Ahahhaha sen yazdığını bidaha oku bence bananeIste o coooook tan daha guzelse ne kdar guzel oldugunu sen dusun
(Gozunden de bisi kacmiyo hee)
Kelebekler vadisi gibi bu akşam buralar.Ablam yabizim tatliligimiz senin yaninda hic kalir ❤❤
bi iki kez yazmistim buraya gelenlere kendimi tanitirken sana denk gelmemis demek ki:))
Tesekkur ederim
Cok teşekkür ederim canım arada kullanabilirimÖdünç vere bilirim
Yok lafimin arkasindayimAhahhaha sen yazdığını bidaha oku bence banane
kaçmaz kocam öğretti sağolsun gözü açık biri olmayı
Cok tatliyiz enn tatli bizizKelebekler vadisi gibi bu akşam buralar.
Anlaşılan herkes birbirini çok tatlı buluyor.
Hehhhe eltilik gemisi kaynana gelene kadarmis
teşekkürler canım ❤Tamam canım cook gecmis olsun keske yiyebilsen birseyler daha iyi olurdu
çok fena bi girdimmi gitmiyo bayadır olmuyodum bukadar cok inşallah ya benimkide gitsinAnnemde yıllarca çekti cnm, tahmin ediyorum neler yaşadığını... inan çok üzüldüm... ilerleyen yaşla birlikte azalıyor demişti anneme doktoru.
teşekkür ederim canımCok gecmis olsun canim :/
Miğde bulantim coktu canım o yüzden yiyemedim şimdi daha iyiyim ama çok şükürAçlık migreni tetikliyor canım yemeye çalış bence o yüzdende geçmez
Iyi geceler ablacim:)Ortamın bu en sıcak anında bırakıp gitmek çok zor ama yarın okul var. Çok seviyorum hepinizi.Allah rahatlık versin.
birmuhendisanne
sonngulen
Zipzip-
Nego
H hasbeenandgone
retro_hippo
@Ytmz
Alvillaa
Umarım her şey yolundadır....sohbette olmadığınız için sevgilerimi gönderiyorum.
Rahatsizligimdan dolayı giremedim cok cok öpüyorum bendeOrtamın bu en sıcak anında bırakıp gitmek çok zor ama yarın okul var. Çok seviyorum hepinizi.Allah rahatlık versin.
birmuhendisanne
sonngulen
Zipzip-
Nego
H hasbeenandgone
retro_hippo
@Ytmz
Alvillaa
Umarım her şey yolundadır....sohbette olmadığınız için sevgilerimi gönderiyorum.
Çok geçmiş olsun kuzum. Nane iyi gelir bak...Rahatsizligimdan dolayı giremedim cok cok öpüyorum bende
Bi bakıp çıkıyım dedim fazla yormiyim gözlerimi
Kesin senin dedikodunu yapıyolardır de tam olsunHehhhe eltilik gemisi kaynana gelene kadarmis
Biberiye yağı dediler nette kolonya karabiber dediler hepsimi denedim bi de naneyi denerim teşekkür ederim hocamÇok geçmiş olsun kuzum. Nane iyi gelir bak...
E yani bi gelin kaynanasiyla ne konusur eltisini cekistirirKesin senin dedikodunu yapıyolardır de tam olsun
Allah rahatlık versin canım ablam Allaha emanet ol çok öpüyorum iyi gecelerOrtamın bu en sıcak anında bırakıp gitmek çok zor ama yarın okul var. Çok seviyorum hepinizi.Allah rahatlık versin.
birmuhendisanne
sonngulen
Zipzip-
Nego
H hasbeenandgone
retro_hippo
@Ytmz
Alvillaa
İyi insan lafın üzerine gelirmiş
Bende nane yagı var canım şakaklara birde burun deliklerinin oraya sürüyorum ama bana faydası pek olmuyo dolarex ve uyku benimkiBiberiye yağı dediler nette kolonya karabiber dediler hepsimi denedim bi de naneyi denerim teşekkür ederim hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?