Dolaptan almadım yaaa kendime özel tabak hazırladım,yumurta hasladımOhooo bi kahvaltı hazırlamışsın dolaptan aldın masaya koydun valla sabahtan beri bi namaz için oturma fırsatım oldu işler bitti yemek faslı başladı kadın olmak ne zormuş bide çocuk olsa aman Yarabbi kendimi hiç düşünemiyorumacaba hiç düşünmesemmi
Aramadım canım duruma göre yarın arayacagım belki misafiri vardırElhan hocayı buldunuz mu?
En azından msj at yada bak whatsaba hiç girmişmi çok merak ettimAramadım canım duruma göre yarın arayacagım belki misafiri vardır
Dur bakayım whatsapp dan kaydedip bakayımEn azından msj at yada bak whatsaba hiç girmişmi çok merak ettim
Numarası varmı sende canım bende merak ettim simdiDur bakayım whatsapp dan kaydedip bakayım
Numaranı özel yap ara canım odamı olmazSon görülmesi acık değil kızlar simdi kendi numaramdan arayamam özel sebepler nedeniyle yarın evden arayabilirim
Evde değilim ki canım yanımda amcam kuzenim var yoksa ararımNumaranı özel yap ara canım odamı olmaz
Çok sevindim, şükürler olsun....
Elhan hocayı buldunuz mu?
Kızlar ablam yoğun bakımda Gebze'de hastanedeyim. Ciğerlerinde enfeksiyon var oksijen değerini yükseltmeye çalışıyorlar. Şu an değer 85 oldu. 95 olunca hayati tehlikeyi atlatacak. Bugün bilinci açıldı çok şükür görüştük. Ailecek yanındayız. Pazartesi eve döneceğim. Dualarınıza ihtiyacim var.. Ben de haber vermek için girmiştim tam gruba ...mesajlarınıza denk geldim. Çok teşekkür ederim merak etmeyin iyiyim.Aramadım canım duruma göre yarın arayacagım belki misafiri vardır
Yaa ablam cook gecmis olsun üzüldüm Allahım sifasını versin cabucak iyileleşsin Dualarımız seninle ablacımKızlar ablam yoğun bakımda Gebze'de hastanedeyim. Ciğerlerinde enfeksiyon var oksijen değerini yükseltmeye çalışıyorlar. Şu an değer 85 oldu. 95 olunca hayati tehlikeyi atlatacak. Bugün bilinci açıldı çok şükür görüştük. Ailecek yanındayız. Pazartesi eve döneceğim. Dualarınıza ihtiyacim var.. Ben de haber vermek için girmiştim tam gruba ...mesajlarınıza denk geldim. Çok teşekkür ederim merak etmeyin iyiyim.
Cnm çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allah acil şifalar nasip etsin. Bende Pazartesi iş görüşmesinden sonra gebzeye annemlere geçeceğim. Yardımcı olabileceğim bişey var mı cnm?Kızlar ablam yoğun bakımda Gebze'de hastanedeyim. Ciğerlerinde enfeksiyon var oksijen değerini yükseltmeye çalışıyorlar. Şu an değer 85 oldu. 95 olunca hayati tehlikeyi atlatacak. Bugün bilinci açıldı çok şükür görüştük. Ailecek yanındayız. Pazartesi eve döneceğim. Dualarınıza ihtiyacim var.. Ben de haber vermek için girmiştim tam gruba ...mesajlarınıza denk geldim. Çok teşekkür ederim merak etmeyin iyiyim.
Allah razı olsun güzel kardeşim çok teşekkür ederim. Bütün her şey biz insanlar için Allah kaldiramayacagimiz dert vermesin. Bütün hastası olan herkese Allah şifa versin inşallah.Yaa ablam cook gecmis olsun üzüldüm Allahım sifasını versin cabucak iyileleşsin Dualarımız seninle ablacım♥
Amin ablacımAllah razı olsun güzel kardeşim çok teşekkür ederim. Bütün her şey biz insanlar için Allah kaldiramayacagimiz dert vermesin. Bütün hastası olan herkese Allah şifa versin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım bacım.Allah razı olsun. İş görüşmesinden hayırlı sonuçlar almani dilerim.Cnm çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allah acil şifalar nasip etsin. Bende Pazartesi iş görüşmesinden sonra gebzeye annemlere geçeceğim. Yardımcı olabileceğim bişey var mı cnm?
Çok teşekkür ederim cnm ❤ Bişeye ihtiyacınız olursa haftaya hep gebzedeyim, haber etmen yeterli.Çok teşekkür ederim canım bacım.Allah razı olsun. İş görüşmesinden hayırlı sonuçlar almani dilerim.
Çok geçmiş olsunKızlar ablam yoğun bakımda Gebze'de hastanedeyim. Ciğerlerinde enfeksiyon var oksijen değerini yükseltmeye çalışıyorlar. Şu an değer 85 oldu. 95 olunca hayati tehlikeyi atlatacak. Bugün bilinci açıldı çok şükür görüştük. Ailecek yanındayız. Pazartesi eve döneceğim. Dualarınıza ihtiyacim var.. Ben de haber vermek için girmiştim tam gruba ...mesajlarınıza denk geldim. Çok teşekkür ederim merak etmeyin iyiyim.
Bunu bilmek çok iyi geldi. Yüreğinden öperim senin.Çok teşekkür ederim cnm ❤ Bişeye ihtiyacınız olursa haftaya hep gebzedeyim, haber etmen yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?