Aşk olsun ciddiye almasam neden cevap vereyim. Ben herkesin mesajına dönmem lütfen değerini bilLütfen beni ciddiye alır mısın ankacim
Liste iyi olacak bana yoksa onu mu yesem bunu mu diye diye, diyetten soğuyorum. Listedeki malzemeleri de aldırayım yarınSorma ya canım ben de çok fenalardayim. Listede olmayınca hiç düzen tutturamiyorum. Diyet listelerine hele hiç uyamıyorum. Nolcak bu halimiz.
Listesi nette var mı canım, neler var merak ettimListe iyi olacak bana yoksa onu mu yesem bunu mu diye diye, diyetten soğuyorum. Listedeki malzemeleri de aldırayım yarın
Deme öyle canım deme öyle. İnşallah azıcık da olsa eksi görürüz sabah.Ben sabit gelirim belli, regl geliyor, pazartesi zaten artıydım
Var canım dur buraya atayımListesi nette var mı canım, neler var merak ettim
Umarım canımDeme öyle canım deme öyle. İnşallah azıcık da olsa eksi görürüz sabah.
Peki o zamanAşk olsun ciddiye almasam neden cevap vereyim. Ben herkesin mesajına dönmem lütfen değerini bil
Ben de listeye göre hazırlık yapmayı pek sevmiyorum inşallah işe yarar sen de canım.Liste iyi olacak bana yoksa onu mu yesem bunu mu diye diye, diyetten soğuyorum. Listedeki malzemeleri de aldırayım yarın
Bu listeyi yapmak zor gibi sanki benim için aksamları evdede olmuyorum insallah sen yapabilirsinAz yemenize rağmen kilo veremiyor musunuz? Peki, fiziksel olarak gün içerisinde ne kadar aktifsiniz. İşte az hareket edenlere özel 1 haftalık diyet menüsü...
İLK 3 GÜN
SABAH KAHVALTISI:1 ince dilim tam buğday ekmeği, 60 gr beyaz peynir, 5 adet tuzsuz zeytin, bol dereotu, maydanoz, domates, salatalık, kırmızıbiber vb.
ARA ÖĞÜN:• 5-6 adet erik kurusu
ÖĞLE YEMEĞİ:6 çorba kaşığı mevsim sebzeleri ile yapılmış sebze yemeği, 1 bardak ev yapımı ayran, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenmiş karışık mevsim salatası
ARA ÖĞÜN:10 adet çiğ badem
AKŞAM YEMEĞİ:Izgara et (100-150gr), 1 ince dilim tam buğday ekmeği, 1 tabak bol yeşillikli yağsız mevsim salatası
ARA ÖĞÜN:1 çay bardağı kefir
4 VE 5. GÜN
SABAH KAHVALTISI:1 ince dilim ananas ve 1 adet kivi, 1 kutu sade probiyotik yoğurt (1/2 çay kaşığı tarçın eklenebilir)1 adet tam ceviz
ARA ÖĞÜN:1 porsiyon mevsim meyvesi
ÖĞLE YEMEĞİ:Izgara mevsim balığı (balık takviminden bakabilirsiniz.), 1 ince dilim çavdar ekmeği, 1 tabak bol yeşillikli yağsız mevsim salatası
ARA ÖĞÜN:1 porsiyon mevsim meyvesi (besin takviminden bakabilirsiniz.)
AKŞAM YEMEĞİ:6-8 çorba kaşığı kurubaklagil yemeği (mercimek, maş fasulyesi, nohut vb.)1 kase cacık, 1 tabak bol yeşillikli yağsız mevsim salatası
ARA ÖĞÜN:1 kutu sade probiyotik yoğurt (1/2 çay kaşığı tarçın eklenebilir.)6 ve 7. GÜN
SABAH KAHVALTISI:4-5 çorba kaşığı yulaf ezmesi, 1 bardak yağsız veya yarım yağlı süt (1/2 çay kaşığı tarçın eklenebilir.)
ARA ÖĞÜN:1 porsiyon mevsim meyvesi (besin takviminden bakabilirsiniz.)
