Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet elifçiğim 1 haftam kaldı . Hem heyecan var hemde sanki düğün olmayacakmış gibime geliyor . Sanki bir sürü eksiğim varmış gibiiii

çok şükür iyiyim melek, dünya telaşesi koşturup duruyoruz.

bende bahar gelini olmak istiyordum, eşim bana papatyadan taç örecekti nerdeeeeee:çok üzgünüm:

aynı yıl evlenmişiz sanırım yıl dönümünüz yaklaşıyor Allah daha nice seneler aynı yastığa baş koymayı nasib etsin pişmansız, düşmansıza.s.(babannemin sözü nerde kullanılıyorsa diye hep merak ederdim buraya tam uyduyerimseniben)

CUMA YARIŞMASI 149. ETAP ıLK ÜÇÜ PAYLAŞAN TAKIMLAR

1. 6. TAKIM ( 1.30% ) :hooray: alkisalkisalkis a.s.
2. 13. TAKIM ( 0.99% ) :hooray:alkisalkisalkis a.s.
3. 9. TAKIM ( 0.70% ) :hooray:alkisalkisalkis a.s.

CUMA YARIŞMASI 149. ETAP BıREYSEL SONUÇLARI

1. simerenya (4.37 % ) 6. TAKIM :hooray:alkisalkisalkis a.s.
2. Pia (3.67%) 5. TAKIM :hooray:alkisalkisalkis a.s.
3. ecetin( 3 .20 % ) 6. TAKIM :hooray:alkisalkisalkis a.s.

nazlişkom biz 40 gün içinde evlendik ,nasıl bir telaşeydi anlatamam

ne nasıl oldu anlamadım biranda evliydim kaydirigubbakcemile3

suura 2008 mayısta evlendim ben ,az kaldı yıldönümümüze

Allah herkesin evliliğinde huzur versin inşallah

akşam giremedim k.k ya açılmıyordu sabah gördüm ..... TEBRİKLER HATUNLAR VALLA BİZ ÇOKKK OLUYORUZ .....zemuszemus:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:a.s.Şeniz

arkadaşlar ben mi açamıyorum yoksa sitede mi problem var anlamadım ama anca açabildim...simerenya cım tebrik ederim canım ....maşallah diyeyim de nazar değmesin...

arkadaşlar ben mi açamıyorum yoksa sitede mi problem var anlamadım ama anca açabildim...simerenya cım tebrik ederim canım ....maşallah diyeyim de nazar değmesin...

günaydın ecetin ,akşam problem vardı girilmiyodu

seni de tebrik ederim 3. olmuşsun bireyselde alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ECEM TEBRİKLER OLSUN CANIM HEDEFİNE 500GR KALMIŞ .:hooray:alkisalkisalkis
HAFTAYA 5 RAKAMLARLA MEZUN OLURSUN BU GİDİŞLE...:teytey:

günaydın kızlar takımımızı tebrik ediyorum:hooray:. simoş özellikle seni. azmin daim olsun bacım. inşallah kalanıda takır takır verirsin. darısı başımızaolumunekankayizsmile

evet canım düşünüyoruz . ALLAH kısmet ederse karadeniz turu yapmak istiyoruz. ben öyle ege akdeniz falan sevmiyorum . bu mevsimde oralara gitsekte bişey anlamam deniz yok . güneş yok . yüzmede bilmiyorum zaten . ben tam bir karadeniz aşığıyım gidip oraları görmek istiyorum .

canım hemde ne telaş . ben çok tez canlıyım hemen herşey olup bitsin istiyorum . sevgili kocamda benim bu huyuma sinir oluyor . sabah bişey söyledim şunu yapalım diye . bana kızdı uyuz . bırakta bir akşam olsun diyor ....

karadeniz harika nazlım .... tavsiye ederim . geçen sene gitmiştik kıyı boyunca ana yol adım bası yerleşim yeri hiç bitmiyor helede yaylalar ...harika ..

erkeklerin heps aynı nazlım sebde benim gibisin herşet tam olsun istiyorsun o yüzden vakti gelmeden halletmek istiyorsun herşeyi..kaydirigubbakcemile5ama erkekler.ben buna eminim artık erkek milleti akıllı hatun sevmiyor .hep kendinden akıl alsın istiyor .:dilcikar:

selamlar canlar erkekler mi çekiştiriliyor nesempatiksalakcinni
ay yien birinci olmsuz bu hafta her ne kadr beni bir katkım olamsada bu hafta yine güzel kilolar verip tıkırdayan hatunları vee tabiki bireysel 1. simoşu ve 3. ecetini kutluyorummmŞeniz

karadeniz süper ablam 2 sene ORDUDA kaldım . oralardan giresun falan gezdim . ama trabzon ve rizeye gitmek kısmet olmamıştı bu sefer gidip oraları gezeceğm ALLAH kısmet ederse ... evet ablam haklısın erkekler akıllı hatun sevmiyorlar ...

günaydın sultanım nasılsın bakalım . toparlayabildin mi kendini

bnde okuldayken gtmek nasip olmustu dogu karedenize trabzon rize giresun falan öle takılmtık cok programlı bi gezi olmamstı ama yinede havsını tenefüs etmek bile yetti bncede cok ii dsnmüsn nazcım sanki balayı olunca illa kalablık tatil yerlari mi olcak insanın huzur buldugu ortam olması en güzelizemuszemus

günaydın sultanım nasılsın bakalım . toparlayabildin mi kendini

bu sefer regl oldum nazcım ya karnım cok kötü ilk günler biraz skıntılı olur benim ama daha ii olacam inslkaydirigubbakcemile5

bizde uzungöle gitmiştik o kadar güzeldiki kaldığmız yerde rüya gibiydi 2 gün kalabilmişti ama o bile yetmişti, ayarlarlamadıysanız ve uzungölde konaklamayı düşünüyorsanız adresini telefonunu verebilirim

Son düzenleme:

hehehe bu erkeklerin hepsikaydirigubbakcemile3 benimkide ben plan yaptıkça o sessiz olurdu ben de sinir olurdum hiç bir şey için telaş etmezdi her şey olacağına varır derdi (ki hala öyle diyor) erçektende her şey onun dediği gibi olurdu ben telaşlandığımla üzüldüğümle kalırdım:mymeka:
işte böyle demekki neymiş kdınlar da erkekler de aynıymışolumunekankayizsmile

ayarladık canım sağol . Kocam uzungöllü zaten onun akrabaları var orda sağolsunlar onlar yarladılar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…