Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

listen tamamdır azracığım .

ecetin gelmedi ablacığım aynı yazıyorum onu listeyide koyuyorum buraya

eee ecetini aynı yazmamışsın naz?

arttiissttt bu arada seni şiddetlen tebrik ediyorum 4 kilo vermişsin yerimseniben bunu kutlayalım yahuu beyti kebap fln? ne dersinnn :))) adı bile keyiflendiriyo beni yaaa... bu gidişle çocuğum olunca adı ya beyti yada beytiye olacak :asigim: aşıkıım çok seviyoruuuumm seni beytiii :asigim: ahh o günler eski günleeeeerrr. :asigim: birden aklıma sertabın şarkısı geldi nedense ahh ogünler eskidendi bittiii diyerekten -tatlicadiarzu-

CUMA YARIŞMASI 149. ETAP ıLK ÜÇÜ PAYLAŞAN TAKIMLAR

1. 6. TAKIM ( 1.30% )
2. 13. TAKIM ( 0.99% )
3. 9. TAKIM ( 0.70% )

CUMA YARIŞMASI 149. ETAP BıREYSEL SONUÇLARI

1. simerenya (4.37 % ) 6. TAKIM
2. Pia (3.67%) 5. TAKIM
3. ecetin( 3 .20 % ) 6. TAKIM

günaydınlarrrr
çok güzel bir hava var yine insan neşe doluyor:sm_cool:

yuppiiiiiiiiiiiiisositososito
ne güzel bir takıma girmişim ben böyle:asigim:
yine biriciyiz hanımlar tebrilerrr.kaydirigubbakcemile5
dünkü yaşadığım fiyaskodan sonra bu sonuç ilaç gibi geldi vallahi
ayrıca bieysel de ilk 3de 2 arkadaşımız var ne güzel simerenya, ecetin başarılarnızın devamını diliyorumvereliniortak

bu arada günaydın Naz yine en erkenci sensinyerimseniben
nasılsın, düğün yaklaşıyor hazırlıklrın tamam mı?

bu arada günaydın Naz yine en erkenci sensinyerimseniben
nasılsın, düğün yaklaşıyor hazırlıklrın tamam mı?

günaydın canım . hazırlarım az kaldı canım ufak tefek eksikler kaldı
onlarıda bu hafta helediyorum ALLAHIN izniyle

günaydınlar 6. takımın çıtırları . bu hafta yine dereceye girdik . kilo veren bütün arkaşlarımı kutluyorum . bu hafta 8. takımla yarış yapıyoruz. bu sefer yenelim 8. takımı tamam mı kızlar ....

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

resmen takıma uğursuzluk getirdiğimi düşünmeye başladım ,ben çıktım takım coştu akannehir akannehir

tebrikler fıstıklar :hooray:

günaydın canım . hazırlarım az kaldı canım ufak tefek eksikler kaldı
onlarıda bu hafta helediyorum ALLAHIN izniyle

senin yazdıklarını okuynca kendi düğünüm aklıma geliyor, hem dün gibi hem yüzıllar önce gibi,hem rüya gibi hem gerçek gibi öyle bir şey iştekaydirigubbakcemile3

bende nisan da evlenmeyi çok isterdim ama okul olunca temmuz olmuştu.aneme aynı gün evlenmişim:lepi:

ne güzel sen bahar gelini olacaksın,
balayı düşünüyor musunuz?

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

resmen takıma uğursuzluk getirdiğimi düşünmeye başladım ,ben çıktım takım coştu akannehir akannehir

tebrikler fıstıklar :hooray:

öyle olurmu kız . duymayayım bu lafı sen bizim takımın gülüydün şekerim . ben çok uğraştım gitme diye ama sen bizi bırakıp gittin alsanaalsanasmilekafamçokkarıştı

günaydınlar melek, olur mu öyle şey uğursuzluk falan, melekten hiç uğursuz olurmulmaz:

bzim takımın kızlarında bu azim olduktan sonra herkesi yeneriz evelAllahyerimsenibenguclubacismile

iyiyim nazlıcım sen nasılsın? işim var da geç yazabiliyorum

suura günaydın sanada ,sen nasılsın?

bende bahar gelini olmuştum ,daha güzel oluyor ,yazın sıcağını çekmek zorunda kalmıyo insan o gelinlikle

nazlıcım son 1 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…