seni çok iyi anlıyorum , beyin hazır olmayınca olmuyor şuan bende öyleyimselam kızlar
kilo verenleri tebrik ederim
ben yedike yiyor, yedikçe alıyorum
elbet bir durma noktası olacaktır
bekliyorum
tartılmıyorum canım , kaçıyorumada81 ne durumdasın
tartılmıyorum canım , kaçıyorum( bu sabah regli oldum ki tartıya çıkmaya cesaret edemedim... dilim diyet diyet diyor ama beynim hazır değil sanırım
olabilir sen if yapınca iyi sonuç alıyordunaynen aynen ve beynim okadar yoruldu ki bu düşünceden
if i yapsam diyorum yine gerçketnen
olabilir sen if yapınca iyi sonuç alıyordun...
öyle oluyor , bende saat 15.00 a kadar herşey yolunda gidiyor grm kaçamak yok kızımı alıp eve geliyorum öyle çok acıkıyorum yemek hazırlarken ağzıma ne bulsam atıyorum saat 18.00 a kadar öyle sonra ağzımı kapatıyorum ama iş işten geçmiş oluyor....... bütün kaloriyi alıyorumakşam eve girince başlıyor herşey
yogurt ve sebze yiycem diyorum ama
onu yiiyp üsütne herşeyi yiyorum
Canım yok valla öyle bir nokta, hadi gel aramıza ve başla. Neden gelmiyorsun buraya çok mu yogunsun.selam kızlar
bekliyorum
Kac kilosun canım hadi seni haftaya listeye alalım belki liste etkisi ile verebilirsinselam kızlar
bekliyorum
keşke bende girebilsemmmmmKac kilosun canım hadi seni haftaya listeye alalım belki liste etkisi ile verebilirsin
Şimdilik idare ediyoruz canım emerse ek gıdaya geçince başlarım 6 ay olunca emmezse daha erken olurOyy yerim ben onu, sağlıkla gelsin kuzucuk. 6 aylık olunca mi başlayacaksın. Kilo alimin nasıl, geçenlerde tansiyona ilgili sorundan bahsetmistin yanlış hatırlamıyorsam. İyisiniz dimi.
Özledim siziTebrik ederim canım yinede güzel eksi görmüşsün
Olsun canım üzülme haftaya telafi edersin
Tebrik ediyorum sebnemcim
Günaydın canım ❤
Hadı bakalım 9 ay sonra bekliyoruz
Bu hafta spor yarısması yapacagız sende katılsana ada belki yemenede engel oluröyle oluyor , bende saat 15.00 a kadar herşey yolunda gidiyor grm kaçamak yok kızımı alıp eve geliyorum öyle çok acıkıyorum yemek hazırlarken ağzıma ne bulsam atıyorum saat 18.00 a kadar öyle sonra ağzımı kapatıyorum ama iş işten geçmiş oluyor....... bütün kaloriyi alıyorumAllahtan eve ekmek almıyoruz yoksa onuda yutacam
Sağol canımmaşallah canım
Bizde seni özledik canım aklıma geliyorsun yogunsun diye etiket yapmaktan vazgeciyorumÖzledim sizi
6 kilo aldımOyy yerim ben onu, sağlıkla gelsin kuzucuk. 6 aylık olunca mi başlayacaksın. Kilo alimin nasıl, geçenlerde tansiyona ilgili sorundan bahsetmistin yanlış hatırlamıyorsam. İyisiniz dimi.
Saçmalama ya yap etiket ben de hep bakıyorum bana yazan var mı diye yokBizde seni özledik canım aklıma geliyorsun yogunsun diye etiket yapmaktan vazgeciyorum
Cok uzak değilsin canım 57 de girebiliyorsun sen 2 haftada 57 yı görürsün,keşke bende girebilsemmmmm
Tamam canım o zaman etiket yaparım ♥♥Saçmalama ya yap etiket ben de hep bakıyorum bana yazan var mı diye yok
bende 19 dan saat 22 ye kadar aynı işteöyle oluyor , bende saat 15.00 a kadar herşey yolunda gidiyor grm kaçamak yok kızımı alıp eve geliyorum öyle çok acıkıyorum yemek hazırlarken ağzıma ne bulsam atıyorum saat 18.00 a kadar öyle sonra ağzımı kapatıyorum ama iş işten geçmiş oluyor....... bütün kaloriyi alıyorumAllahtan eve ekmek almıyoruz yoksa onuda yutacam
Canım yok valla öyle bir nokta, hadi gel aramıza ve başla. Neden gelmiyorsun buraya çok mu yogunsun.
Kac kilosun canım hadi seni haftaya listeye alalım belki liste etkisi ile verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?