Offf benim bile canım çekti. Bu saatte nereden aklına na gelmiş, sizin yokluğunuzu mu fırsat bilmiş.Ya bide az once eve girdik babam firinda tavuk patates yapmis nasil guzel kokuyo
Nerdeyse aglicaktim sonra dedim napalim artik yarin yerim
Yok yeriz birlikte sıkıntı olmaz canım da işte ne getircem nereye koyacagım derken ugrasmıyorumAma senin sucun degil ki canim tek basina olsan yaninda ara ogun vs gotur dicem ama akraba vs olunca mecbur birlikte yemek zorunda kalıyorsun
Yazdım canım yediklerimiHosgeldin ablacim:))
Hadi bakalim
Ay aşkımcım çocukların geçen Çarşamba yazılıları başladı. Taaa haftaya Pazartesi’ye kadar yazılı var. Ödevler, yazılılar, bir de proje ödevleri. Şiştim şiştim. Zaten herkes evdeyken oturmaca yok. Bir de 21:00’da tekrar mutfak, beslenmeleri pişirdim. Çıktım formaları ütülüyorum, benim tansiyon yerlere indi maalesef. Hep yaşlılıktan bunlarİyi aksamlar hosgeldim sebnemcim
Cook yorma kendini bu kadar gecmis olsun
Su proje ödevlerinide neden veriyorlar anlamıyorum iyiki bizim döneme denk gelmedi de yoksa yardım edecek kimsede yoktu nasıl yapardım bilmiyorum :)))Yazdım canım yediklerimi
Ay aşkımcım çocukların geçen Çarşamba yazılıları başladı. Taaa haftaya Pazartesi’ye kadar yazılı var. Ödevler, yazılılar, bir de proje ödevleri. Şiştim şiştim. Zaten herkes evdeyken oturmaca yok. Bir de 21:00’da tekrar mutfak, beslenmeleri pişirdim. Çıktım formaları ütülüyorum, benim tansiyon yerlere indi maalesef. Hep yaşlılıktan bunlar
Hep gençlikten bunlarSu proje ödevlerinide neden veriyorlar anlamıyorum iyiki bizim döneme denk gelmedi de yoksa yardım edecek kimsede yoktu nasıl yapardım bilmiyorum :)))
Cook yorulmussun yarın sabah cocukları okula gönderince güzelce dinlenirsin artık
Ama daha cok gencsin öyle deme
Kolay gelsin diyorum o zaman simdidenHep gençlikten bunlaryarın da sabahtan market yapıcam. Okul çıkışında da iki sınıf öğretmeni ayrı ayrı veli toplantısına çağırdı artık salı dinlenirim
İşte bu helal sana
Walla bide evde pisirmemis gitmis odun firininda pisirmis kapidan girdim kokusu mahvetti beniOfff benim bile canım çekti. Bu saatte nereden aklına na gelmiş, sizin yokluğunuzu mu fırsat bilmiş.
Kesinlikle o kadar urun icinde kacamaksiz Walla bravoYok yeriz birlikte sıkıntı olmaz canım da işte ne getircem nereye koyacagım derken ugrasmıyorum
Ama en azından kacamak yapmıyorum buda büyük basarı benim için
Benim ortaokul doneminde kendi proje odevim yetmez gibi benden 2 yas kucuk kardesimin proje odevini de yapiyodumSu proje ödevlerinide neden veriyorlar anlamıyorum iyiki bizim döneme denk gelmedi de yoksa yardım edecek kimsede yoktu nasıl yapardım bilmiyorum :)))
Cook yorulmussun yarın sabah cocukları okula gönderince güzelce dinlenirsin artık
Ama daha cok gencsin öyle deme
Kendi yapsaydı yaBenim ortaokul doneminde kendi proje odevim yetmez gibi benden 2 yas kucuk kardesimin proje odevini de yapiyodumhayir bide begenmiyodu
Cok tembeldi cookKendi yapsaydı ya
Kimin izinden gidiyor acabaBenim ortaokul doneminde kendi proje odevim yetmez gibi benden 2 yas kucuk kardesimin proje odevini de yapiyodumhayir bide begenmiyodu
Keske ben onun izinden gitseymisimKimin izinden gidiyor acaba
Daha uzun kalacaklardi sanki az daha kalsalardi keske yine gelirler insaallah Allah kavustursun canimAnnemle babam sabah gidiyorlartuğçe çok ağladı ancak uyuya bildi herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun hoşçakalın
Teşekkür ediyor ve minnoşkom ile geceye devam ediyorumKolay gelsin diyorum o zaman simdiden
Beni de hiç unutmazmis kaptanicem cansin cannn❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?