Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya bide az once eve girdik babam firinda tavuk patates yapmis nasil guzel kokuyo
Nerdeyse aglicaktim sonra dedim napalim artik yarin yerim
Offf benim bile canım çekti. Bu saatte nereden aklına na gelmiş, sizin yokluğunuzu mu fırsat bilmiş.

Ama senin sucun degil ki canim tek basina olsan yaninda ara ogun vs gotur dicem ama akraba vs olunca mecbur birlikte yemek zorunda kalıyorsun
Yok yeriz birlikte sıkıntı olmaz canım da işte ne getircem nereye koyacagım derken ugrasmıyorum
Ama en azından kacamak yapmıyorum buda büyük basarı benim için

Hosgeldin ablacim:))
Hadi bakalim
Yazdım canım yediklerimi
İyi aksamlar hosgeldim sebnemcim
Cook yorma kendini bu kadar gecmis olsun
Ay aşkımcım çocukların geçen Çarşamba yazılıları başladı. Taaa haftaya Pazartesi’ye kadar yazılı var. Ödevler, yazılılar, bir de proje ödevleri. Şiştim şiştim. Zaten herkes evdeyken oturmaca yok. Bir de 21:00’da tekrar mutfak, beslenmeleri pişirdim. Çıktım formaları ütülüyorum, benim tansiyon yerlere indi maalesef. Hep yaşlılıktan bunlar

Su proje ödevlerinide neden veriyorlar anlamıyorum iyiki bizim döneme denk gelmedi de yoksa yardım edecek kimsede yoktu nasıl yapardım bilmiyorum :)))
Cook yorulmussun yarın sabah cocukları okula gönderince güzelce dinlenirsin artık
Ama daha cok gencsin öyle deme

Hep gençlikten bunlaryarın da sabahtan market yapıcam. Okul çıkışında da iki sınıf öğretmeni ayrı ayrı veli toplantısına çağırdıartık salı dinlenirim

İşte bu helal sana
sagol canim
Offf benim bile canım çekti. Bu saatte nereden aklına na gelmiş, sizin yokluğunuzu mu fırsat bilmiş.
Walla bide evde pisirmemis gitmis odun firininda pisirmis kapidan girdim kokusu mahvetti beni
Ayda yilda bi yemek yapma aski gelir yaptigi yemekte ya guvec atar odun firinina ya etli-tavuklu patates bu gece cok kotu sinaniyorum
Yarin cocuklarin beslenmesi icin borekte yapti annem tam oldu
Nere gideyim ben

Benim ortaokul doneminde kendi proje odevim yetmez gibi benden 2 yas kucuk kardesimin proje odevini de yapiyodum hayir bide begenmiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…