Sitede sıkıntı var bugün abla,Alintilarim çıkmadı
Elli sayfadan fazla birikmiş geriye dönemem ki...
İyi geceler kızlar
Merhaba hoşbuldum :)Alintilarim çıkmadı
Elli sayfadan fazla birikmiş geriye dönemem ki...
İyi geceler kızlar
Ankara' dan bir öğretmenim gelmişti. Meryem sanırım meryangel etikette de bulamadım. Hoş geldin diyeyim
Kaçamağa girer senin gibi tatlı birini yemek.
Ayyyyy çok tşk ederimmmmmKaçamağa girer senin gibi tatlı birini yemek.
geldiiiiimHadi kacamak olmadan bekliyorum
İnsallah canim:)Teşekkür ederim canımyok ya ben gitmem bir yere.
Bu arada 8 kilom kaldı hedefe acaba yeni yıla girişte mezun olur muyum ki.
bi daha almayin benceAllahtan evdekiler bittide huzura erdim cnm.
Hosgeldin nasıl gectigeldiiiiim
3-5 kabak cekirdegiyle atlattimHosgeldin nasıl gecti
İyi bakalım cezadan kurtuldun3-5 kabak cekirdegiyle atlattimev baklavasi vardi cayin yaninda halbuki bak ona gore
Ya bide az once eve girdik babam firinda tavuk patates yapmis nasil guzel kokuyoİyi bakalım cezadan kurtuldun
Saat cok gec olmasa ye derdim ama artık öğlen yersin canımYa bide az once eve girdik babam firinda tavuk patates yapmis nasil guzel kokuyo
Nerdeyse aglicaktim sonra dedim napalim artik yarin yerim
Oyle yapicaz mecburSaat cok gec olmasa ye derdim ama artık öğlen yersin canım
Zor gidiyor öğlen 2 gibi öğle yemegi yiyoruz aksam birsey yememege calsıyorım bazen, köfte yada lahmacun yediğim oluyor,Oyle yapicaz mecbur
Ee senin diyet nasil gidiyo rakibem
kahvalti da yapmiyosun sanirim :/Zor gidiyor öğlen 2 gibi öğle yemegi yiyoruz aksam birsey yememege calsıyorım bazen, köfte yada lahmacun yediğim oluyor,
Evden yemek getirme sansım cok yok ama az kaldı sonrasında daha düzenli olacak insallah
Spor yapamıyorum 3-12 arası sürekli ayaktayım.işte :)))
Kahvaltıyı bazen yapıyorum bazen yapmıyorum canım, dogru olmadıgını biliyorum zaten o yüzden menü yazmıyorumkahvalti da yapmiyosun sanirim :/
Neyse canim az kaldi yakinda duzene girersinen azindan disardan da olsa diyete uygun secim yapman cok guzel
Ama senin sucun degil ki canim tek basina olsan yaninda ara ogun vs gotur dicem ama akraba vs olunca mecbur birlikte yemek zorunda kalıyorsunKahvaltıyı bazen yapıyorum bazen yapmıyorum canım, dogru olmadıgını biliyorum zaten o yüzden menü yazmıyorum
Hosgeldin ablacim:))Hanımlar iyi akşamlar. Geldim sonunda yeni oturdum. Yorgunluktan başım tuttu accık. Biraz dinleneyim, iki günlük menümü yazacağım
İyi aksamlar hosgeldim sebnemcimHanımlar iyi akşamlar. Geldim sonunda yeni oturdum. Yorgunluktan başım tuttu accık. Biraz dinleneyim, iki günlük menümü yazacağım
İşte bu helal sana3-5 kabak cekirdegiyle atlattimev baklavasi vardi cayin yaninda halbuki bak ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?