Nasıl yani şakkıdı
basbayağı tatil işte :asigim: mantıı,kek,kola,çikolata,çekirdek gibiiiii sırnaşık şey
Ohhhhhhhh hayat sana güzel nuro hazretleri delikafadulden
Bünye şaşırtma mevzuuuusuuu muuuu :lepi:
Bu arada çok heyecanlıyım, yarın samiyende olacağım kısmetse...Allahım utandırmasın gari :lepi:
Ohhhhhhhh hayat sana güzel nuro hazretleri delikafadulden
Bünye şaşırtma mevzuuuusuuu muuuu :lepi:
Bu arada çok heyecanlıyım, yarın samiyende olacağım kısmetse...Allahım utandırmasın gari :lepi:
Gözdem bu konuda seni üzmek istemem ama büyük bi ihtimalle yine utanacaksınız kuzum ya..... Bu sene benim kombineler hiç oldu Şükrü Saraçoğlunu çok özledim.... Bu sene sadece 5 maça gidebildim bu sıralar gidemiyorum evde 24 saat lig tv izleyerek kendimi avutuyorum....
Bakalım yarın kopacak dananın kuyruğu.... Bu maçtan sonra kilo alacağım galiba birsürü yemeğine iddiaya girdim.....kaydirigubbakcemile3
ne şaşırtması :) bu bünye şoklaması :)))
bu arada utandırsın utandırsın diyoruuumm bir fenerli olarakk :))
Nurooo ulu orta söyleme bunu kuzucuğum, zira aidsliyim de, veremliyim de, fenerliyim deme diye bir atasözümüz bile mevcut, o kadar kötü yani :jeyyar:
Yarın görüşürüz yavruceylan aklinialirimsmileşakkıdı:jeyyar:
Yarın görüşürüz yavruceylan aklinialirimsmileşakkıdı:jeyyar:
iyi geceler kızlar
kıızz simoş ziyaretçi mesajı yazılmıyo sana ??? yasakkaladınmı yoksa?
Ama biz yıllardır bu sözleri duyarız sizden yıllardırda hiç utanmadık, sizin stadınızda 2-3 kaza dışında (oda resmen şans...)
Bu arada ilacımız sizsiniz büyük bir azimle bu günü bekliyorduk.... Çok sseviyorum ben sizin takımı Gözdem yaaaa hep bizi mutlu ediyosunuz....
Çamur atma ne olur, çalış seninde olur....:lepi:
Laynnnnnnnnnnn kızdırmayın beniiiiiiiiiii , yarın o jölecanı çok ağlatacağız bilgin olsun sinemciğim aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?