Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tqdından yenmiyor arkadaş o kaaaa yani

Ya abla bi kere denedim diyet yemeklerini yok anam benlik değil dedim yani bunlr ne yumurtadan bile tiksinmiştim

zaten zipziple konuştum sağolsun ilk o davet etmişti yemek topiğinde ilken bende onun için geldim sizinde olmanız bana bonus oldu ❤

Arizona kardeşliği burdada devam ediyo ablam

Yemek yeme aşığıyım bıraksınlar beni sadece yemek yiyeyim nasıl bu hale geldim bende bilmiyorum

valla sizin olsun etlerim kemiklerim kalsın yeter

belli zaten canım cok tatlısınız hepiniz maşallah

Tatlı ötesi bence pekmezim şerbetim. Genç olduğunu biliyordum da 23 yaşında olduğunu yeni öğrendim minigim.

Yemek yeme aşığıyım bıraksınlar beni sadece yemek yiyeyim nasıl bu hale geldim bende bilmiyorum

Walla ben de yemek yeme asigiy ama burda napiyoruuuzzz askimiza bi son veriyoruz platonik olarak takiliyoruz
Yoksa bu ask bizi dubaya cevirecek

Bu zamana kadar yemek için yaşıyorduk artık yaşamak için yemek yiycez

Tatlı ötesi bence pekmezim şerbetim. Genç olduğunu biliyordum da 23 yaşında olduğunu yeni öğrendim minigim.
Ablam ya bizim tatliligimiz senin yaninda hic kalir

bi iki kez yazmistim buraya gelenlere kendimi tanitirken sana denk gelmemis demek ki:))
Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…