Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

89.8 sonunda 89 gördümeksi 200 90 zincirini kırdım
Tşk ederim kuzum yine tqrtıldım 89.7
Heyecanın Erzurum sınırlarını aştı Bursa gözü yaşlı bir biçimde kutlama yapıyor tatlım. Allah yüzünü hep güldürsün. Tüp bebek olursa harika olur olmazsa da canınız sağ olsun oğlun kızın var. Bizim ortak çocuğumuz olmadı olanlara sımsıkı sarıldık. Allah onlara ömür versin diyoruz. Şimdilik kedi hayalim var emeklilikte razı edersem eşimi minnoş minnoş kedi buyutecegim.

Cnm sarkma belli bir oranın üstünde ise sağlık sorunu kabul edilip, sgk masrafları karşılıyormuş. Diş doktoru olan bir kuzenimde araştırıyor o söylemişti. Tabii ne kadar doğru araştırmak gerek. Bende ağrılardan, meme altı tahrişinden ve uygun iç çamaşırı bulamamaktan dertliyim.

Sağol canım benim. Çarşamba hem odamda hem dersimin olduğu sınıfta çok üşümüştüm özellikle ayaklarım. Ondan ağrıdı galiba. Hemen toparlanirim merak etme canım eltim.
Aman cnm havalara aldanıp yanına hırka falan almayı ihmal etme. Hatta bele sarılan kuşaklar falan var, gerekirse onlarıda kullan. Kadınlar olarak hemen bel ve ayaktan kapıyoruz soğuğu.

Günaydınnnnnn hayırlı saabhlarrrrrrr
Günaydın canım ❤
89.8 sonunda 89 gördümeksi 200 90 zincirini kırdım
Yaa ne güzel 8 li rakamları görmüşsün
Günaydin güzel bayanlar
Günaydın canım ❤
Günaydın hanımlar
Günaydın canım ❤
Günaydın arkadaşlar, güzel eksiler gördüğümüz bir gün olsun inşallah
Günaydın canım ❤
Yakında kacirmazsin canım.
Aynen canım aksamları burda olurum Sohbet zamanında
Günaydın canım cook gecmis olsun uykusuzlugun etkisi ile sabit gelmişssindir,izne ayırıyorum canım
Günaydın sebnemcim
Geçen Cuma 64,2
Bu cuma 63,1
Fark 1100 gr
Ne güzel bir eksi tebrik ediyorum
günaydın hanımlar
geçen hafta97.8
bu cuma 97.4
fark 400 gr
benim bu hafta bol kaçamakli olunca son iki gün ancak bu kadar oldu
Yinede eksi ile gelmen güzel ama haftaya kacamak olmasın listeye gireceksin

Canım ortak çocuk derken eşinle ikinci evliliğiniz mi?

Ya tartılmaya korkuyorum.. haftanın 2 günü hastanedeydik.. hastanede dopru dürüst bişi de yemedim ama eve bi geldim 1 kilo artı.. 2 gündür çorba yoğurt şeklinde besleniyorum bakalım şimdi tartılıcam..

4 kilo mu aldın anlamadım

Ufak operasyon en az 5 bin
Ya evet cnm bide öyle bir durum var, istanbulda hele fiyatlar nasıldır kimbilir. 15-20 binden falan açıyordur kapıyı az biraz bilinen doktorlar. KK da grupların birinde kocaelideki bir doktoru övmüşleri, 8 bin tl imiş o zaman. Ciddi ciddi düşünürsem, kenarda 3 kuruş param var, araba alırım, peşinat olur diye beklettiğim yoksa eşim estetik için destek olmaz, zaten ne zaman konusunu açsam gerek yok, saçmalama, ihtiyacın yok... diye söylenip duruyor. En son valla hastasın sen demişti

Geçen Cuma 64,2
Bu cuma 63,1
Fark 1100 gr
Tebrik ederim canım
günaydın hanımlar
geçen hafta97.8
bu cuma 97.4
fark 400 gr
benim bu hafta bol kaçamakli olunca son iki gün ancak bu kadar oldu
Tebrik ederim canım
Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…