ÖĞLE:1 kase mercimek veya ezogelin çorbası, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenmiş bol brokoli ve semizotu salatası (tercihen 1 diş sarımsak eklenebilir.), 1 bardak kefir
ARA ÖĞÜN:10 adet çiğ badem
AKŞAM YEMEĞİ:6-8 çorba kaşığı mevsim sebzeleri ile yapılmış sebze yemeği, 1 ince dilim çavdar ekmeği, 1 tabak bol yeşillikli yağsız mevsim salatası
ARA ÖĞÜN: 1 adet haşlanmış elma üzerine 1 adet dövülmüş tam ceviz ve 1/2 çay kaşığı tarçın
ÖNEMLİ NOT:Kadınlar günde 10 bardak, erkekler 14 bardak su içimine özen göstermelidir.Günde 2 fincan şekersiz bitki çayı, 1 fincan şekersiz çay ve 1 fincan sade Türk kahvesi tüketimi uygundur.
Iyi aksamlar canımBen gideyim artık. İyi akşamlar
Ben evdeyim ya canım sıkıntı olmaz banaBu listeyi yapmak zor gibi sanki benim için aksamları evdede olmuyorum insallah sen yapabilirsin
Hadi bakalım haftaya nasıl etki edecek görelimBen evdeyim ya canım sıkıntı olmaz banabir hafta deneyeyim bakalım
Ta kendisiKiz ne ettin ne dedino dedigin ben miyim
Ozledim seni
Anka yi ben de biliyorum eskiden beri tanisiriz buralarda. Simdi kaptanim oldu
Teşekkür ederim canımPeki o zamanbu arada takımın da hayırlı olsun canım, bol eksiler görün inşallah. Bizim arkamızdan ikinci olun
Kız sendeki dert hepimizin başında var konu açmana gerek yok bizim takım bdv ci zati biz onların dedikodusunu yaparız sen rahat ol bdv sakın konu açma topa tutatlar seni aklı başında kimse yokCanım benim şöyle bi sıkıntım var deşifre olmaktan çok korkuyorum çünkü bi gün rahat rahat birini çekiştirmek istiyorum ( kv, elti vs...) 2 oğlum var senin gibi ama küçüğü otizmli... hepinizin malumu bir patron şirketinde çalışıyorum kurumsal değil. Eşim akademik kariyer yapmaya çalışıyor evin geçimi büyük oranda bana bakıyor.... senden biraz daha genç Hayriye den biraz yaşlıyım kusura bakma canım çok açık olamıyorum çünkü bi gün ben de kv, elti, eş kişisi, sinirlendiğim kuzen konusu açmak istiyorum. çalışmak zorunda olmak, çocuğun otizmli olması, evle iş yeri arası mesafe yani hayat yoruyor beni biraz... Olumlu taraftan bakmaya, işim olduğu için mutlu olmaya çalışıyorum çünkü özellikle küçük oğlumun bana çok ihtiyacı var ve masrafları için para lazım....
Aklın yolu birDaha ne olsun kuzum. Çok teşekkür ederim bu kadarı bile yeter. Bizim özel paylaşımlar yaptığımız bir grubumuz var.Zipzip- açtı. Orada derdini paylaşabilirsin. Bdv de harcamasinlar seni korkuyorum oradan. Biz de fikirlerimizi beyan ederiz ...elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışırız.
Eşlerden beklenti çok buda bendenSağol canım bu yazdıklarım dışında öyle ahım şahım bir derdim yok canım. Çok şükür huzurlu bir aileyiz. Benimkisi günaha girmeden gıybet yapmak o yüzden tanınmak istemiyorum.ben genel olarak pozitifimdir zaten eşimi, çocuklarımı, iş yeri arkadaşlarımı, ailemi, kuzenlerimi, yeğenlerimi herkesi ama herkesi çok seviyorum elimde değil. Sonra bir kazık yiyince de çok sızlanıyorum. İşte hakkımı o günlerde kullanmak istiyorum. Şu an hayatım yolunda gidiyor çok şükür. Eşime de “profesör hanımı” olunca çalışmayacağım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?