• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese merhaba :) Kİlo verenleri tebrik ediyorum. Alanlarda bence haftasonu nedeniyle bir artı oluşmuş olabilir. Umarım haftaiçi gidecektir. Ben de grup da ilk kilo bildirimimi yapayım. Bugünden itibaren de menülerimi yazarım artık.

Cuma: 73
Bugün: 72.8
Cumaya daha çok gider canım tebrik ederim

Herkese merhaba :) Kİlo verenleri tebrik ediyorum. Alanlarda bence haftasonu nedeniyle bir artı oluşmuş olabilir. Umarım haftaiçi gidecektir. Ben de grup da ilk kilo bildirimimi yapayım. Bugünden itibaren de menülerimi yazarım artık.

Harikasin canım. Ne güzel sonuç -500 tebrik ederim seni. :nazar: Devlet okulunda mi çalışıyorsun? Ben de öğretmenim. Üç yilim kaldı emekliliğe.

Harikasin canım. Ne güzel sonuç -500 tebrik ederim seni. :nazar: Devlet okulunda mi çalışıyorsun? Ben de öğretmenim. Üç yilim kaldı emekliliğe.
Yok canım ben devlette değilim. Daha doğrusu şu anda hiç bir yer değilim :) Evde çocuk bakıyorum. Çocuk dan önce özel bir kolejdeydi. Sen devlette misin?

Umarım canım. Haftasonu dikkat edemedim zaten çok normal böyle olması.
İlk zamanlar çok kilo verirsin canım kaçamak yaparsan başlayamazsın başa dönersin biz o kaçamakların tadını biliyoruz o yüzden bu haldeyiz tartıdaki eksinin tadı hiç bir yiyecekte yok inan bana

Takımın pasif elemanı olarak bende seni tebrik ederim kuzum :sampiyon::KK68::KK68:14. Takım kapandımı :KK43:
2-3 hafta oldu canım kapandı takım ordakilerde 12 ye gecti

Tebrik ederim canım güzel eksi dikkat edince daha da güzel eksiler gelecek
Tunaydin kızlar sabitim ben
Tunaydınn canım sabit olmanda güzel cumaya eksiler gelecek 😍

Torun sevgisi bir başka oluyor akşam Tuğçe agladı annem agladı babamın gözleri doldu hiç dayanamıyorlar tuğçeye annem şimdiden tuğçeye çeyiz almaya başlamış ben ölmeden ihtiyaçlarını alayım ablama demiş bu aldıklarım tuğçenin ben ölürsem ona vereceksiniz babamın erzincanda evi arabası var diyoki demi dede evle araba benim :KK70: babamda evet hepsi senin diyo seviniyo garibim
Allah uzun ömür versin canım hepsine. Ne güzel düşünüyorlar yavrunu. Benim taş gibi görünen babam da torunlara hiç kıyamıyor. Oğlum bebekken kabız olmuştu, kış günü çorapsız terlik siz eczeneye koşup ilaç bulmuştu hiç unutmam 😂😂

Yok canım ben devlette değilim. Daha doğrusu şu anda hiç bir yer değilim :) Evde çocuk bakıyorum. Çocuk dan önce özel bir kolejdeydi. Sen devlette misin?
Çocuklarımıza bakacak güçlü annelere de çok ihtiyacımız var. Altın bileziğin kolunda olsun ihtiyacın olduğunda kullanırsın canım. Ben devlet okulunda yım.Edebiyat branşım.

İlk zamanlar çok kilo verirsin canım kaçamak yaparsan başlayamazsın başa dönersin biz o kaçamakların tadını biliyoruz o yüzden bu haldeyiz tartıdaki eksinin tadı hiç bir yiyecekte yok inan bana
Kesinlikle öyle. Ama zaten diyete yeni başlamadım uzunsüredir güya diyet yapıyorum ama dediğin gibi sürekli kaçamak. Hal böyle olunca hiç bir değişiklik olmadı.

Tebrik ederim canım güzel eksi dikkat edince daha da güzel eksiler gelecek
Umarım öyle olur :KK36:
Çocuklarımıza bakacak güçlü annelere de çok ihtiyacımız var. Altın bileziğin kolunda olsun ihtiyacın olduğunda kullanırsın canım. Ben devlet okulunda yım.Edebiyat branşım.
Ben çocuğumu kendim büyütmek istedim. Nasıl olsa iş hayatına döneceğim. Ama onun o büyüme zamanlarını kaçırmak istemedim. Şu anda 3 yaşında. Önümüzdeki sene bende o da okula başlayacağız artık.

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Güzel eksi canım tebrik ederim 😍

Günaydın sebnemcim 😍

Belki tartıdan kaynaklı bir artıdır

Aynı benim babam cok benziyor özellikleri

Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤

Süpersin abla insallah yeniden mezun olacaksın 😊

Günaydın canım cuma kac kiloydun bakamadım

Günaydın canım ❤
Teşekkür ederim canım insallah devam gelecek ❤️