Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah bu izin dönemi iyi gelir sana canım, bazen dinlenmek gerekiyor. Sen bu yoğun ve gergin gunlerini buranın stresi olmadan atlat gel canım

Senin adina cok sevindim canim hayırlı olsun herşey gönlünce olsun
Tesekkur ederim canım
Kızlarrr günaydınnnnn
Günaydın canım ❤
Günaydınnnnn hayırlı sabahlar kahvaltımı bile yaptım nirdesinizzzz
Günaydın canım ❤
Günaydın güzellikler
Günaydın canım ❤
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın sebnemcim
Kızlar yine son düzlüğe geldik tartıda durumlar nasıl ☺
Tartılamadım canım bugün yarın görecepiz :)
İki hafta hem işlerini bitir hem az listeden uzak kal sana iyi gelecek sonra yine gelirsin canım
İzindeykende aksamları menü paylasmaya devam et canım
Kuzum ben duygusal yiyici dediklerindenim, dibe battığım stresli olduğum dönemler tek düşündüğüm beni mutlu eden şey maalesef yemek
Şeker bile cazip geldi var sen düşün
Duygusal aclıkla ilgili videolar var aslında onlara mı baksan canım youtubede gecen gördüm izledim bir iki tane
Günaydın canım ❤
günaydın herkese , spor yapıldı kahvaltımı yaptım , şimdi yeşil çayımla geçmişe uçuyorummm
Günaydın canım ❤

Iyiyim canim yeniden listeye girdim :))
Sen ne zaman döneceksin aramıza özledik
oleyyy coks evındım ben ıstıyorum ama o kadar duzensız beslenıyorumkı saatım duzenım yok saglıklı bulursam yıyıorum yada herseyden az yıyıyorum hergun baska kafadayım :):9

oleyyy coks evındım ben ıstıyorum ama o kadar duzensız beslenıyorumkı saatım duzenım yok saglıklı bulursam yıyıorum yada herseyden az yıyıyorum hergun baska kafadayım :):9
Bu ara bende öyle besleniyorum canım ama listede olunca daha dikkatliyim
Ama insallah haftaya daha düzenli menüler ve Spora baslayacagım

Ben hala miskin miskin yatıyorum. Karnım da çok acıktı.
Ayy ben de dün öyle oldum çok yorgundum hatta koltukta uyumuşum. Sonra geceye kadar iş yaptım
Ne diyorlardı önce kendini sev
Saçımı kestirmeye gidiyorum, biraz da ben ❤
Ben kına yaptım bekliyorum. Yaa hiç kendime bakmıyorum nolcak benim bu halim. Salı günü 29 Ekim törenine gidiyoruz, bir baktım pala bıyık olmuşum. Benim gözüm de iyi görmüyo ya hiç farkında değilimcımbızla çok gözüme batanları alıp hayatıma devam ettim

Kuzum ben duygusal yiyici dediklerindenim, dibe battığım stresli olduğum dönemler tek düşündüğüm beni mutlu eden şey maalesef yemek
Şeker bile cazip geldi var sen düşün
Hangimiz değiliz ki

Bu arada rakibiz ama sana sataşıcak halim vs yüzüm yok bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…