Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

YRin ilk işim tartı Almak olCak canım bide spora başlamak için bi takım eşya almam lazım bakalım olursa yürüyüş bandı gelecek eve insallah bi işe yarar da bende belli zorunluluklar iki sayfa içinde geçerli mi

Memnun oldum canım ben verdimki sen hayli hayli verirsin aramızda 2 kilocuk var

Tartisiz olmuyo ya
Cuma gunu tarti gunumuz zaten ayrica pazartesi gunleride kontrol amacli tartiliyoruz takimca:)
sporda yapsan cok cabuk kilo verirsin ciddi anlmda farki oluyor
Burda sohbet muhabbet
Diger sayfada menu yaziyoruz
Diger sayfada yazan menuleri alintilayip burda yorum yapiyoruz:)
Aklina takilan bisi olursa sor lutfen:)

Bazen aynı dili konuşuyoruz demekki

Yarın tartı arayacağım kendime o zaman
Tamam yarından sonra size tamamen katılacağım hem evde son bi cheeskekim vardı onu da yemiş olurum

valla desteğe ihtiyacım coookkk

Yarın tartı arayacağım kendime o zaman
Tamam yarından sonra size tamamen katılacağım hem evde son bi cheeskekim vardı onu da yemiş olurum

valla desteğe ihtiyacım coookkk
Ohoo cheeskek falan bizimki de can ama cekiyor yani
Neyse tamam hadi onu da ye baska yeme

Ama artik Yersen oyle bi haslanirsin ki yedigine yiyecegine pisman ettirirler

Ohoo cheeskek falan bizimki de can ama cekiyor yani
Neyse tamam hadi onu da ye baska yeme

Ama artik Yersen oyle bi haslanirsin ki yedigine yiyecegine pisman ettirirler
Yok ben yarından sonra katılacağım için yiyeceğim eşime bile dedim bu benim son tatlım adam resmen bana acıdı

Ettirsinler valla razıyım

Ablam benim canımmm❤ Hb ❤
Cok sevindim seninde burada olduğuna

ahhhh ablam bi becerebilsem su bogazımı hiç tutamıyorum ☹☹☹
Tatlım bir arada olunca çok kolay olacak emin ol.Bogazimizi tutsak burada ne işimiz var öyle değil mi? Karar verip gelmişsin ya yolun yarısını geçtin demektir. Zipzipim de dünya tatlısı bir kaptan ki zaten tanıyorsun ....doğru yerde olduğuna eminim. Biz kertenkeleler bir araya geldik mi yapamayacagimiz şey yok. Ayyy gece gece çok mutlu oldum. Bacım gelmiş ya bizim kızlar da çok tatlılar ...çok seveceksen bu ortamı. Negom da burada. Canfebi de tanıyorsun. Herkes çok iyi niyetli ve çok uyumlu. Arada bir mali de geliyor. Gülümsecim ondan biraz korktu ama alıştı sanırsam. Daha önce takımlarda hiç bulundun mu?

Yok ben yarından sonra katılacağım için yiyeceğim eşime bile dedim bu benim son tatlım adam resmen bana acıdı

Ettirsinler valla razıyım
Klasik bir bennn gordum resmen her diyet oncesi enn sevdigim tatlilari yer kapanisi oyle yapardim

etim kemigim sizin diyosun yani bize uyar

bu arada Elhan ablanin bahsettigi ‘bizim kizlar cok tatli’
Cumlesindeki tatli kiz ben oluyorum
Ne kadar tatli oldugumu Gulumse24 ye sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…