- 8 Mart 2019
- 7.746
- 38.724
- 548
- 40
Ben tartıldım ama biraz daha bekleyip yeniden tartılırsam fark eder mi diye düşünüyorum.Bennde şimdi önden bı tartilsam mi yoksa beklesem mi diye düşünüyorum
ben biraz bekliyorum bi yarım saat sabah ilk uyanıp wc ye gidip tartıldığımda bazen bir kaç gr farkediyor eeeee oda önemliBen tartıldım ama biraz daha bekleyip yeniden tartılırsam fark eder mi diye düşünüyorum.
Aynen benim eşte öyle diyo ben böle beğeniyorum napıcam diyo.. ahh kocacım cimri olduğunu bilmesem yicem deYa evet cnm bide öyle bir durum var, istanbulda hele fiyatlar nasıldır kimbilir. 15-20 binden falan açıyordur kapıyı az biraz bilinen doktorlar. KK da grupların birinde kocaelideki bir doktoru övmüşleri, 8 bin tl imiş o zaman. Ciddi ciddi düşünürsem, kenarda 3 kuruş param var, araba alırım, peşinat olur diye beklettiğimyoksa eşim estetik için destek olmaz, zaten ne zaman konusunu açsam gerek yok, saçmalama, ihtiyacın yok... diye söylenip duruyor. En son valla hastasın sen demişti
Cnm Allah inşallah gönlüne göre olanı, hayırlısı ile versin. Sonuçta tedavi masraflı bir durum, bebek sahibi olmakta ama bence dünyanın en büyük lütfu annelik. Oğluma kist nedeniyle hamile kalamazsın denilen bir zamanda hamile kalmıştım ve Allah affetsin öğrendiğimde belli sebeplerden dolayı çok üzülmüştüm. Şimdi ise Allahın sevgili kuluymuşum diye seviniyorum.Ben dış gebelik geçirdim 10 kasımda 2 yıl olacak sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim amaliyat oldum tüpüm alındı sol tüp kapanmış sızıntı var sadece oda normal yolla olmaz dendi direk tüp bebek önerdiler bende istemedim geçen gün Komşum aklıma girdi illa ortak çocuk olsun sonra pişman olursun diyince eşim ve çocuklarda çok istiyor denemek istedim ama hala kararsısım
Günaydın canım.Günaydın sebnemcim
Ne güzel bir eksi tebrik ediyorum
Ne estetiği canım. Ben de hep bakıyorumYa evet cnm bide öyle bir durum var, istanbulda hele fiyatlar nasıldır kimbilir. 15-20 binden falan açıyordur kapıyı az biraz bilinen doktorlar. KK da grupların birinde kocaelideki bir doktoru övmüşleri, 8 bin tl imiş o zaman. Ciddi ciddi düşünürsem, kenarda 3 kuruş param var, araba alırım, peşinat olur diye beklettiğimyoksa eşim estetik için destek olmaz, zaten ne zaman konusunu açsam gerek yok, saçmalama, ihtiyacın yok... diye söylenip duruyor. En son valla hastasın sen demişti
Aynen benim eşte öyle diyo ben böle beğeniyorum napıcam diyo.. ahh kocacım cimri olduğunu bilmesem yicem de
Cnm meme estetiği ve karın germe operasyonu hakkında konuşuyoruz malum anne olunca ister istemez dağılmalar oluyorGünaydın canım.
Evetbu hafta çok koşturdum, işe yaramış. Zaten yeme kısmında sıkıntım yok, böyle yaşamaya alıştım
Ne estetiği canım. Ben de hep bakıyorummedikal estetiklere. Yaşlılık başıma vurdu herhalde amaaa ben kaş bile aldıramadığım için yaptırmam pek mümkün değil, canım çok tatlı
Cnm meme estetiği ve karın germe operasyonu hakkında konuşuyoruz malum anne olunca ister istemez dağılmalar oluyor ☺ Benimde canım çok tatlıdır ama görsellik dışında da sıkıntılarım var maalesef.Çok korkuyorum ameliyat fikrindenaraştırıp araştırıp duruyorum işte...
