Olsun gec olsun guc olmasinZipzipinda dedigi gibi kimler geldi kimler gecti
Bi ben kazik caktim buraya hala mezun olamadim
Evet dogru diyosun canim
Bi cok kiside boyle dusunuyor hatta yasitlarim bile ilerde yaptiririz kafasinda ama ben gercekten itici buluyorum mesela burun estetigi de oyle haa findik burunlu muyum degil ama simdi herkesin burnu ayni kaslar ayni dudaklar ayni
Yani oyle olacagina dogal ama varsin guzel olmasinlar daha samimi gelir:))
Ben de çok severdim. Hakan Peker hayranıydım.hahahjjcocuklugumun en sevdigim sarkisidir
Bende onu okudum sonra dedim ne dertler var
Yani en fazla mimiklerin olmazgulemezsin
Ben meme küçültme operasyonu düşünüyorum canım, zayıflama sürecim bitince görüşeceğim doktorla.Abartısından bende nefret ediyorum cnm ama yüz dolgusu vs düşünebilirim ileride ya da kök hücre tedavisi çıkmış, daha sağlıklı ve genç görünüm sağlıyormuş.
Ben o koca dudakları ve kipirdamayan kaşları hiç sevmiyorum.Bilmiyorum bana cok yapma geliyor
Yani yas ilerledikce yuz kirisir vs e bunlar guzel seyler bence yasanmisligin izleri neden onlri kapatmaya ihtiyac duyalim ki
Tekrar hoşgeldin diyelim o zaman sana. Ben 35 yaşında tek çocuk annesiyim. Çalışıyorum. Nisandan beri burdayım. Yavaş yol alanlardanim.Kendimi tanitayim tanimayanlara.
Oncelikle herkese selamlar
27 yasinda 2 cocuk annesiyim. Calismiyorum. Buranin eskilerindenim. Bazi sorunlardan sonra yarismayi birakmak zorunda kaldim. Simdi geri dondum. Insallah bu sefer zayiflayip mezun olduktan sonra giderim
Hic konusmadim onunla canim. Yarin konusurm. Fotograflardan sanki zayiflamis gibi gordum ama pek bi bilgim yok
Hic konusmadim onunla canim. Yarin konusurm. Fotograflardan sanki zayiflamis gibi gordum ama pek bi bilgim yok
HosbuldumTekrar hoşgeldin diyelim o zaman sana. Ben 35 yaşında tek çocuk annesiyim. Çalışıyorum. Nisandan beri burdayım. Yavaş yol alanlardanim.
Aa hadi bakalım insallah zayıflamıstır temmuzda iyi gidiyorum demiştiHic konusmadim onunla canim. Yarin konusurm. Fotograflardan sanki zayiflamis gibi gordum ama pek bi bilgim yok
Cook gecmis olsun canım Allah kolaylık versin eşlerin hastalanması daha zorKocam hasta oldu kendimi nerden atsam
Benim dukan birama laf yokDukan birasindan kötü olamaz bence
Abbowwww durum vahim normalken çekilmiyorlar şimdi hiç çekilmezlerKocam hasta oldu kendimi nerden atsam
Banada cok iyi geliyor aksam içmeyi düşünüyorumBenim dukan birama laf yok
Sende hoş geldin aramıza canımEvet oyle olmus dun listeye baktim. Yeni arkadaslar gelmis
Sodam yokBanada cok iyi geliyor aksam içmeyi düşünüyorum
Kalabalık ediyorsak biz gidelim 15. TakımaOlsun canım yeniden vereceksin
Kimler geldi kimler gecti bu sürecte canım eskilerden cok kimse kalmadı ama takım olarak kalabalıgız artık :))
Göndereyim sana canım olmadı haftaya yaparsınSodam yok
Neden 15Kalabalık ediyorsak biz gidelim 15. Takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?