YRin ilk işim tartı Almak olCak canım bide spora başlamak için bi takım eşya almam lazım bakalım olursa yürüyüş bandı gelecek eve insallah bi işe yarar da bendeDetoks suyu niye icesin ki oyle bi zorunluluk yok:)
Ben hic yapio icmedim simdiye kadar
Bak ne guzel kardesin vermis daha bi motive olursun onu gordukce:)
Bu arada menulerjmizi 1. Sayfadaki linki olan sayfada yaziyoruz ve her arkadasimizin menusunu yorumluyoruz:)
Yarindan sende menu yazarsin:)
Tşk ederim canım iyiyim sen nasılsın aç susuz geçinip gidiyoruz işte bildiğin gibiHosbuldum canımnasılsın
Memnun oldum canım ben verdimki sen hayli hayli verirsin aramızda 2 kilocuk varYaş:24
Boy:1.67
Kilo:88
Hedef kilo:60
Medeni durumu:evli
Meslek:öğretmen
Çocuk sayısı:0
Daha önce herhangi bi takıma üye olmadım.
kilo alma sebebim cok uyumak, tuzlu yemek fazla su tüketmemek
Sağlık sorunum:fibromiyalji
Kilo vermeyi isteme sebebim ise rahat hissetmeme her kıyafetin içine girememe... kötü gözükme memnuniyetsizlik. En önemlisi eşim sevmiyo ve bende sevmiyorum evet cok dikkat çeken abartı bi kilom yok ama memnun değilim ve bunu ciddi takmıs durumdayım
Ay Allah yardımcın olsun ben napcam şimdi yandım deseneTşk ederim canım iyiyim sen nasılsın aç susuz geçinip gidiyoruz işte bildiğin gibi
Kaç kg verdin canımMemnun oldum canım ben verdimki sen hayli hayli verirsin aramızda 2 kilocuk var
Tartisiz olmuyo yaYRin ilk işim tartı Almak olCak canım bide spora başlamak için bi takım eşya almam lazım bakalım olursa yürüyüş bandı gelecek eve insallah bi işe yarar da bendebelli zorunluluklar iki sayfa içinde geçerli mi
Bazen aynı dili konuşuyoruz demekkiYazdim ya sayisini unuttjm diye hep bi 60-70 arasi mekik dokudum 14-15 yasimdan beri
Bu seferde versem yine alcam gibi geliyor :/
Insallah bi daha saglikli bi sekilde 65 kg nin ustune hic cikmamhosgeldin aramiza
Heehhhh iste bende tam olarak ayni seyi soyledim
2 ay 10 günde 10 kilo canımKaç kg verdin canım
Kizin gozunu korkutma neremiz acTşk ederim canım iyiyim sen nasılsın aç susuz geçinip gidiyoruz işte bildiğin gibi
Bazen aynı dili konuşuyoruz demekki
Yarın tartı arayacağım kendime o zamanTartisiz olmuyo ya
Cuma gunu tarti gunumuz zaten ayrica pazartesi gunleride kontrol amacli tartiliyoruz takimca:)
sporda yapsan cok cabuk kilo verirsin ciddi anlmda farki oluyor
Burda sohbet muhabbet
Diger sayfada menu yaziyoruz
Diger sayfada yazan menuleri alintilayip burda yorum yapiyoruz:)
Aklina takilan bisi olursa sor lutfen:)
Yok yok ben diyetisyene başladım karnım doydu şükürAy Allah yardımcın olsun ben napcam şimdi yandım desene
Ayyyy Harika dur dur hemen bende başlamalıyım suan 86 mısın2 ay 10 günde 10 kilo canım
Ahahhaha iyi oldu mu gerçekten yAYok yok ben diyetisyene başladım karnım doydu şükür
Ohoo cheeskek falan bizimki de can ama cekiyor yaniYarın tartı arayacağım kendime o zaman
Tamam yarından sonra size tamamen katılacağım hem evde son bi cheeskekim vardı onu da yemiş olurum
valla desteğe ihtiyacım coookkk
Yok ben yarından sonra katılacağım için yiyeceğim eşime bile dedim bu benim son tatlım adam resmen bana acıdıOhoo cheeskek falan bizimki de can ama cekiyor yani
Neyse tamam hadi onu da ye baska yeme
Ama artik Yersen oyle bi haslanirsin ki yedigine yiyecegine pisman ettirirler
Tatlım bir arada olunca çok kolay olacak emin ol.Bogazimizi tutsak burada ne işimiz var öyle değil mi? Karar verip gelmişsin ya yolun yarısını geçtin demektir. Zipzipim de dünya tatlısı bir kaptan ki zaten tanıyorsun ....doğru yerde olduğuna eminim. Biz kertenkeleler bir araya geldik mi yapamayacagimiz şey yok. Ayyy gece gece çok mutlu oldum. Bacım gelmiş yaAblam benim canımmm❤ Hb ❤
Cok sevindim seninde burada olduğuna
ahhhh ablam bi becerebilsem su bogazımı hiç tutamıyorum ☹☹☹
Hemiya aç değiliz açıkta değiliz benimkide laf olsun işteKizin gozunu korkutma neremiz ac
Hele senin listeyi gorsun ac mi tok mu o karar verir
Hic farkinda degilim
Sabaha kadar ye nasıl olsa artık yemiycen tadını çıkarYarın tartı arayacağım kendime o zaman
Tamam yarından sonra size tamamen katılacağım hem evde son bi cheeskekim vardı onu da yemiş olurum
valla desteğe ihtiyacım coookkk
Klasik bir bennn gordum resmenYok ben yarından sonra katılacağım için yiyeceğim eşime bile dedim bu benim son tatlım adam resmen bana acıdı
Ettirsinler valla razıyım
Goren de bisi yemiyon sanacakHemiya aç değiliz açıkta değiliz benimkide laf olsun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?