Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar, dün akşam siteye girilmiyordu, bir geçmişe ve sonuçlara bakıp geleyim opuyorumnanaktan

Hayaaaaaatttt beytiler adanalar urfalar bize feda olsundaaaaaa, mezun olduktan sonra be gülüüüm sengözlerimebaksanab

arkadaşlar ben mi açamıyorum yoksa sitede mi problem var anlamadım ama anca açabildim...simerenya cım tebrik ederim canım ....maşallah diyeyim de nazar değmesin...

Bende seni tebrik ederim ececiğim, takımca nice başarılara inşallah :lepi:

günaydın kızlar takımımızı tebrik ediyorum:hooray:. simoş özellikle seni. azmin daim olsun bacım. inşallah kalanıda takır takır verirsin. darısı başımızaolumunekankayizsmile

Sağol canım darısı tüm arkadaşlarımın başına opuyorumnanaktan

Thanks sultanııım opuyorumnanaktan

Aahahahahahahaha bu araaaadaaaaa biri bizi durdursuuuuun yahuuuuuuuuuuuuuu
BU 6. TAKIMDA ÇOK OLUYOOOOOOOOOOOOR :lepi:şakkıdı

Merhabalar;
Kural gereği ve sizlerinde en az benim kadar kilo vermesini istediğimden, neler yaptığımı ayrıntısıyla yazmak istiyorum...
Önce mesela dünki menümü paylaşayım sizlerle ;
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği İle Yapılmış Light Beyaz Peynirli Tost (Yağsız)
1 Domates
1 Salatalık
1 Tabak Maydanoz (Yaklaşık yarım demet maydanoz ödem attırıyormuş da )
1 Bardak Süt
ARA
1 Bardak Beyaz Lahana Suyu
ÖĞLEN
1 Kase Sebze Çorbası
2 Tane Izgara Köfte
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Bardak Beyaz Lahana Suyu
1 Elma
AKŞAM
1 Tabak Portakallı Kereviz
1 Bardak Ayran
YATMADAN
1 Fincan Karışık Çay (Kuşburnu-Kabuk Tarçın-Ihlamur-Karanfil-Zencefil-Havlıcan)
(İsteyen olursa tarifinide yazarım )

SPOR
1 Saat Yüzme
Gün içerisinde şirkette koşturmaca
Ayrıca ben dubleks bir evdeyim içten merdiveni olduğundan alt kat üst kat derken merdivenin de faydası oluyor herhalde

Velhasıl yaptıkların ve çabalarım bir yana aeben ablişiminde dediği gibi tutarsız haftalar geçirebiliyorum, yani bir hafta süper giderken diğer hafta tamamen kendimi bozabiliyorum ama bu kış aylarına mahsustu, artık yaz geldi o havayı atacağım üzerimden... Ve son olarak eklemek istediğim, başarımın en büyük etkeni takımımdır, ayrı ayrı hepsinin katkısı yadsınamaz, öncelikle bizden desteğini asla esirgemeyen listede olmasa bile varlığıyla bizi toparlayan aeben abllişime, meleğime, lilyum ablişime, nazlıma, nuroma, sinemciğime, sultanıma, eceye, deryaya, biguşa, beyaza, aramıza yeni katılan suuraya ve eddoras ablaya çok çok çok teşekkür etmek istiyorum, onlar olmasa ben bu kadar aşama kaydedemezdim, mezun olduğumda öncesi ve sonrası resimlerimi paylaşmak istiyorum, hepiniz azimlenin diye ama daha mezun olmama aylarrrr aylaaaar var
Hepinizi çok seviyorum, biz bir aileyiz artık, veeeeee son olarakkkk affınıza sığınarak ;
BU 6. TAKIMDA ÇOK OLUYOR YAHUUUUU
Biri bizi durdursun
Sevgiler

Bu da paylaşım alanına yazdığım yazı canlarrr, hepinizi çok çok çok seviyorumŞeniz

merhaba arkadaşlar.dün akşam siteye giremedim bende.dünkü menümü yazaym önce
uyanınca 1bardak ılık su 1elma 6kurukayısı
kahvaltı
1yumurta
domates salatalık
peynir zeytin
2dilim kepekli ekmek
öğle akşam
2kase şehriyeli çorba
2parça ızgara et
yoğurt
ekmek yemedm
gece 1portakal 1kivi

Selam kızlar dün giremedim foruma bugünde erken saatte deneme sınavım olduğu için dün erkenden yattım.... Şimdi hemen sonuca ve geçmişe bakıp dönüyorum.....

oleyyyyy oleyyyyy en büyük 6. takım..... :lepi: hihoyyyt

Gözdemcimmmm ve ece çok ama çok tebrik ediyorum sizleri..... Ama ben demiştim bu hafta dereceyi Gözdemden bekliyorum diye yüzümü kara çıkartmayacağını biliyodum....opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım sizlerin sayesinde naber nasılsın nasıl geçti denemen, dün akşam siteye girilmiyordu zaten

bugünkü menümü yazayım arkadaşlar.
uyanınca 1bardak su 6kuru kayısı
kahvaltı
1yumurta
domates salatalık
peynir zeytin
1.5dilim kepekli ekmek
öğle
2kase şehriye çorbası
1parça ızgara et
salata yoğurt
yarım dilim kepekli ekmek
akşam
1kase çorba
haşlanmış pazı
yoğurt
gece
mwyve
1bardak süt

Teşekkür ederim canım sizlerin sayesinde naber nasılsın nasıl geçti denemen, dün akşam siteye girilmiyordu zaten

Denemem güzel geçti fıstığım ya...... umarım esas sınavda çok süper geçer..... Bana gelince ben iyi sayılırım ama şu anda kendimi kötü hissediyorum akapunktur doktorum yoğun israrları üzerine bugün yine serbest gün yaptım.... Sürekli kilo veriyorsun ama hiç kendine ödül vermiyorsun ömür boyu böyle yaşayamazsın diye çok kızıyor bana kendileri.... Ama bişeyleri menüden farkli yiyincede kendimi kötü hissediyorum işte....

Ama seni çok tebrik ediyorum canım benim...... Ayrıca sana çok ama çok güveniyorum Gözdemcim incecik olacaksın bana eminim..... Ama yeterki arasıra piskopata bağlama yeter..... Öyle durumlarda bile kendini motive edecek başka uğraşılar yarat bitanem benim....opuyorumnanaktan

Kpss de senden canavar gibi bir puan bekliyorum sinemciğim, inşallah canım inşallah inan bunu öyle çok istiyorum ki seneye yaza 60 kg olarak girmeyi CADIARZU

Menün güzel ablacığım akşam yemeğini 7 den önce yemeye çalışmalısın, 7 den sonra ağzımıza pek bir şey atmayalım meyve çayları ve süt tarzında şeyler hariç vereliniortak

Kpss de senden canavar gibi bir puan bekliyorum sinemciğim, inşallah canım inşallah inan bunu öyle çok istiyorum ki seneye yaza 60 kg olarak girmeyi CADIARZU

İnşallah canım benim... Bu arada 60 kg olacağına sonuna kadar inanıyorum fıstığım, Gözdemin başaramayacağı hiçbişey yok.... En azından benim tanıdığım gözdem'in yeterki istesin...

İnşallah canım benim... Bu arada 60 kg olacağına sonuna kadar inanıyorum fıstığım, Gözdemin başaramayacağı hiçbişey yok.... En azından benim tanıdığım gözdem'in yeterki istesin...

İnşallah sinemim inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…