• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar 4 ekim menüsü;

Mahallede elektrikler olmayınca mecburen kahvaltıyı dışarıda yapmak durumunda kaldık.(ocağım elektrikli)

12:30 serpme kahvaltı; 2 kk gözleme, 1/2 dilim sigara böreği, 4 çok ince dilim salam, 2 küçük sosis parçası, 1,5 dilim ekmek + kaymak bal veya çok az nutella, bol peynir çeşitleri ve kaşar peyniri, 3 şekersiz çay, 2 çatal yumurta beyazı,5-6 dilim patates kızartması

18:00 1 kase şehriye çorbası, 3 küçük köfte, 3 yk yoğurt, bol salata

19:30 3/4 elma

24:00 1 mandalina+ 1/2 armut

1 fincan kiraz saplı form çayı

3 lt su
2164 adım atıldı.
Leslie 3 mile with twiste başladım. 2 milede dizim yüzünden bıraktım.
afiyet olsun canım yürüyüş biraz daha olsa süper olur :)
1kasım : sabah bir yumurtu peynir sut
öğle bulgur pilavi bır köfte bir diluim ekmek
akşam : et sote bir dilim ekmek bi kase yoğurt
su 3,5 litre spor 12544 adım 10 dk göbek hareketi
2 kasım :sabah : domates maydanoz peynir sucuklu yumurta çay
öğle: muz
akşam : bi kase mercimek çorbası bir dilim ekmek
arada 3 tane kestane bi tane çay
5 saat ev temizliği
10dk göbek hareketleri

3 kasım : sabah : 5 tane patates kızartması peynir zeytin maydanoz 2 dilim ekmek
öğle : muz yoğurt
akşam: tavuk sote bir dilim ekmek
6000 adım 15dk leslie
sular 3,5 litre
Cok güzel maşallah 🤗

Öğleden beri şarjım bitik duruyorum ayfonlu evlere saydırarak.
Hacamat oldum ve baya rahatsızlandım annemde durdum yeni geldim eve.
Bildirimde yapamadım.

Cuma 108.1

Pazartesi 107.3 Zipzip- Zipzip-
Şifa olsun Bonus 💜
Eksi de süper 👍
Benimde saat 3 den beri başımın sol arka tarafı ağrıyordu 3.30 dan beri yatıyordum kalktım geçmemiş annem tansiyonuma baktı 9.6 düşmüş şimdi daha iyiyim hiç açıkmadım gidim yemek yiyim geliyorum :KK25:
Geçmiş olsun canım, ben ağladığım zaman hemen başım tutar
Negocum eşin kalktı mı ayağa...iyice mi biraz daha
Çok şükür abla ikisi de iyi artık 😊 sen nasılsın?

Evet ölçüyo ama karar veremedim birazda pahalı geldi
Pahalıysa boş ver . Sağlıklı beslenirsen spor da yaparsan yağdan gidiyor bunu tartidan görmeye çok da lüzum yok kuzum ya...incel gitsin. Olsa iyi olur da şimdi daha başka öncelikli ihtiyaçların vardır.

Cnm aslında günlük 6-7 kmden az yürümüyorum ama oğlum hala tam iyileşmediği için yürüyüşe çıkamıyorum bu ara. Toparlar toparlamaz yine devam edeceğiz ☺
Anladım KuZum insallah bende bugun fazla kaçırdım ama :/

Pahalıysa boş ver . Sağlıklı beslenirsen spor da yaparsan yağdan gidiyor bunu tartidan görmeye çok da lüzum yok kuzum ya...incel gitsin. Olsa iyi olur da şimdi daha başka öncelikli ihtiyaçların vardır.
Bakalım duruma göre alacağım ablacım hangisi olursa farketmez :)

Sözlü ifade ederken Angaralıyım diyor musun:KK36: Orada buna çok özen gösteriyorlar ... Angaralilar öyle diyor.
Eşim Çankırılı.
:)) Yok canım ben çok kullanmıyorum öyle. Ama dediğin gibi çok kullanılır öyle. Bende Kalecikliyim.

Back
X