Tamam canım aksama insallah yazacagım aksam dısardan yicem onuda abartmadan hafif birsey söylerimOo supersin
Menunu yaz ama merakla bekliyorum
bende tartildim korktugum gibi degil cok sukur 200 gr arti var ama pazartesiye kadar sabitlerim Ins
Beklemediği anda misafiri falan gelmiştir belki canım, henüz diğer sayfalara bakamadım ama belki gelip yazmıştır bile şimdiye kadar.Dün 16.54 de son görülme siteye çok endişeliyim hiç böyle yapmazdı banıda yok
Olurum tabi, benimde vermem gereken fazlasıyla kişom varGel gel kilon fazlaysa arkidiş ol bana
HoşbuldukMerhaba aramıza hoşgeldin.
Maşallah çok güzel kilo vermişsiniz, inşallah bende verebilirimAramıza hoşgeldin ❤ Benim ismim hayriye, 34 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum. Temmuz başından beri takımdayım. 70.5 kilo ile başladım, bu sabah 57.8 kiloydum. Yani takımla birlikte güzel kilo verdim kısaca. Sende güzel eksiler görürsün umarım. ☺
Evet canım varmış gördüm tekrar hoş geldin kiloma yakın hatun kişiler arıyorumOlurum tabi, benimde vermem gereken fazlasıyla kişom var
HoşbuldukHoş geldin canım inşallah hep beraber güzel kilolar vericez
Verirsin verirsin bende 19 ağustosta başladım abbowww bugün tam 2 ay olmuş yeni farkettimMaşallah çok güzel kilo vermişsiniz, inşallah bende verebilirim
Evet canım varmış gördüm tekrar hoş geldin kiloma yakın hatun kişiler arıyorum
Maşallah hepiniz harikasınızVerirsin verirsin bende 19 ağustosta başladım abbowww bugün tam 2 ay olmuş yeni farkettim8.5 kilo verdim 99.8 le başladım şuan 91.3 le devam
Buldum sanırsamaradığını bulmuş olabilirsin
Seninde başarılarını görücez canım yeterki karar verelim bende pat diye aniden başladım hiç hazır değildimMaşallah hepiniz harikasınız
Bu arada 1. Sayfada bi link var orda yaziyoruz gunluk menuleri canimMaşallah hepiniz harikasınız
Okudum 1. Sayfayı, paylaşırım bende akşamları menülerimiBu arada 1. Sayfada bi link var orda yaziyoruz gunluk menuleri canim
Aksam toplu bi sekilde yediklerrimiz su spor seklinde yaziyoruz
O sayfayi incelersen ona gore menu yazarsin sende
Aynen canım hafta sonu etkisi bende bakıyorum arada kimse yok :))Haftasonu sessizligi mi acabaa
Kimseden ses cikmiyor
Haftasonu sessizligi mi acabaa
Kimseden ses cikmiyor
Tabi sizin analarınız arkanızı topluyor bizim öle bi şansımız yokAynen canım hafta sonu etkisi bende bakıyorum arada kimse yok :))
Dogru diyorsun canım annem olmasa işim cok olurdu,Tabi sizin analarınız arkanızı topluyor bizim öle bi şansımız yok
Ohooo bi kahvaltı hazırlamışsın dolaptan aldın masaya koydun valla sabahtan beri bi namaz için oturma fırsatım oldu işler bitti yemek faslı başladı kadın olmak ne zormuş bide çocuk olsa aman Yarabbi kendimi hiç düşünemiyorumDogru diyorsun canım annem olmasa işim cok olurdu,
Ama sabah yoktu kalktım kahvaltımı hazırladım sonrada işe geldim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?