Çok merak ettik. Rabbim çok acil şifa versinKızlar ablam yoğun bakımda Gebze'de hastanedeyim. Ciğerlerinde enfeksiyon var oksijen değerini yükseltmeye çalışıyorlar. Şu an değer 85 oldu. 95 olunca hayati tehlikeyi atlatacak. Bugün bilinci açıldı çok şükür görüştük. Ailecek yanındayız. Pazartesi eve döneceğim. Dualarınıza ihtiyacim var.. Ben de haber vermek için girmiştim tam gruba ...mesajlarınıza denk geldim. Çok teşekkür ederim merak etmeyin iyiyim.
bekarlik sultanlikTabi sizin analarınız arkanızı topluyor bizim öle bi şansımız yok
Cok gecmis olsun abla hayirli haberlerini bekliyoruzKızlar ablam yoğun bakımda Gebze'de hastanedeyim. Ciğerlerinde enfeksiyon var oksijen değerini yükseltmeye çalışıyorlar. Şu an değer 85 oldu. 95 olunca hayati tehlikeyi atlatacak. Bugün bilinci açıldı çok şükür görüştük. Ailecek yanındayız. Pazartesi eve döneceğim. Dualarınıza ihtiyacim var.. Ben de haber vermek için girmiştim tam gruba ...mesajlarınıza denk geldim. Çok teşekkür ederim merak etmeyin iyiyim.
Ben 17.30 da girebildim canım eve. Oğlanın pesindeydik bugün, buraya da bakamadım hiç.Haftasonu sessizligi mi acabaa
Kimseden ses cikmiyor
Çok ama çok geçmiş olsun canım, umarım çabucak iyileşir. Allah şifa versin inşallah.Kızlar ablam yoğun bakımda Gebze'de hastanedeyim. Ciğerlerinde enfeksiyon var oksijen değerini yükseltmeye çalışıyorlar. Şu an değer 85 oldu. 95 olunca hayati tehlikeyi atlatacak. Bugün bilinci açıldı çok şükür görüştük. Ailecek yanındayız. Pazartesi eve döneceğim. Dualarınıza ihtiyacim var.. Ben de haber vermek için girmiştim tam gruba ...mesajlarınıza denk geldim. Çok teşekkür ederim merak etmeyin iyiyim.
Çok geçmiş olsun ablacım rabbim şafi ismiyle şifa versin inş Allah çok üzüldüm çokta merak ettim seni Allah yardımcınız olsun inş Allah tez vakitte iyileşir hastanızKızlar ablam yoğun bakımda Gebze'de hastanedeyim. Ciğerlerinde enfeksiyon var oksijen değerini yükseltmeye çalışıyorlar. Şu an değer 85 oldu. 95 olunca hayati tehlikeyi atlatacak. Bugün bilinci açıldı çok şükür görüştük. Ailecek yanındayız. Pazartesi eve döneceğim. Dualarınıza ihtiyacim var.. Ben de haber vermek için girmiştim tam gruba ...mesajlarınıza denk geldim. Çok teşekkür ederim merak etmeyin iyiyim.
Olsun canim iyi olmus sizin icin:)Ben 17.30 da girebildim canım eve. Oğlanın pesindeydik bugün, buraya da bakamadım hiç.
sabah dolu dolu olmus ama aksami hafif tutmussun canimPerşembe menüsü
Sabah10.00
1 haş yumurta
Pekemez ceviz
Yeşil soğan
Azcık peynir
1.5 dilim ekmek
Ara15.00
Yarım elma
Akşam18.00
Ispanaklı yumurta
1 dilim ekmek
Ayran
Su 2.5 lt
Spor 17 dk yağ yakıcı vidyo
20 dk egzersiz
Cuma menüsü
Sabah 10.30
Maydanozlu yumurta sahanda
2 dilim kaşar
2 patlıcan patates soğan kızartması
Pekmez ceviz
1.5 dilim ekmek
Ara15.30
3 burçak
2 yudum fanta
1 avuç çekirdek
Akşam19.30
1 tabak pırasa
Yatım tabak bulgur pilavı
Ayran
Su2 lt
Spor yapamadım
Zipzip-
Gayet guzel bi menu canim:)19 Ekim menüsü
10.30 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 2 kaşık patates salatası, 2 kaşık çingen salatası, 1 dilim kadar ekşi mayalı ekmek, şekersiz çay.
