Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım diğer menüleri bekleyip toplu yorumlama yapıcaktım ama dayanamadım menün güzel Afiyet olsun bu ne spordur böyle masallah valla kız Gulumse24 eltin cok azimli dikkat et

Meyve tüketimi var canım bu süreçte ya da hurma kayısı. Zararlı
Yaa herkesin durumu farklı işte pasta tatlı çikolata gofret oldumu kendimden geciyorum resmen

Hepimiz başka noktada sinaniyoruz bu diyetle. Bu arada şu şekersiz 21 gün olayı beni çok güzel disipline soktu. Hiç kaçamak yapmıyorum resmen. Tabi daha 5 gün bitti
Ya ben sekersizi falan yapamam iste
Mesela her cuma kilo verince bi kacamak yapmak beni cok motive ediyor
Onuda yemesem hayata kuserim galina

Meyve tüketimi var canım bu süreçte ya da hurma kayısı. Zararlı şeker kullanılmıyor. Eziyet gibi gelmiyor da ne çok şeyde şeker varmış onun farkına varıyor insan.
Bu 21 güne başlamak bende istiyorum ama cesaretim yok bende araştırdım şeker ihtiyacımızı meyve yada kuru meyvelerden karşılayabiliyoruz ama başlayamadım bi türlü

Canım diğer menüleri bekleyip toplu yorumlama yapıcaktım ama dayanamadım menün güzel Afiyet olsun bu ne spordur böyle masallah valla kız Gulumse24 eltin cok azimli dikkat et
Sağol canım benim, salona başladım da ondan böyle oldu, evde de yapıyorum ama bu kadar değil. Bu hafta eltimi yenmeye ant içtim hadi hayırlısı Gulumse24

Ya ben sekersizi falan yapamam iste
Mesela her cuma kilo verince bi kacamak yapmak beni cok motive ediyor
Onuda yemesem hayata kuserim galina
Bende öyle oluyorum işte o yüzden başlayamıyorum sanki hayatım kısıtlancak gibi geliyo ama kaç cumadır ödül vermedim kendime

Yaa herkesin durumu farklı işte pasta tatlı çikolata gofret oldumu kendimden geciyorum resmen
Sanırım onlara dayanmak daha zor canım, ekmeğin yerine daha zararsız olanları konuluyir da senin dediklerinin pek alternatifi yok. Hele bı ideal kilonuza gelelim de elbet onlardan da azar azar yiyeceğiz.

Sanırım onlara dayanmak daha zor canım, ekmeğin yerine daha zararsız olanları konuluyir da senin dediklerinin pek alternatifi yok. Hele bı ideal kilonuza gelelim de elbet onlardan da azar azar yiyeceğiz.
Tek umudum o zaten ideal kiloma iniyim 5 gün yerim 2 gün diyet yaparım artık

Bu 21 güne başlamak bende istiyorum ama cesaretim yok bende araştırdım şeker ihtiyacımızı meyve yada kuru meyvelerden karşılayabiliyoruz ama başlayamadım bi türlü
Ben sosyal medyadan bir diyetisyenin programıyla başladım 5 gün önce. Ücretsiz herkese açık yapıyor. Regl dönemi haricinde tatlı düşkünlüğüm olmadığı için çok zorlamadi o kısmı. Ama bu süreçte beyaz ünlü ve nişastalı şeyler de yasak o biraz sıkıntı ama idare ediliyor. Belki denersin yakın zamanda.

Salonda insan daha bi motive olur güzel olmuş başlanan ee madem cok çalışan kazansın kizlar
Alet seçeneğinin çok fazla olması güzel oluyor. Bı de hocalar şunu yap bunu yap diyor. İyi gelecek gibi. Şimdilik bir aylık üye oldum haftada iki gün, sonra üçe cikarabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…