Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Liste için 2 hafta var canım bu 2 haftada duruma bakarız duruma göre alırız
Diyet öncesi iyi yemissin bundan sonra spor ve diyetle vereceksin,
Karataya mı dönüs yapıyorsun
Yok ya diyetisyen in verdigi liste foss çıktı bana göre çok açıktim ben onda dün karataya tamamiyle uydum bu sabah kahvaltısı hariç ama yarından itibarwn sikica başlarim inşallah

Yok ya diyetisyen in verdigi liste foss çıktı bana göre çok açıktim ben onda dün karataya tamamiyle uydum bu sabah kahvaltısı hariç ama yarından itibarwn sikica başlarim inşallah
Her diyet herkese iyi gelmiyor demek ki canım ama karatayla daha iyi veriyorsun hadi bakalım bu sefer sporda ekledin nasıl etkisi olacak merakla bekliyorum

Her diyet herkese iyi gelmiyor demek ki canım ama karatayla daha iyi veriyorsun hadi bakalım bu sefer sporda ekledin nasıl etkisi olacak merakla bekliyorum
Evet sporun bitmesine 2 ay var bari veridigm diyetle devam edeyim dedim diyetisyene de Karatay demeyeceğim bakalım anlayacak mi

Kızlar cidden bana eşlik edecek biri var mı bu hafta, hatta 21 gün. Hem spor hem şekersiz beslenmede birlikte yol alalım. Taliplerimi bekliyorum, rekabet değil destek odaklı olsun diye düşündüm.

Ben 8.gündeyim beklerim. Sporada başlıycam şimdilik kısa yürüyüşler yapıyorum

Kızlar cidden bana eşlik edecek biri var mı bu hafta, hatta 21 gün. Hem spor hem şekersiz beslenmede birlikte yol alalım. Taliplerimi bekliyorum, rekabet değil destek odaklı olsun diye düşündüm.
Ben zaten uzun zaman oldu şekeri bırakalı uzun dediğim bir ay falan

Bu dönemde yeidigm sadece iki tane gofret falan öyle tatlı da yemedim

Normalde yerimde diyet dolayısıyla 21 güne varım kilolar da yakın hem

Guncelin 63 Muş yeni farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…