Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

basbayağı tatil işte :asigim: mantıı,kek,kola,çikolata,çekirdek gibiiiii sırnaşık şey

Ohhhhhhhh hayat sana güzel nuro hazretleri delikafadulden
Bünye şaşırtma mevzuuuusuuu muuuu :lepi:
Bu arada çok heyecanlıyım, yarın samiyende olacağım kısmetse...Allahım utandırmasın gari :lepi:

Bu arada çok heyecanlıyım, yarın samiyende olacağım kısmetse...Allahım utandırmasın gari :lepi:

Gözdem bu konuda seni üzmek istemem ama büyük bi ihtimalle yine utanacaksınız kuzum ya..... Bu sene benim kombineler hiç oldu Şükrü Saraçoğlunu çok özledim.... Bu sene sadece 5 maça gidebildim bu sıralar gidemiyorum evde 24 saat lig tv izleyerek kendimi avutuyorum....

Bakalım yarın kopacak dananın kuyruğu.... Bu maçtan sonra kilo alacağım galiba birsürü yemeğine iddiaya girdim.....kaydirigubbakcemile3

ne şaşırtması :) bu bünye şoklaması :)))
bu arada utandırsın utandırsın diyoruuumm bir fenerli olarakk :))

Ahahaha sinemciğim ''Şükriye Saraçoğlu'' 'ndan geçeceğim yarın mabede giderken, bence kilo almayacaksın zira yemekleri sen ısmarlayacaksın bence

GALATASARAYLI OLMAK ADAM OLMAKTIR şakkıdı

SEVİYOORUUUUKKKK :lepi:

ne şaşırtması :) bu bünye şoklaması :)))
bu arada utandırsın utandırsın diyoruuumm bir fenerli olarakk :))

Nurooo ulu orta söyleme bunu kuzucuğum, zira aidsliyim de, veremliyim de, fenerliyim deme diye bir atasözümüz bile mevcut, o kadar kötü yani :jeyyar:

Nurooo ulu orta söyleme bunu kuzucuğum, zira aidsliyim de, veremliyim de, fenerliyim deme diye bir atasözümüz bile mevcut, o kadar kötü yani :jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol: siz sizz galatasaraylılar nasııll diyorrsunuz onnu kuuzuumm :roflol: çok çok esprili varlıklarsınız :roflol:

Yarın görüşürüz yavruceylan aklinialirimsmileşakkıdı:jeyyar:

Yarın görüşürüz yavruceylan aklinialirimsmileşakkıdı:jeyyar:

Ama biz yıllardır bu sözleri duyarız sizden yıllardırda hiç utanmadık, sizin stadınızda 2-3 kaza dışında (oda resmen şans...)

Bu arada ilacımız sizsiniz büyük bir azimle bu günü bekliyorduk.... Çok sseviyorum ben sizin takımı Gözdem yaaaa hep bizi mutlu ediyosunuz....

Çamur atma ne olur, çalış seninde olur....:lepi:

Laynnnnnnnnnnn kızdırmayın beniiiiiiiiiii , yarın o jölecanı çok ağlatacağız bilgin olsun sinemciğim aklinialirimsmile

günaydın kardeş takım a.s.
bu hafta hm feneri yeneceğiz hm sizi
kısacası bugünde bayram olcak bana cuma da :lepi:
simoşum öptüm seni Şeniz

selamlrrr selamlarrrr selamlarr buyrunnnnnnnnn
nasılız bugün yine güzel bir hava var inş. hepimiz h.sonunun tadını güzel çıkarıp(kilo artışı olmadan) haftaya tam motivasyonla başlarız.kaydirigubbakcemile2

yarıştaymışız bu haftaaaohaoldumsmile , 8. takımın topiğine uğradım azra_sila baya gaza getiriyor milleti, gerçi bizim motivasyona ihtiyacımız yok kii herkes gayet motive durumda. hafta sonu cozutmalarını saymazsak tabikaydirigubbakcemile3

derbi çekişmesi burda da devam ediyor tabiki FENERBAHÇE alacak maçı ama heyecan olsun bu tatlı çekişmeler hayatımıza renk katıyorkaydirigubbakcemile5:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…