Oyle kaliriz InsallahEvet canım az farkla ikinciyiz
Insallah canımOyle kaliriz Insallah
Eline sağlık canım6.Takim 645.Etap
Evet kizlar bu haftanin Parlayan Yildiz kizlari aynen su sekilde
1.miz
%1.96 ileYonahime ve @Gülümse25
Tebrikleeerrr
2.miz
% 1.87 ileZipzip-
Tebrikler Kaptan
3.müz
% 1.83 ile B Bir Garip Yolcuyumm
Tebrikleeerrr
Bu haftalik ilk 3ümüz bu sekilde
Bütun kizlari tebrik ediyorum herkes elinden geleni yapti
Bakalim haftaya Parlayan Yildizlar bölumune adini yazdiranlar kimler olacak
Tesekkurler canim:)Eline sağlık canım
Aslında BEYDA33 de var ama onu haftaya parlayan yıldızlara alırız
Tamam canımTesekkurler canim:)
Onu dusundum de
Bir hafta dolmadigi icin eklemedim:)Haftaya yeni gelenleri de eklicem:)
Valla siz koltuğu paylasacaksiniz artık. Protokolde eşitlik durumunda kideme bakılır, o zaman da yonahime önce gelirİlk 3 konusuna gelirsek %deye degil verilen kiloyu baz alalım lütfen hakkımı @Yonahime ye yediremem
Tekrar 51 i horeceksin bu sayede.Sizin gazınızla listeye girdim bakalım sonum ne olacak
Teşekkür ederim canım, istersen birlikte belirleyip her gün yapabiliriz. Birinin desteği iyi gelebilir.Afiyet olsun canım. Sporun da çok güzel. Benim acil silkelenip spora başlamam lazım
Neler oluyor canım neden bunaldin, önceki mesajında da yazmıştın.Güzel oldu canım tesekkur ederim hepinize bana iyi gelecek bu ara cok bunalmıstım
Hedefe 52 dedim canım ama duruma bakarım 51 belki 50 de olabilirTekrar 51 i horeceksin bu sayede.
Yazarım sana müsait olunca canımNeler oluyor canım neden bunaldin, önceki mesajında da yazmıştın.
Konus kiz ne guzel soyledin oyleValla siz koltuğu paylasacaksiniz artık. Protokolde eşitlik durumunda kideme bakılır, o zaman da yonahime önce gelir
Cnm şu an paşanın karnıma masaj yapıyorum.. gece güya beraber uyuduk yada uyumadık.. gece uyusa bende hemen uyurum inş..Oğlun nasıl oldu canım birlikte uyusanız dinlensen keske
Çok sevindim canım Demiştim sana bizim grup bi tanedirKilo bildirimi
Geçen cuma:87.4
Bugün:85.8
Fark:1.6
Oran:1.82
Ben bu grupla kilo verme işini çok sevdimtek başına hiç kilo veremiyodum
Ooo tebrikler kaptanımbende kilo bildirimi yapayım ama liste konusunda karar veremiyorum
gecen cuma 58.8
bugün 57.7
Eki Görüntüle 2548109
guzel bi menu canim24 Ekim menüsü
12.00 kahvaltı
1.5 dilim kepekli ekmek, 2 kaşık domatesli biber kavurması, 1.5 kaşık lor ve 1.5 yumurtalı sahanda yumurta, 3 yeşil zeytin.
18.00 akşam
1 domates, 1 salatalık, 2 dilim peynir, altınbaşak bisküvi ile kıtır salatası, 5i 1 arada çay.
Su 1 lt (bugün rektörlükde açılış vardı, hiçbir şeye dikkat edemedim, bütün günüm orda geçti eve döndüğümde çok yorgundum)
Spor 4000 adım 60 puan
sabah patates kizartmasi olmasa daha iyi olurdu neyseki miktari cok olmamis24 EKİM MENU
sabah kahvaltı: 7:30 2 DİLİLM kepek ekmek bir tatlı kaşiği kaadar tulum peyniri salatalik 5 tane de patetes kızartması
arada elma
öğle 12.30 2 dilim yufka ekmeğe buyuk deil dürümlerm peynir dürdüm ve çay
arada şekersiz kahve 2 tane kuş lokumu 2 kare çikolata
akşam 6,30: bir porsiyon patetes oturtma ve yoğurt
arada 3-4 tane uzum 5 tane kayısı
akşam 8den sonra yemek yemiyorum 2,5litre su
adım 6549 olmuş 10 dk göbek egzersizi
cok guzel bi menuKahvaltı 09:20
2 kk lor peyniri 2 h yumurta
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 çay kaşığı kaymak
Öğle 13:30
1 kase yulaflı cacık
2 avuç kabak çekirdeği
4 kare bitter
Akşam 17:30
3 köfte
3 kaşık zeytinyağlı barbunya
1 büyük bardak ev ayranı
Cok guzel menu canim sporda oyle25 Ekim menüsü
10.45 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 1 kaşık süzme yoğurt üzerine yarım domates ve 2 biber kavurması (1 tatlı kaşığı zeytinyağı), 1 dilim beyaz peynir, 2 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay.
15.30 ara
1 kase çiğ karnibaharin üzerine limon ve toz kırmızı biber atıp yedim.
17.45 akşam
3 kaşık sade tavuk kavurması, 1 dilim kepekli ekmek.
Sanırım birazdan çay ve yanında biraz kuruyemiş yerim.
Şimdilik 1.5 lt su
4000 adım 60 puan
20 dk koşu bandı
10 dk eliptik
20 dk bisiklet
60 adet mekik (spor salonundaki bir aletle yaptım, tam yere yatmadan yapılıyor, biraz zordu.)
Sen girmeseydin ikinci olamazdik sanırım canım.Evet canım az farkla ikinciyiz
52 gelsin de diğerleri de olur elbet.Hedefe 52 dedim canım ama duruma bakarım 51 belki 50 de olabilir
Insallah daha iyi olur gece de uyur canım ❤Cnm şu an paşanın karnıma masaj yapıyorum.. gece güya beraber uyuduk yada uyumadık.. gece uyusa bende hemen uyurum inş..
Tesekkur ederim canım ❤Ooo tebrikler kaptanım
Ben olmasam üçüncü yada dördüncü olurduk sanırımSen girmeseydin ikinci olamazdik sanırım canım.
Aynen canım o yüzden 52 dedim52 gelsin de diğerleri de olur elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?