12.30 ara
1 sade soda
17.45 akşam
6 adet lahana sarma (bulgur ve pirinçli), yarım kase çoban salata, 2-3 kaşık ekşili lahana salatası (haşlanmış lahanalara sumak, kırmızı biber, zeytinyagi, tuz ve limon ekleyip yapılıyor. Sarmadan kalan kısımlar ziyan olmasın diye yaptim)
Su 1 lt (disardayken icemedim, yatana kadar 2yi geçer. )
Spor 5000 adım 75 puan
Leslie boosted 30 dk 150 puan (5 puan miydi yanlış mı hatırlıyorum)
Plank 20 sn 7 puan
Köprü 20 adet (uygun puan bulamadim)
Ek yaparsam yazarım canlar.Zipzip- retro_hippo
Ne yazıyor canım 54 ve 66.2 dısında birsey yazıyor mu ama güzel duruyor :))
Hedefe kosan adam emojisi varya onu soyluyorumNe yazıyor canım 54 ve 66.2 dısında birsey yazıyor mu ama güzel duruyor :))
Telefonda göremiyorum canımHedefe kosan adam emojisi varya onu soyluyorum
Aa emojiler gorunmuyo muTelefonda göremiyorum canım
Hava almış olduk biz de canım. Yarın yine tüm gün onunla olacam.Olsun canim iyi olmus sizin icin:)
Çok açım ama gözüm de midem de doymadı. İzinde alıştım tabi bol bol yemeye.sabah dolu dolu olmus ama aksami hafif tutmussun canim
Gayet guzel bi menu canim:)
Benim tel eski belki ondandır canım tam acmıyor emojileri bu yaptıgın sekil yok meselaAa emojiler gorunmuyo mu
Bende telden giriyorum ama
19 Ekim menüsü
10.30 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 2 kaşık patates salatası, 2 kaşık çingen salatası, 1 dilim kadar ekşi mayalı ekmek, şekersiz çay.
12.30 ara
1 sade soda
17.45 akşam
6 adet lahana sarma (bulgur ve pirinçli), yarım kase çoban salata, 2-3 kaşık ekşili lahana salatası (haşlanmış lahanalara sumak, kırmızı biber, zeytinyagi, tuz ve limon ekleyip yapılıyor. Sarmadan kalan kısımlar ziyan olmasın diye yaptim)
Su 1 lt (disardayken icemedim, yatana kadar 2yi geçer. )
Spor 5000 adım 75 puan
Leslie boosted 30 dk 150 puan (5 puan miydi yanlış mı hatırlıyorum)
Plank 20 sn 7 puan
Köprü 20 adet (uygun puan bulamadim)
Ek yaparsam yazarım canlar.Zipzip- retro_hippo
Bugün herkesler lahana sarmış19 Ekim Menüsü
9:30 = 1 haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin, domates, 1 dilim tam buğday ekmeği
11:30 = 5 kuru erik
14:30 = 5 etli lahana sarması, 5 kaşık etli kuru fasulye, 5 kaşık yoğurt
19:00 = Peynirli salata, yoğurt
Su: 2 litre
Spor : 30 dk leslie boosted
Gulumse24
Bana görünüyor canım güzel olmuş.Aa emojiler gorunmuyo mu
Bende telden giriyorum ama
Sen de mi sardım yoksa, misafir olunca işler zor oluyor malesef. Yine de mümkün olduğunca dikkat et rakibem.Bugün herkesler lahana sarmış
4 günlük yatılı misafirim var.. düzen bozuluyo..
Ayyy allah ayırmasın canım benim de öyle birkaç günlük ayrılıklarım oldu acayip moral bozucu oluyor. Doktorlar 8 yaşından önce önermiyorlar kesinlikle. Neyse ki sizinki kısa sürecek iş görüşmesine gideceksin diye aldılar herhalde?Kızlar anneannesi ile dedesi oğlumu alıp götürdülerpazartesi öğleden sonra kavuşucaz inşallah... ben bu akşam 17:00 gibi 4 dilim pizza yedim ve 1 bardak kola içtim. Biraz abartı oldu farkındayım ama böylesi bir kaçamağa ihtiyacım varmış. Şimdi yürüyüşe çıkacağım fakat oğlumsuz ilk gün hiç keyfim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?