Sonra tekrar takıma koş koş yapacaksınızhahahha
Ayakta alkisliyorum cidden sevdigin seyi yiyememek insani aglatir yaya da ben oyleyim
Karışma bize biz zayıflayınca 5 gun yiyecez 2 gun diyet yapacaz
Cok sevdim bu fikri tam benlik
Takimi birakma gor bak nasil eriticez seniDarısı başıma geçen ocakta sanırım başka bir grupta başlamıştım ben 68 den 63 e kadar geldim ramazanda bıraktım 69 70simdi :)
Var bi arkadşım yarim ekmeğin arasina sarma koyup yiyo dal gibiOnu ben de diyorum yaa, aslında şu yiyip yiyip kilo alamayanlardan olmak istiyorum o daha güzel.
Ya nolurdu oyle olsa ille 5 gun diyet yapip 2 gun mu istedigimizi yicezSonra tekrar takıma koş koş yapacaksınız
Bende sizleri özledim geleceğim inşallah ❣❣❣Çabuk gel özledim.
Evet ya bazen bitiremiyorum işlerimi , bende özledim geleceğim inşallah ❣❣❣Canımmmmmm hoş geldinnnnn kız ne bitmez işlerin varmış de gel gayrıözledikk
Offff en sevdiğim şey ama bize kilo yapıyor işte.Var bi arkadşım yarim ekmeğin arasina sarma koyup yiyo dal gibi
Malesef onu ben yesem 2 kilo fazla çıkarım ertesi günOffff en sevdiğim şey ama bize kilo yapıyor işte.
Hadi canımmm şakaEveeettttttt
Kilo almazsam ben razıyım bu düzeneYa nolurdu oyle olsa ille 5 gun diyet yapip 2 gun mu istedigimizi yicez
cok hafif ve guzel bi menuSabah saat 8
3 tane hurma
Sabah kahvaltısı saat 10.00
Yarım salatalık
Yarım domates
2 kaşık tulum peyniri
5 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara ögün saat 13.00
5 tane dağ armudu misket kadar
Akşam yemeği saat 16.30
1 tabak kapuska
5 tane bulgurlu sarma
1 bardak kuşburnu kompostosu
2 litre su
Spor yapmaya fırsatım olmuyor iş güç çamaşır
Mutfaktan çıkamıyorum malesef
menu guzel ama spor muazzamm26 Ekim menüsü
11.30 kahvaltı
1.5 yumurta ile 1 kaşık lorlu yumurta, 2 kaşık domatesli biber kavurması, 2 dilim kepek ekmeği.
13.00 1 çay, 10 adet çiğ fındık.
16.00 bir sade soda.
19.00 akşam
4 kaşık bulgur pilavı, 100 Gr civarı haşlanmış et suyuyla birlikte yedim.
20.00 şekersiz çay ve 1 avuç tuzsuz çekirdek.
5000 adım
20 dk koşu bandı
20 dk eliptik
20 dk bisiklet
5×15=75 adet 2 kg dambillarla kol yukarı hareketi
4×15 yarım mekik
4×10 iki bacak birleşik yatar pozisyonda aşağı yukarı
4×10 iki bacak çapraz aşağı yukarı
3×50 2 kiloluk dambillarla ayakta iki yana esneme hareketi.
Ne çok spor yapmışım.Gulumse24 yarısını sana vereyim mi.
cok guzel menu canim26 Ekim menü
11.00 2 dilim tb ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 kaşık menemen 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin 1 hurma 1 ceviz şekersiz çay .
14.00 sade türk kahvesi
15 00 sade türk kahvesi 5 fındık
17.00 etsiz türlü 3 kaşık bulgur pilavı salata
20.00 2 mandalina
Su 2lt spor 10 dakika karin egzersizi 100 kere ziplama @Canfeb
Kurabiye icin spor yaptin zaten26 ekim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz domates
3 zeytin
2 çatal peynir
Ara Nescafe kurabiye:)
Akşam 17:00
Tavada pırasa böreği (3 kaşık un 3 kaşık yağ ile yapıyorum )
3 kaşık yoğurt
2 3 parça turşu
Ara
yarım yeşil elma
1 mandalina
1 ısırık tost:)
Su 1.5lt
Spor 100ip 30 Squad 15 mekik 15 er de bacak makas hareketi
Bilemiyorum su an cok acgozluyumKilo almazsam ben razıyım bu düzene
Soguk sıcak farketmez erzurum çayı affetmezHakkaten ya Erzurumlular ne çok seviyor çayı. O soğukta da başka ne yapacaklar dimi ama.
Yine iyilikten anlamadı iyilik yap at denize demişler senede yaranılmıyortespitlerine bayiliyorum senin ya
baklava dedim daha ne diyim
Ay cok sagol
Boyle buyuk bi kiyak kim kime yapar bu devirde
Haftada 2 günmü bende hergün zannettim yaa 2 gün eliptik yapar seni yakalarımAlet seçeneğinin çok fazla olması güzel oluyor. Bı de hocalar şunu yap bunu yap diyor. İyi gelecek gibi. Şimdilik bir aylık üye oldum haftada iki gün, sonra üçe cikarabilirim.
Gelme üstüme baklavalarla bakisip durduk zatenYine iyilikten anlamadı iyilik yap at denize demişler senede yaranılmıyor
Sen karışma sus yesin bu haftada biz birinci olalımTam tersi olması gerekmiyor mu
Gecen haftada senin takim olmustu gozun doymuyoSen karışma sus yesin bu haftada biz birinci olalım
BuldumBen sosyal medyadan bir diyetisyenin programıyla başladım 5 gün önce. Ücretsiz herkese açık yapıyor. Regl dönemi haricinde tatlı düşkünlüğüm olmadığı için çok zorlamadi o kısmı. Ama bu süreçte beyaz ünlü ve nişastalı şeyler de yasak o biraz sıkıntı ama idare ediliyor. Belki denersin yakın zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?