Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar şişkinlik ve ödemi olanlar için bir içecek tarifi yazayım. Takip ettiğim birinin tarifi, 1 kırmızı elmeyi küp şeklinde doğrayıp tencereye koyun. Üzerine 8 bardak su ve 1 çubuk tarçın atın. 12 dakika kaynatın. Gün boyu yavaş yavaş içilecek. Bunun yanı sıra 1-1.5 lt su da tüketmeye çalışacaksınız. Üst üste 4-5 gün yapılabilirmis. Asıl faydası ödem atmak olsa da tatlı krizi engelleme ve zayıflamaya yardımcı olma özelliği de varmış. Belki yarın için işinize yarar.

Denedim canım hiç sevmedim geçen yıl benim favori detoksum dukan birası

Peynirli salata ve yoğurt olabilir

Ben yarın izne ayrılmaya kesin karar verdim, cidden çok stresli günler geçiriyorum ve diyet de işin içine girince daha gergin agresif olmaya başladım.
Liste stresiden kaynaklı bu durum, onun sorumluluğu bu dönemde iyi olmadı maalesef.
Gönlüm 65 i görüp izne ayrılmaktı sonra yeniden hedefi düşürüp devam etmekti ama iki hafta kafamı toplamak istiyorum.
Bu arada menü paylaşmam lazım artık, izinde olucam diye güvenmek istemiyorum izne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…