İnşallah bir gün darısı bizimde başımıza diyeyim o zamanAyy ben de iğne görsem kaçarım
Canım benim burda arkadaşım var hem de komşum. Kadın hep dertlenirdi 47 yaşında,memeleri büyük ve çok sarkmış doğal olarak. Yaza girerken ameliyat oldu. Tabi bir kaç hafta eziyeti var ama çok memnun ve mutlu şu an.
Nilhan merhaba canım. Bir iki defa mesajlarına denk geldim ama fırsat bulup da bir hoş geldin diyemedim. Kusura bakma. Zayıflama çabalarında başarılar dilerim. Takımımıza hoş geldingünaydın hanımlar
geçen hafta97.8
bu cuma 97.4
fark 400 gr
benim bu hafta bol kaçamakli olunca son iki gün ancak bu kadar oldu
Çok geçmiş olsun canım. Dediğim gibi istediğin kiloya gelince ciddi ciddi bı daha düşünürsün ne yapmak istediğini. Allah hayırlı olanı versin inşallah.Ben dış gebelik geçirdim 10 kasımda 2 yıl olacak sağ tüpüm patladı iç kanama geçirdim amaliyat oldum tüpüm alındı sol tüp kapanmış sızıntı var sadece oda normal yolla olmaz dendi direk tüp bebek önerdiler bende istemedim geçen gün Komşum aklıma girdi illa ortak çocuk olsun sonra pişman olursun diyince eşim ve çocuklarda çok istiyor denemek istedim ama hala kararsısım
Güzel dileklerin için çok tşk ederim ablacım Allah razı olsun hepinizdenHeyecanın Erzurum sınırlarını aştı Bursa gözü yaşlı bir biçimde kutlama yapıyor tatlım.Allah yüzünü hep güldürsün. Tüp bebek olursa harika olur olmazsa da canınız sağ olsun oğlun kızın var. Bizim ortak çocuğumuz olmadı olanlara sımsıkı sarıldık. Allah onlara ömür versin diyoruz. Şimdilik kedi hayalim var emeklilikte razı edersem eşimi minnoş minnoş kedi buyutecegim.
Helallll çok güzel canım. Tebrik ederimGeçen Cuma 64,2
Bu cuma 63,1
Fark 1100 gr
Benimkiyle de bikac küçük göğüslüden hayır duası alırımValla öyle yapabilseler keşke cnm, benim basenlerden baya dolgu malzemesi çıkar
Bu da iyidir canım, önemli olan bir yerden başlamak.günaydın hanımlar
geçen hafta97.8
bu cuma 97.4
fark 400 gr
benim bu hafta bol kaçamakli olunca son iki gün ancak bu kadar oldu
Yeterki iste denen olmasın canım dedigim gibi kaçamak yapmamaya çalış biz hepsinin tadını biliyoruz yeri geldi migdemiz agzımıza çıkana kadar yedik yeter artık bence hedefe kilitlenyanına uçucam canım hırslandım bu sene bitmeden bende cikicam şu 9 lu hanelerden tebriklerrr
Karın için söylüyorsan aşırı bir sarkma yok ama göğüs içinse ciddi bir oran bana göre benimkinin sarkması. Randevu aldım iki hafta sonraya. Gidip görüşeceğim en azından.Cnm sarkma belli bir oranın üstünde ise sağlık sorunu kabul edilip, sgk masrafları karşılıyormuş. Diş doktoru olan bir kuzenimde araştırıyor o söylemişti. Tabii ne kadar doğru araştırmak gerek. Bende ağrılardan, meme altı tahrişinden ve uygun iç çamaşırı bulamamaktan dertliyim.
İkimizinde ikinci canımCanım ortak çocuk derken eşinle ikinci evliliğiniz mi?
Anladım cnm hayırlısı olsun.. önceden çocuklarınız varsa ve mutluysanız bence takma kafana.. önemli bir karar.. Allah gönlüne göre versinİkimizinde ikinci canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?