Geçen akşam cağnım kaynim kendilerine alirken bizede en sevdiğim tatlıdan almış cok gel git yaptim ağzıma atiyim dedim yok dedim bakıştım durdum çok şükür ki yemeden bitti eşime çocuklara dayadım bide kaynuka kizdim eşimde zaten sana yaranilmaz diye bana kızdıMisafir var kizlar
Baklava var
Pasta var
Teşekkür ederim canımtespitlerine bayiliyorum senin ya
baklava dedim daha ne diyim
Ay cok sagol
Boyle buyuk bi kiyak kim kime yapar bu devirde
Tam tersi olması gerekmiyor muTek umudum o zaten ideal kiloma iniyim 5 gün yerim 2 gün diyet yaparım artık
Kaç kilo fazlan var ,bende profili guncelliyimGeçen akşam cağnım kaynim kendilerine alirken bizede en sevdiğim tatlıdan almış cok gel git yaptim ağzıma atiyim dedim yok dedim bakıştım durdum çok şükür ki yemeden bitti eşime çocuklara dayadım bide kaynuka kizdim eşimde zaten sana yaranilmaz diye bana kızdı
Çok güzel olmuş senin için çocuklar olmasa bende istiyorumda imkansız benimki 3 çocukla evde idare ediyorum bende videolarlaAlet seçeneğinin çok fazla olması güzel oluyor. Bı de hocalar şunu yap bunu yap diyor. İyi gelecek gibi. Şimdilik bir aylık üye oldum haftada iki gün, sonra üçe cikarabilirim.
acaba benim cay askimin senebide Erzurum kani miSendemi erzurumlusun nedir bu çay aşkı
al iste bi tane daha bendenBende öyle oluyorum işte o yüzden başlayamıyorum sanki hayatım kısıtlancak gibi geliyoama kaç cumadır ödül vermedim kendime
Bak bu da cok dogru5 günde verdiğim kilo beni daha çok motive etmeye başladı
Fesat insanlar nolacak. Kilo verdiğini görünce de ölü taklidi yapar bunlar, hiç güzel söz söylemezler.Hiiiic sorma
Aynen canım hep olumsuz a çalışıyor kafaFesat insanlar nolacak. Kilo verdiğini görünce de ölü taklidi yapar bunlar, hiç güzel söz söylemezler.
Çocuklarla çok zor canım. Benim bı tane, onun ders saatinde onu beklerken salona gidiyoruz zaten. O olsa yapamayiz.Çok güzel olmuş senin için çocuklar olmasa bende istiyorumda imkansız benimki 3 çocukla evde idare ediyorum bende videolarla
Cumayı heyecanla bekliyorum bakalım ne kadar olacak.acaba benim cay askimin senebide Erzurum kani mi
al iste bi tane daha benden
Olsun ya psikoloji rahat en azindan
Bak bu da cok dogru
O eksinin tadi hicbi tatlida olmuyo cidden
Kesinlikle ama isteTam tersi olması gerekmiyor mu
hahahhaGeçen akşam cağnım kaynim kendilerine alirken bizede en sevdiğim tatlıdan almış cok gel git yaptim ağzıma atiyim dedim yok dedim bakıştım durdum çok şükür ki yemeden bitti eşime çocuklara dayadım bide kaynuka kizdim eşimde zaten sana yaranilmaz diye bana kızdı
Karışma bize biz zayıflayınca 5 gun yiyecez 2 gun diyet yapacazTam tersi olması gerekmiyor mu
80 kiloyla basladim 7Kaç kilo fazlan var ,bende profili guncelliyim
80 kiloyla basladim şuan 70 800 kiloyum hedefim 55 inşallahKaç kilo fazlan var ,bende profili guncelliyim
Ooo maşallah baya vermissin80 kiloyla basladim 7
80 kiloyla basladim şuan 70 800 kiloyum hedefim 55 inşallah
Ağlama seviyesine geldim zatenhahahha
Ayakta alkisliyorum cidden sevdigin seyi yiyememek insani aglatir yaya da ben oyleyim
Karışma bize biz zayıflayınca 5 gun yiyecez 2 gun diyet yapacaz
Cok sevdim bu fikri tam benlik
Verdim valla bu grup bana iyi geldiOoo maşallah baya vermissin
Darısı başıma geçen ocakta sanırım başka bir grupta başlamıştım ben 68 den 63 e kadar geldim ramazanda bıraktım 69 70simdi :)Verdim valla bu grup bana iyi geldi
Onu ben de diyorum yaa, aslında şu yiyip yiyip kilo alamayanlardan olmak istiyorum o daha güzel.Kesinlikle ama istebazen diyorimki niye ben iştahsız böyle biraz yiyince ayy cok sistim diyen tiplerden olmadimki
Neyse kilo verdikce guleriz bizde artikAğlama seviyesine geldim zaten
Inşallah verirsin canımDarısı başıma geçen ocakta sanırım başkadır grupta başlamıştım ben 68 den 63 e kadar geldim ramazanda bıraktım 69 70simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?