Ben de yapamam bu listeyi. Öğlen evde değilim. Ara öğünlerin bazılarını da yapamam. Kendi duzenimde devam mecburen.Bu listeyi yapmak zor gibi sanki benim için aksamları evdede olmuyorum insallah sen yapabilirsin
Valla çiğ çiğ yerler orda adamı... hele çetedekilere denk gelirse abowww düşünmek istemiyorumKız sendeki dert hepimizin başında var konu açmana gerek yok bizim takım bdv ci zati biz onların dedikodusunu yaparız sen rahat ol bdv sakın konu açma topa tutatlar seni aklı başında kimse yok
Bugün tembellik yaptım ben, okula gitmedim dersim yoktu. Bir ara dışarı çıktım 3000 adım attım sadece ama ev işi yaptımsonngulen tatlım nabersin Günün nasıl geçti? Bugün nobetçiydim. Aklıma sen geldikçe yürü kızım Meryem dedim. arada bir müdür yardımcısı çıkıyor nöbet yerime. Tabi ben son vites volta atar halde. Geldiği gibi geri gidiyordu. Ne zaman veriyoruz adım sayımızı?
Ben yarışmıyorum ama yazıyım cnm, 8094 adım, 5.5 km tempolu yürüyüşBugün tembellik yaptım ben, okula gitmedim dersim yoktu. Bir ara dışarı çıktım 3000 adım attım sadece ama ev işi yaptımnöbet yürüyüş için iyi olmuştur, senin adım kaç
Şükür tarlanın biri bitti yarın yağış olmazsa iknciye başlayacaklar toplama çok zevkli geçti piknik gibi oldu çok kalabalıktık sabah yataktan çıktık gittik eve geldim bi ton bulaşık yatakları düzenledim bulaşıkları makinaya doldurdum elde yıkanacakları yıkadım kahvaltı masasını topladım sofra kurdum banyo yaptım pert oldum şuanGulumse24 nasıl gecti patates toplama işlemi bitti mi insallah verimli olmustur emeğinizin karsılıgını almıssınızdır ♥
Cook yorulmussun bugün erkenden yat dinlen canımŞükür tarlanın biri bitti yarın yağış olmazsa iknciye başlayacaklar toplama çok zevkli geçti piknik gibi oldu çok kalabalıktık sabah yataktan çıktık gittik eve geldim bi ton bulaşık yatakları düzenledim bulaşıkları makinaya doldurdum elde yıkanacakları yıkadım kahvaltı masasını topladım sofra kurdum banyo yaptım pert oldum şuan
Sabah 4.45 kalkış eşimi gönderip yatıcam çocukları 7 de kqldırıcam ben kaçar sabah görüşmek üzre geceniz hayır cumamı mübarek olsun Allaha emanet olun hoşçakalın canlarCook yorulmussun bugün erkenden yat dinlen canım
Tesekkur ederim canim benim her zaman ki gibi çok tatlisinTa kendisiYeni takımında başarılı bir süreç yasamani dilerim mavişim.
guzel menu ablaSabah 08:00
1 rafadan yumurta
1kk kadar peynir
Bir küçük ekmek köşesi
öğle 12:30
Omega 3 salatası
Akşam 18:00
Bir kase tarhana
Bir küçük zeytinyağlı kuru patlıcan dolması
Bir küçük kase ev yoğurdu
4 kaşık tavuklu bulgur pilavı
2-3 çatal brokoli
guzel canim o çikolatayi da gormuyoruz hadi:)17 ekim
Sabah 1 dilim ekmek peynir domates
Öğlen: çok çok ince bir parça çikolata ( İsviçre den gelmiş bi arkadaş ziyarete geldi o getirdi ayıp olur diye o kadar yedim inanın)
Akşam 17: 4 tane küçük yuvarlak fırında köfte, bi kase sebze çorbası, büyük bir bardak ayran
Acıkırsam belki bi kaç parça ceviz peynir yerim ama yarın cuma yememeye çalışıcam
Gayet guzel olmusPerşembe menüsü
Kahvaltı 10 gibi..
2 peynirli yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Tarçınlı limonlu yeşil çay
Ara
Türk kahvesi
Bi kare çikolata
Akşam 17 gibi..
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Yeşil salata
Spor 1 mil leslie
150 ip
Su 2 den fazla..
Supersin canimLeslie 3 mile with a twist yaptım geldimmenümü de yazdım mı tamamdır.
Hey gidi biz burda kizlarla anlasip oynuyoduk bibaraSpor yapamadım eşimle sırt sırta verdik pubg oynadıkçocuklar bir tarafta herkese iyi geceler bol eksiler
Canım iyiyim döneceğim inşallah biraz zamana ihtiyacım var, bu ara yoğunum
Çok güzel yürümüşsün bugün canım. Leslie yi de yaptıysan bravo. Regl oldun o yüzden fazla eksi gormuyorsundur canını sıkma.Ben yarışmıyorum ama yazıyım cnm, 8094 adım, 5.5 km tempolu yürüyüşoğlanı uyutmaya çalışıyorum, sonra leslie yapabilirim. Tartıda 58.0 geldim yine yarında böyle olursa çok kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?