Zayıf noktalarimdan birisidirÇok şükürki bitmiş 40 yıl geçse aklıma gelmez
Abooovv bermuda şeytan üçgeniMisafir var kizlar
Baklava var
Pasta var
Bende bitirmeden birakamam yanına da çay missSorma yaa evde oldu mu duramıyorum. Neyse ki tuzsuzdu.
Vücudun şekerede ihtiyacı var kendine eziyet etme yaHepimiz başka noktada sinaniyoruz bu diyetle. Bu arada şu şekersiz 21 gün olayı beni çok güzel disipline soktu. Hiç kaçamak yapmıyorum resmen. Tabi daha 5 gün bitti
Çayım buz oluyor çekirdek yerkenBende bitirmeden birakamam yanına da çay miss
Benim oğlum sağolsun daha bardağı bitiremedim doya doya ☺Çayım buz oluyor çekirdek yerken
Parmagını şerbete bi göm ağzına alMisafir var kizlar
Baklava var
Pasta var
Ee en hareketli oldugu yaslar canımBenim oğlum sağolsun daha bardağı bitiremedim doya doya ☺
Sendemi erzurumlusun nedir bu çay aşkıBenim oğlum sağolsun daha bardağı bitiremedim doya doya ☺
Yok yok rakibecim sağol sen yiyebilirsin amaa1 2 dilim yeseydin keşke
Kac yaşın da oğlun canım valla ben 10 senedir unuttum sıcak çayıBenim oğlum sağolsun daha bardağı bitiremedim doya doya ☺
Kocisin tostundan bir ısırık aldım senin için şu an eritmeye uğraşıyorum ☺Yok yok rakibecim sağol sen yiyebilirsin amaa
2 olcak canimKac yaşın da oğlun canım valla ben 10 senedir unuttum sıcak çayı
Maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin2 olcak canim
Afiyet olsun canimKocisin tostundan bir ısırık aldım senin için şu an eritmeye uğraşıyorum ☺
Bak hareketli deyince eşimin arkadaşının annesi geldi aklıma geneEe en hareketli oldugu yaslar canım
Aminnn canım cumlemizinkineMaşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin
Pesinde kosmak yetmiyor ki yaptıgın yemekler tatlılar olmasa cok güzel kilo verirsin aslındaBak hareketli deyince eşimin arkadaşının annesi geldi aklıma gene
-Nasılsın kızım napiyosun?
-Napıyım görüyorsun bütün gün peşinde kosuyorum
-yaaa hiiiiiç öyle durmuyo kilo almışsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?