Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dolaptan almadım yaaa kendime özel tabak hazırladım,yumurta hasladım
Kolay gelsin canım sanada

Elhan hocayı buldunuz mu?
Aramadım canım duruma göre yarın arayacagım belki misafiri vardır
Kızlar ablam yoğun bakımda Gebze'de hastanedeyim. Ciğerlerinde enfeksiyon var oksijen değerini yükseltmeye çalışıyorlar. Şu an değer 85 oldu. 95 olunca hayati tehlikeyi atlatacak. Bugün bilinci açıldı çok şükür görüştük. Ailecek yanındayız. Pazartesi eve döneceğim. Dualarınıza ihtiyacim var.. Ben de haber vermek için girmiştim tam gruba ...mesajlarınıza denk geldim. Çok teşekkür ederim merak etmeyin iyiyim.

Yaa ablam cook gecmis olsun üzüldüm Allahım sifasını versin cabucak iyileleşsin Dualarımız seninle ablacım

Cnm çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allah acil şifalar nasip etsin. Bende Pazartesi iş görüşmesinden sonra gebzeye annemlere geçeceğim. Yardımcı olabileceğim bişey var mı cnm?

Yaa ablam cook gecmis olsun üzüldüm Allahım sifasını versin cabucak iyileleşsin Dualarımız seninle ablacım
Allah razı olsun güzel kardeşim çok teşekkür ederim. Bütün her şey biz insanlar için Allah kaldiramayacagimiz dert vermesin. Bütün hastası olan herkese Allah şifa versin inşallah.

Cnm çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allah acil şifalar nasip etsin. Bende Pazartesi iş görüşmesinden sonra gebzeye annemlere geçeceğim. Yardımcı olabileceğim bişey var mı cnm?
Çok teşekkür ederim canım bacım.Allah razı olsun. İş görüşmesinden hayırlı sonuçlar almani dilerim.

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…