesaj vardı görmedin sanırım canım, doktor kontrolün ne zamandi dizin için. Yeni testler falan yapılacak demiştin.
Wuhuuuu yarın büyük gün mademRestine rest diyorum hocam
Kız dur şimdi kafam karıştı.Restine rest jestine jest, bundan sonra böyleee... imza hande
Hadi bakalım kızlar, iki muhteşem hatun birbirine rakip olduWuhuuuu yarın büyük gün madem
Yok cnm ben kimseye rakip olmuyorum. Songülün dediğine istinaden hande yenerden alıntı yaptımKız dur şimdi kafam karıştı.bana rest demedin Songül'e rest mi diyorsun? Yoksa üçümüz mü kapışacağız
Teker teker gelin okuyayım canınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?