Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım bende konusmayı hiç sevmem sevmezdim zamanla alısıyor insan
Kaptan bile oldum hatta ilk zamanlar yazmaya korkuyordum

Mesela sen bu menu olmuş mu hiç çok sade bişey yememissin cansız kalmışsin demekki bak spor yapamamissin :)zipzip beni kovacak
Bende mi yorumliyim yani :)bana fazla gelmez yedikleriniz daha çok yiyin cansız kalmayın derim bak
evet canim hepimiz menu yorumlamakla sorumluyuz diger arkadaslarimiza karsi:)
Yok ama oyle yorumdan bahsetmiyorum
Mesela sen bu menu olmuş mu hiç çok sade bişey yememissin cansız kalmışsin demekki bak spor yapamamissin :)zipzip beni kovacak
Sporu yapamiyorum canim
Bisi yememissine gelince sabah sebze var yumurta var
Ogle sut var aksam protein ve karbon var
Kiz daha ne yiyeyim

bak ne guzel yorumlamissindiger arkadaslarin menusunude ayni sekilde yorum yaparsin

Canım eltim söyle canının çektigi bişey varmı ben yiyim sende sporumuzu yap benim kilom senin kilon senin sporun benim sporum araya ayrımcılık girmesine izin vermeyelim
Vermeyelim de sen de unut yemeyi falan. Bak bı de takım birinciliği varmış, kesin bizim olacak o tamam mı. Eltispor olarak yenelim hepsini

olmaz ama seni daha iyi tanimamiz daha iyi fikir vermemiz icin yazman lazim:)
Yazdikca dilin acilir emin ol
Ayrica menu yazdigin zaman diger menu yzan arkadaslarin menulerini de yorumlamayi unutma
Eltimle ben birinci olcaz canım boşa heveslenme
hahahhhj iste ben buna gulerim
birmuhendisanne duydun mu bak hayallere dalmis arkadaslar
Cumaya onlari gecelimde daldiklari hayalden uyansinlar
Oyy yesinler senin korkunu

Canım eltim söyle canının çektigi bişey varmı ben yiyim sende sporumuzu yap benim kilom senin kilon senin sporun benim sporum araya ayrımcılık girmesine izin vermeyelim
Firsatciligin boylesi
Vermeyelim de sen de unut yemeyi falan. Bak bı de takım birinciliği varmış, kesin bizim olacak o tamam mı. Eltispor olarak yenelim hepsini
Eltispor Waayyy be

Maşallah size yaa, grupta konuşmalarınızı görünce diyorum kaç yıldır arkadaş gibiler ben biraz yabancı kalıyorum, ama bakalım alışırım inşallah

Maşallah size yaa, grupta konuşmalarınızı görünce diyorum kaç yıldır arkadaş gibiler ben biraz yabancı kalıyorum, ama bakalım alışırım inşallah
Yok yaa ben kaptan disindakilerle bikac haftadir tanisiyorum
Resmi olmaktansa samimi davranirsan daha cabuk adapte olursun

Biz susalım tartılar konuşsun Yonahime cim

Yazmaya çalışıcam inşallah, bundan sonra menü yorumu da yapmaya dikkat edicem, teşekkürler ilginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…