Allah söyletti ağzın bal yesin yok yada yemesin kilo yaparAyyyy Harika dur dur hemen bende başlamalıyım suan 86 mısın
Tqdından yenmiyor arkadaş o kaaaa yani
Her doğruyu her yerde söyleme taşa tutarlar seniGoren de bisi yemiyon sanacakalışveriş faturasi gibi menu listesi yazan kim acaba
Ya abla bi kere denedim diyet yemeklerini yok anam benlik değil dedim yani bunlr ne yumurtadan bile tiksinmiştimTatlım bir arada olunca çok kolay olacak emin ol.Bogazimizi tutsak burada ne işimiz var öyle değil mi? Karar verip gelmişsin ya yolun yarısını geçtin demektir. Zipzipim de dünya tatlısı bir kaptan ki zaten tanıyorsun ....doğru yerde olduğuna eminim. Biz kertenkeleler bir araya geldik mi yapamayacagimiz şey yok. Ayyy gece gece çok mutlu oldum. Bacım gelmiş yabizim kızlar da çok tatlılar ...çok seveceksen bu ortamı. Negom da burada. Canfebi de tanıyorsun. Herkes çok iyi niyetli ve çok uyumlu. Arada bir mali de geliyor. Gülümsecim ondan biraz korktu ama alıştı sanırsam. Daha önce takımlarda hiç bulundun mu?
Yemek yeme aşığıyım bıraksınlar beni sadece yemek yiyeyim
Ahahhha tamam canım balda yapıyo demek kiAllah söyletti ağzın bal yesin yok yada yemesin kilo yapar90 canım
Tatlı ötesi bence
Daha iltifat dolu sozler bekliyodumTqdından yenmiyor arkadaş o kaaaa yani
Bu da benim kotu huyum dogru gordum mu dayanamiyorumHer doğruyu her yerde söyleme taşa tutarlar seni
Walla ben de yemek yeme asigiy ama burda napiyoruuuzzz askimiza bi son veriyoruz platonik olarak takiliyoruzYemek yeme aşığıyım bıraksınlar beni sadece yemek yiyeyimnasıl bu hale geldim bende bilmiyorum
valla sizin olsun etlerim kemiklerim kalsın yeter
belli zaten canım cok tatlısınız hepiniz maşallah❤
Ara vermeye geldim zaten yoksa 200 kg olacm yakındır o zamanda senle yarışırızWalla ben de yemek yeme asigiy ama burda napiyoruuuzzz askimiza bi son veriyoruz platonik olarak takiliyoruz
Yoksa bu ask bizi dubaya cevirecek
Bu zamana kadar yemek için yaşıyorduk artık yaşamak için yemek yiycezYemek yeme aşığıyım bıraksınlar beni sadece yemek yiyeyimnasıl bu hale geldim bende bilmiyorum
valla sizin olsun etlerim kemiklerim kalsın yeter
belli zaten canım cok tatlısınız hepiniz maşallah❤
Ablam yaTatlı ötesi bencepekmezim şerbetim. Genç olduğunu biliyordum da 23 yaşında olduğunu yeni öğrendim minigim.
Yemek coooookkk guzel ama zayif olmak ondan daha guzelAra vermeye geldim zaten yoksa 200 kg olacm yakındır o zamanda senle yarışırız
Ahahahha artık hayat felsefemiz budur o haldeBu zamana kadar yemek için yaşıyorduk artık yaşamak için yemek yiycez
Sen gel şimdi yemek yemek cooookkkk güzel yaz ama zayıf olmak _dahagüzel_ yaz oldu mu bu şimdiYemek coooookkk guzel ama zatif olmak ondan daha guzel
Hayat felsefemiz bu
Abla şunu şımartma ya sonra tepemize çıkıyoTatlı ötesi bencepekmezim şerbetim. Genç olduğunu biliyordum da 23 yaşında olduğunu yeni öğrendim minigim.
Benim felsefem ya bahanelerin olur ya sonuçlarınAhahahha artık hayat felsefemiz budur o halde
Buda güzelmiş hemen benimde kendime bi felsefe bulmam lazımBenim felsefem ya bahanelerin olur ya sonuçların
Iste o coooook tan daha guzelse ne kdar guzel oldugunu sen dusunSen gel şimdi yemek yemek cooookkkk güzel yaz ama zayıf olmak _dahagüzel_ yaz oldu mu bu şimdi
Ödünç vere bilirimBuda güzelmiş hemen benimde kendime bi felsefe bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?