Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben meme küçültme operasyonu düşünüyorum canım, zayıflama sürecim bitince görüşeceğim doktorla.
Bende uzun zamandır araştırıyorum cnm ama çokta korkuyorum. İnstada takip ettiğim doktorlar var ve sonuçlar çok güzel ama emin olamıyorum eşimde saçmalama deyip duruyor gerçi.

Sakın yapma o hatayı ya özellikle görüntü açısındansa hiç yapma sağlık açısındansa tmm çok dikiş oluyor gögüs ucunu bile kesiyorlar
Cnm yara olayını eşime sormuştum, bünye ile alakalı herkeste aynı olmaz ama iz kalır demişti. Gebzede bir komşum önce çok zayıfladı sonrada küçültme yaptırdı. Utanmasam soracağım ama çekiniyorum. Dışarıdan gördüğüm kadarıyla oldukça güzel olmuş.

İşte iştahsızlıkta güzel değil.. hayatın tadı yemekte
Hamileyken bir akşam ağır yaşamları izliyorum ve adam hamburgeri bir yiyor...Hayatımda öyle hamburger canım çekmedi ve öyle iştahla yemedim bir daha bende o zaman senin gibi düşünmüştüm.

Bende uzun zamandır araştırıyorum cnm ama çokta korkuyorum. İnstada takip ettiğim doktorlar var ve sonuçlar çok güzel ama emin olamıyorum eşimde saçmalama deyip duruyor gerçi.
Benim eşim kabul ediyor da ben daha doktor araştırmasına girmedim. Sporla biraz toparlanır mi bilmem ama ideal kiloma gelince gideceğim ilk görüşmeye.

Ben de yaptırmak istiyorum biraz bilgi versene deyip sor canım utanma.

Benim eşim kabul ediyor da ben daha doktor araştırmasına girmedim. Sporla biraz toparlanır mi bilmem ama ideal kiloma gelince gideceğim ilk görüşmeye.
Cnm sporla biraz toparlar ama eski haline döneceğini sanmıyorum. Sadece başka çocuk düşünmüyorsan yaptırmanı tavsiye ederim çünkü süt bezleride gidiyor sanırım büyük oranda. Ben 2. Çocuğu düşünmüyorum ama bazen acaba sonrasında ister miyim diye muallaktayım.

Ben de çocuk düşünmüyorum canım o yüzden yaptırayım diyorum. Tamamen toparlanmayacagini biliyorum da bir umut belki biraz daha iyi olur. Hem de zayifladigimda daha çok sarkarsa diye son halini bekliyorum.

Tmm cnm. Kendimi bi deneyeyim birden yuklenip bacaklarimi agritmim 94 kilo az degil sonucta 1 haftaya kalmaz alisirim sonra yarislara baslariz
83 ile izne ayrılmıssın bugün kontrol ettim
Seni de uygun bir hafta listeye alalım canım
Hakkaten basta zorlamasan güzel olur leslie ile mi baslasak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…