Eltim senin de gönlün burda mı.
Okuldakiler de anlam verememistir, nöbete yeni bir boyut katmissin bence
Tamam ablacim işlerinde kolayliklar diliyorumCanım iyiyim döneceğim inşallah biraz zamana ihtiyacım var, bu ara yoğunum
Iyi geceler canım.İyi geceler hanımlar.. diyette en büyük sıkıntım yeterince spor yapamamakgerçekten çok dert ediyorum ama işte istediğim gibi yapamıyorum..
Daha uyumadin mi canimTamam ablacim işlerinde kolayliklar diliyorum
Iyi geceler canım.
Zamanın mi yok spor icin
Yok canim eve 45 dakika once geldim cay ictim yeni yattim normalde 2-3 gibi uyuyorum bu aralar ama bugun erken uyurum sabah 8 de kalkacagimDaha uyumadin mi canim
İyi yapmissin canim cay icince dinlenmissindirYok canim eve 45 dakika once geldim cay ictim yeni yattim normalde 2-3 gibi uyuyorum bu aralar ama bugun erken uyurum sabah 8 de kalkacagim
Iyi geceler canım sanada sende çok gec yatma yarin bildirimini bekliyorumİyi yapmissin canim cay icince dinlenmissindir
İyi uykular canim o zaman
İnşallah halletmişsindir cnm. Anneciğimde işten gelir gece yarıları önlükle, üniforma ile uğraşırdı... ütü ile kuruturdu birde... Allah kolaylık versin, çok sinir bozucu...iyi geceler hanımlar. Ben bugün evde olmayınca forma yetmedi. Hala yıkayıp kurutma derdindeyim. İlk fırsatta daha fazla yedek alıcam. Bıktım yıka kurut ütüle
Bu neyin forması anlamadımiyi geceler hanımlar. Ben bugün evde olmayınca forma yetmedi. Hala yıkayıp kurutma derdindeyim. İlk fırsatta daha fazla yedek alıcam. Bıktım yıka kurut ütüle
Çocukların okul formaları sanırım. Her gün kirletip geliyorlar maşallah ya da terliyorlar. Keşke serbest kıyafet olsaydı diyorum bazen.iyi geceler hanımlar. Ben bugün evde olmayınca forma yetmedi. Hala yıkayıp kurutma derdindeyim. İlk fırsatta daha fazla yedek alıcam. Bıktım yıka kurut ütüle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?