Tamam canım. Bu arada dükkan işi bitince de yaz olur mu.Tamam canım belki yanınada gidebilirim dükkan etksii ortadan kalkınca haber veririm mutlaka
Bende uzun zamandır araştırıyorum cnm ama çokta korkuyorum. İnstada takip ettiğim doktorlar var ve sonuçlar çok güzel ama emin olamıyorumBen meme küçültme operasyonu düşünüyorum canım, zayıflama sürecim bitince görüşeceğim doktorla.
Çok geçmiş olsun cnm, inşallah ciddi bişey yokturKocam hasta oldu kendimi nerden atsam
Tamam canım haber veririm mutlakaTamam canım. Bu arada dükkan işi bitince de yaz olur mu.
Cnm yara olayını eşime sormuştum, bünye ile alakalı herkeste aynı olmaz ama iz kalır demişti. Gebzede bir komşum önce çok zayıfladı sonrada küçültme yaptırdı. Utanmasam soracağım ama çekiniyorum. Dışarıdan gördüğüm kadarıyla oldukça güzel olmuş.Sakın yapma o hatayı ya özellikle görüntü açısındansa hiç yapma sağlık açısındansa tmm çok dikiş oluyor gögüs ucunu bile kesiyorlar
Hamileyken bir akşam ağır yaşamları izliyorum ve adam hamburgeri bir yiyor...Hayatımda öyle hamburger canım çekmedi ve öyle iştahla yemedim bir dahaİşte iştahsızlıkta güzel değil.. hayatın tadı yemekte
Ben de korkuyorum onlardan ama duruma göre bakacağım artık.Evet komşumuz yaptırdı 10 kilo birinden 10 kilo birinden almışlar ama dikişi çoktu görünce ürperdim görümcemde istiyo yaptırmak ama dikişlerden korkuyo oda gördü
Benimki koca dana oldu ama özlem hep aynı. Alışmış olmanıza sevindim canım.Evet cok sukur teyzesi 15 aylik olduk :) yani ozlem hep var ama daha uyiyim en azindan
Benim eşim kabul ediyor da ben daha doktor araştırmasına girmedim. Sporla biraz toparlanır mi bilmem ama ideal kiloma gelince gideceğim ilk görüşmeye.Bende uzun zamandır araştırıyorum cnm ama çokta korkuyorum. İnstada takip ettiğim doktorlar var ve sonuçlar çok güzel ama emin olamıyorumeşimde saçmalama deyip duruyor gerçi.
Ben de yaptırmak istiyorum biraz bilgi versene deyip sor canım utanma.Cnm yara olayını eşime sormuştum, bünye ile alakalı herkeste aynı olmaz ama iz kalır demişti. Gebzede bir komşum önce çok zayıfladı sonrada küçültme yaptırdı. Utanmasam soracağım ama çekiniyorum. Dışarıdan gördüğüm kadarıyla oldukça güzel olmuş.
Cnm sporla biraz toparlar ama eski haline döneceğini sanmıyorum. Sadece başka çocuk düşünmüyorsan yaptırmanı tavsiye ederim çünkü süt bezleride gidiyor sanırım büyük oranda. Ben 2. Çocuğu düşünmüyorum ama bazen acaba sonrasında ister miyim diye muallaktayım.Benim eşim kabul ediyor da ben daha doktor araştırmasına girmedim. Sporla biraz toparlanır mi bilmem ama ideal kiloma gelince gideceğim ilk görüşmeye.
Denk geldiğimde soracağım cnm, aslında bir kez bizdeyken denk gelmişti zayıflama sürecinden vs konuşmuştuk. Keşke o zaman sorsaymışım.Ben de yaptırmak istiyorum biraz bilgi versene deyip sor canım utanma.
HosbuldummSende hoş geldin aramıza canım
Bende suan onu dusunuyodum
Güzel olur canım yarın baslayalım zamanla artırırızBende suan onu dusunuyodumama cok yuklenemem baslarda 500 le baslasak mi yarin? Ziplamayi bayaga ozledim
Tmm cnm. Kendimi bi deneyeyim birden yuklenip bacaklarimi agritmim 94 kilo az degil sonuctaGüzel olur canım yarın baslayalım zamanla artırırız
Ben de çocuk düşünmüyorum canım o yüzden yaptırayım diyorum. Tamamen toparlanmayacagini biliyorum da bir umut belki biraz daha iyi olur. Hem de zayifladigimda daha çok sarkarsa diye son halini bekliyorum.Cnm sporla biraz toparlar ama eski haline döneceğini sanmıyorum. Sadece başka çocuk düşünmüyorsan yaptırmanı tavsiye ederim çünkü süt bezleride gidiyor sanırım büyük oranda. Ben 2. Çocuğu düşünmüyorum ama bazen acaba sonrasında ister miyim diye muallaktayım.
83 ile izne ayrılmıssın bugün kontrol ettimTmm cnm. Kendimi bi deneyeyim birden yuklenip bacaklarimi agritmim 94 kilo az degil sonucta1 haftaya kalmaz alisirim sonra yarislara baslariz
Amiiin canım aminAllah kurtarsın canımçok geçmiş olsun bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?