Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben meme küçültme operasyonu düşünüyorum canım, zayıflama sürecim bitince görüşeceğim doktorla.
Sakın yapma o hatayı ya özellikle görüntü açısındansa hiç yapma sağlık açısındansa tmm çok dikiş oluyor gögüs ucunu bile kesiyorlar

Sakın yapma o hatayı ya özellikle görüntü açısındansa hiç yapma sağlık açısındansa tmm çok dikiş oluyor gögüs ucunu bile kesiyorlar
Fiziksel olarak çok sıkıntı veriyor canım bana. Oldum olası büyüktü, emzirirken iyice büyüdü ama şimdi içi boşaldı. Göğüs altlarim tahriş oluyor. Toparlatmam lazım, tek derdim görüntü değil yani.

Bu ara bende öyle besleniyorum canım ama listede olunca daha dikkatliyim
Ama insallah haftaya daha düzenli menüler ve Spora baslayacagım
Ohh jyi canim basla basla ben evde olmadigim icin ayri yemek yapamiyorum malesef yetismiyor oglumuda cok ozledigimden inan mutfakta cok vakit gecirmekte istemiyorum boyle arada derede yasiyorun

Ohh jyi canim basla basla ben evde olmadigim icin ayri yemek yapamiyorum malesef yetismiyor oglumuda cok ozledigimden inan mutfakta cok vakit gecirmekte istemiyorum boyle arada derede yasiyorun
Tabi calısınca cok zor canım, en güzelini yapıyorsun vaktini oglunla doya doya gecir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…