- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
İyi abla şükür bir ara kedi tırmaladı onunla uğraşıyorum halaReddetmişimdir, yarışmak bana göre değil, esprisine şeettim
Maşallah canım, nasılsın rahat geçiyor mu
Teşekkür ederim canım
Bende sabitim cnm ya.. regl çok ödem yaptı bi haftadır ödem temizlemek ile uğraşıyorum..Kaptanım ben sabitim. Bu saate kadar bekledim, yürüyüş de yaptım
Yok cnm evdeyim.. oğlum var 2 tane.. biri 10 biri 3 yaşında.. bende 30 yaşındayım.. yeni taşındım 1 ay oluyor eve alışma süreci,hayırlı olsuna gelenler.. spora istediğim gibi konsantre olup başlayamadım..Biz senle pek konuşamadık canım, benim pek gelemedigim günlerde gelmiştin sanırım sen. Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun. Güle güle oturun inşallah. Çalışıyor musun yoksa çoluk çocuktan mi vakit bulamıyorsun.
Teşekkür ederimHayırlı olsun yeni ev
Bu hafta telafi ederiz artıkBende sabitim cnm ya.. regl çok ödem yaptı bi haftadır ödem temizlemek ile uğraşıyorum..
İnş bugünde temiz besleniyorum şükür.. kahvaltıda kepek ekmeği yedim sadece bugün fazladan.. sağlıklı beslenicem inş..Bu hafta telafi ederiz artık
Evin hayırlı olsun canım kaçırmışım ben konuyu giden gelen hiç olmasın ne düzen kalıyor ne diyet kapıya lütfen rahatsız etmeyin yazısı asasım var birde akıllı telefon dedikleri arayan sana gelicem diye arayanları direk engellese ne olurkiYok cnm evdeyim.. oğlum var 2 tane.. biri 10 biri 3 yaşında.. bende 30 yaşındayım.. yeni taşındım 1 ay oluyor eve alışma süreci,hayırlı olsuna gelenler.. spora istediğim gibi konsantre olup başlayamadım..
Tebrik ederim canım yürüyüs de yapmıssın en azından hafta basındaki artıdan kurtuldun haftaya daha güzel olacakKaptanım ben sabitim. Bu saate kadar bekledim, yürüyüş de yaptım
Olsun canım haftaya daha güzel olur sağlıklı beslenmeye devam edelim hep birlikteKilo bildirmeyi unuttumyatılı misafirim vardı.. maalesef sabitim geçen hafta aşırı bir regl ödemi oldum bu hafta hep onu temizlemek ile uğraştım. Özür dilerim herkesten...
Zipzip-
Saol cnm buyursun gelsinler tabi ama diyette zor oluyor.. yoksa misafir severimEvin hayırlı olsun canım kaçırmışım ben konuyu giden gelen hiç olmasın ne düzen kalıyor ne diyet kapıya lütfen rahatsız etmeyin yazısı asasım var birde akıllı telefon dedikleri arayan sana gelicem diye arayanları direk engellese ne olurki
Saol kaptanımTebrik ederim canım yürüyüs de yapmıssın en azından hafta basındaki artıdan kurtuldun haftaya daha güzel olacak
Olsun canım haftaya daha güzel olur sağlıklı beslenmeye devam edelim hep birlikte
Sağol canım evet artı gitti, az da eksi olsa liste için güzel olurdu.Tebrik ederim canım yürüyüs de yapmıssın en azından hafta basındaki artıdan kurtuldun haftaya daha güzel olacak
Olsun canım haftaya daha güzel olur sağlıklı beslenmeye devam edelim hep birlikte
Olsun canım eskiler haftaya gelsin derece yapalım bu hafta ortalama iyi olmadı zatenSağol canım evet artı gitti, az da eksi olsa liste için güzel olurdu.
Dediğim listeye yarın başlıycam, malum bugün daha yeni yaptım kahvaltı
İnşaallah - 1 leri görsem artıkOlsun canım eskiler haftaya gelsin derece yapalım bu hafta ortalama iyi olmadı zaten
Görürsün canım bu hafta liste sana iyi gelecekİnşaallah - 1 leri görsem artık
İnşallah yakın zamanda düzenini oturtursun canım evde küçük çocuk olunca da biraz zor oluyor ama kendimize de vakit ayırmamız lazım.Yok cnm evdeyim.. oğlum var 2 tane.. biri 10 biri 3 yaşında.. bende 30 yaşındayım.. yeni taşındım 1 ay oluyor eve alışma süreci,hayırlı olsuna gelenler.. spora istediğim gibi konsantre olup başlayamadım..
Ya hiç yapmıyor değilim ama yeterince yapamıyorum maalesef.. saol cnm iyi dileklerin içinİnşallah yakın zamanda düzenini oturtursun canım evde küçük çocuk olunca da biraz zor oluyor ama kendimize de vakit ayırmamız lazım.
Cnm çok sevindim, ödem kaynaklı yalancı kiloların hepsinden kurtulmuşsunİzne ayrılırken kilo 65.0
Bugün 64.9
Fark -100
Oran % 0.15 3 e bolunce 0.05
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?