iyiyim nazlıcım sen nasılsın? Işim var da geç yazabiliyorum
suura günaydın sanada ,sen nasılsın?
Bende bahar gelini olmuştum ,daha güzel oluyor ,yazın sıcağını çekmek zorunda kalmıyo insan o gelinlikle
nazlıcım son 1 hafta
iyiyim nazlıcım sen nasılsın? işim var da geç yazabiliyorum
suura günaydın sanada ,sen nasılsın?
bende bahar gelini olmuştum ,daha güzel oluyor ,yazın sıcağını çekmek zorunda kalmıyo insan o gelinlikle
nazlıcım son 1 hafta
EVET TUTANA AŞK OLSUN . BU HAFTADA KARDEŞ TAKIMLAMI YARIŞA GıRDıNıZ ..HADı BAKALIM BU SEFER BıZ YENıCEZ ....:lepi:günaydın ablam valla 6. takım coştu ,son sürat ilerliyor opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben mi açamıyorum yoksa sitede mi problem var anlamadım ama anca açabildim...simerenya cım tebrik ederim canım ....maşallah diyeyim de nazar değmesin...
ECEM TEBRİKLER OLSUN CANIM HEDEFİNE 500GR KALMIŞ .:hooray:arkadaşlar ben mi açamıyorum yoksa sitede mi problem var anlamadım ama anca açabildim...simerenya cım tebrik ederim canım ....maşallah diyeyim de nazar değmesin...
evet canım düşünüyoruz . ALLAH kısmet ederse karadeniz turu yapmak istiyoruz. ben öyle ege akdeniz falan sevmiyorum . bu mevsimde oralara gitsekte bişey anlamam deniz yok . güneş yok . yüzmede bilmiyorum zaten . ben tam bir karadeniz aşığıyım gidip oraları görmek istiyorum .senin yazdıklarını okuynca kendi düğünüm aklıma geliyor, hem dün gibi hem yüzıllar önce gibi,hem rüya gibi hem gerçek gibi öyle bir şey iştekaydirigubbakcemile3
bende nisan da evlenmeyi çok isterdim ama okul olunca temmuz olmuştu.aneme aynı gün evlenmişim:lepi:
ne güzel sen bahar gelini olacaksın,
balayı düşünüyor musunuz?
nazlişkom biz 40 gün içinde evlendik ,nasıl bir telaşeydi anlatamam
ne nasıl oldu anlamadım biranda evliydim kaydirigubbakcemile3
suura 2008 mayısta evlendim ben ,az kaldı yıldönümümüze
Allah herkesin evliliğinde huzur versin inşallah
karadeniz harika nazlım .... tavsiye ederim . geçen sene gitmiştik kıyı boyunca ana yol adım bası yerleşim yeri hiç bitmiyor helede yaylalar ...harika ..evet canım düşünüyoruz . ALLAH kısmet ederse karadeniz turu yapmak istiyoruz. ben öyle ege akdeniz falan sevmiyorum . bu mevsimde oralara gitsekte bişey anlamam deniz yok . güneş yok . yüzmede bilmiyorum zaten . ben tam bir karadeniz aşığıyım gidip oraları görmek istiyorum .
canım hemde ne telaş . ben çok tez canlıyım hemen herşey olup bitsin istiyorum . sevgili kocamda benim bu huyuma sinir oluyor . sabah bişey söyledim şunu yapalım diye . bana kızdı uyuz . bırakta bir akşam olsun diyor ....
karadeniz harika nazlım .... tavsiye ederim . geçen sene gitmiştik kıyı boyunca ana yol adım bası yerleşim yeri hiç bitmiyor helede yaylalar ...harika ..
erkeklerin heps aynı nazlım sebde benim gibisin herşet tam olsun istiyorsun o yüzden vakti gelmeden halletmek istiyorsun herşeyi..kaydirigubbakcemile5ama erkekler.ben buna eminim artık erkek milleti akıllı hatun sevmiyor .hep kendinden akıl alsın istiyor .:dilcikar:
selamlar canlar erkekler mi çekiştiriliyor nesempatiksalakcinni
ay yien birinci olmsuz bu hafta her ne kadr beni bir katkım olamsada bu hafta yine güzel kilolar verip tıkırdayan hatunları vee tabiki bireysel 1. simoşu ve 3. ecetini kutluyorummmŞeniz
bnde okuldayken gtmek nasip olmustu dogu karedenize trabzon rize giresun falan öle takılmtık cok programlı bi gezi olmamstı ama yinede havsını tenefüs etmek bile yetti bncede cok ii dsnmüsn nazcım sanki balayı olunca illa kalablık tatil yerlari mi olcak insanın huzur buldugu ortam olması en güzelizemuszemuskaradeniz süper ablam 2 sene ORDUDA kaldım . oralardan giresun falan gezdim . ama trabzon ve rizeye gitmek kısmet olmamıştı bu sefer gidip oraları gezeceğm ALLAH kısmet ederse ... evet ablam haklısın erkekler akıllı hatun sevmiyorlar ...
günaydın sultanım nasılsın bakalım . toparlayabildin mi kendini
evet canım düşünüyoruz . ALLAH kısmet ederse karadeniz turu yapmak istiyoruz. ben öyle ege akdeniz falan sevmiyorum . bu mevsimde oralara gitsekte bişey anlamam deniz yok . güneş yok . yüzmede bilmiyorum zaten . ben tam bir karadeniz aşığıyım gidip oraları görmek istiyorum .
canım hemde ne telaş . ben çok tez canlıyım hemen herşey olup bitsin istiyorum . sevgili kocamda benim bu huyuma sinir oluyor . sabah bişey söyledim şunu yapalım diye . bana kızdı uyuz . bırakta bir akşam olsun diyor ....
evet canım düşünüyoruz . ALLAH kısmet ederse karadeniz turu yapmak istiyoruz. ben öyle ege akdeniz falan sevmiyorum . bu mevsimde oralara gitsekte bişey anlamam deniz yok . güneş yok . yüzmede bilmiyorum zaten . ben tam bir karadeniz aşığıyım gidip oraları görmek istiyorum .
bizde uzungöle gitmiştik o kadar güzeldiki kaldığmız yerde rüya gibiydi 2 gün kalabilmişti ama o bile yetmişti, ayarlarlamadıysanız ve uzungölde konaklamayı düşünüyorsanız adresini telefonunu verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?