- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
arrrtttiiiisssttttt.. şakkıdı nema problemaymışşşş şakkıdı arrrtttiisstt seniii şakkıdı
arttiissttt bu arada seni şiddetlen tebrik ediyorum 4 kilo vermişsin yerimseniben bunu kutlayalım yahuu beyti kebap fln? ne dersinnn :))) adı bile keyiflendiriyo beni yaaa... bu gidişle çocuğum olunca adı ya beyti yada beytiye olacak :asigim: aşıkıım çok seviyoruuuumm seni beytiii :asigim: ahh o günler eski günleeeeerrr. :asigim: birden aklıma sertabın şarkısı geldi nedense ahh ogünler eskidendi bittiii diyerekten -tatlicadiarzu-
arkadaşlar ben mi açamıyorum yoksa sitede mi problem var anlamadım ama anca açabildim...simerenya cım tebrik ederim canım ....maşallah diyeyim de nazar değmesin...
günaydın kızlar takımımızı tebrik ediyorum:hooray:. simoş özellikle seni. azmin daim olsun bacım. inşallah kalanıda takır takır verirsin. darısı başımızaolumunekankayizsmile
selamlar canlar erkekler mi çekiştiriliyor nesempatiksalakcinni
ay yien birinci olmsuz bu hafta her ne kadr beni bir katkım olamsada bu hafta yine güzel kilolar verip tıkırdayan hatunları vee tabiki bireysel 1. simoşu ve 3. ecetini kutluyorummmŞeniz
CUMA YARIŞMASI 149. ETAP İLK ÜÇÜ PAYLAŞAN TAKIMLAR
1. 6. TAKIM ( 1.30% ) :hooray:alkisalkisalkis a.s.
2. 13. TAKIM ( 0.99% ) :hooray:alkisalkisalkis a.s.
3. 9. TAKIM ( 0.70% ) :hooray:alkisalkisalkis a.s.
CUMA YARIŞMASI 149. ETAP BİREYSEL SONUÇLARI
1. simerenya (4.37 % ) 6. TAKIM :hooray:alkisalkisalkis a.s.
2. Pia (3.67%) 5. TAKIM :hooray:alkisalkisalkis a.s.
3. ecetin( 3 .20 % ) 6. TAKIM :hooray:alkisalkisalkis a.s.
Teşekkür ederim canım sizlerin sayesinde naber nasılsın nasıl geçti denemen, dün akşam siteye girilmiyordu zaten
Denemem güzel geçti fıstığım ya...... umarım esas sınavda çok süper geçer..... Bana gelince ben iyi sayılırım ama şu anda kendimi kötü hissediyorum akapunktur doktorum yoğun israrları üzerine bugün yine serbest gün yaptım.... Sürekli kilo veriyorsun ama hiç kendine ödül vermiyorsun ömür boyu böyle yaşayamazsın diye çok kızıyor bana kendileri.... Ama bişeyleri menüden farkli yiyincede kendimi kötü hissediyorum işte....
Ama seni çok tebrik ediyorum canım benim...... Ayrıca sana çok ama çok güveniyorum Gözdemcim incecik olacaksın bana eminim..... Ama yeterki arasıra piskopata bağlama yeter..... Öyle durumlarda bile kendini motive edecek başka uğraşılar yarat bitanem benim....opuyorumnanaktan
bugünkü menümü yazayım arkadaşlar.
uyanınca 1bardak su 6kuru kayısı
kahvaltı
1yumurta
domates salatalık
peynir zeytin
1.5dilim kepekli ekmek
öğle
2kase şehriye çorbası
1parça ızgara et
salata yoğurt
yarım dilim kepekli ekmek
akşam
1kase çorba
haşlanmış pazı
yoğurt
gece
mwyve
1bardak süt
Kpss de senden canavar gibi bir puan bekliyorum sinemciğim, inşallah canım inşallah inan bunu öyle çok istiyorum ki seneye yaza 60 kg olarak girmeyi CADIARZU
İnşallah canım benim... Bu arada 60 kg olacağına sonuna kadar inanıyorum fıstığım, Gözdemin başaramayacağı hiçbişey yok.... En azından benim tanıdığım gözdem'in yeterki istesin...
selam kızlaarr bugün kendime tatil ilan ettttiiimm sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?