Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim canım güzel eksi
İki hafta oldu takıma geleli canım deneme süren doldu ama biraz daha katılım bekliyorum seni haftaya listeye ekleyelim olur mu
Ben sanırım listeye girmekten vazgeçtim, yine uzaktan takip ederim sizleri, katilim sağlayamadım gruba, ki tahmin ediyodum böyle olacağımı, herşey için teşekkür ederim kaptanım ve grup arkadaşlarım

Aralıklı oruç gibi aslında. Öğlen akşam yeniyor.

Başladım inşallah mübarek günde niyet ettim başlamaya değil bitirmeye.
Manevi yönden de şifa olur inşallah
Bir yerden başlaman, kendine iyi geleceğine inandığın şeyi bulman çok güzel bir haber Bonus
Her zaman desteğim

Saol canım evet istiyorum
Tamam canım ekliyorum hadi hayırlı olsun
Ben sanırım listeye girmekten vazgeçtim, yine uzaktan takip ederim sizleri, katilim sağlayamadım gruba, ki tahmin ediyodum böyle olacağımı, herşey için teşekkür ederim kaptanım ve grup arkadaşlarım
Aaa nereye gidiyorsun canım arada sohbete katıl iyide gidiyorsun uzaktan izleme canım

Canım son zamanlarda çok yoğunum, izne ayrıldım bugün. 6 kilo gidebildi sadece.
Sende başlıyorsun artık değil mi
Süpersin canım guzel gitmiş
İznemi ayrıldın ama burdasın sonuçta devam ediyorsun aman sakın benim gibi yapma emeklerime yazık ettim bebeğim minicikken başladım biran önce kilo vermek için şimdi düşündükçe kendime çok kızıyorum
Pazartesi başlayacağım inşallah

Yapmam inşaallah canım, daha öncede izin dönemlerim oldu başka takım da, öyle böyle verdim kilo
Hadi bakalım beraber veririz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…