Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen cuma 63.2
Bugün 63
Fark -200
Oran % 0.32

Üzgünüm pek iyi değil sonuç.
Tebrik ederim canım
Geçen cuma 89.7 güncel 89 regl gününe rağmen eksi 700 gr Zipzip- kaptanım
Tebrik ederim canım
Çok sagol kuzum şimdiden Aminnn diyorum Rabbim darda olan herkesi feraha çıkarsın inş
Amiiin diyorum bende bugün sıkıntılıyım
Herkes merhaba. Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Kilo bildirimi:
Geçen hafta: 73
Bugün: 72.2
Fark: 800 gram
Tebrik ederim canım
Bende unutmadan yazayım
Gecen cuma 56.5
Bugün 56.1
Fark 0.4
%0.71
Tebrik ederim canım
Nego migren gelmiş kıyamam geçmiş olsun
Sağol bonusum
Hoş geldin aramıza
Burdayım da izne çıktım yeniden başlıyorum pazartesi inşaallah

Meleğim ben de buradayım. Bu özellikleri bilmiyordum tekrardan tanışmak çok güzel. Ablam çok sevindim birlikte olacağız demek bu... hoş geldin bitanem.

Tatlışım merhaba. 50' li rakamları görelim bence de....bu yoğunlukta kendin için de bir şeyler yapmak kendini daha iyi hissettirecektir. Naptınız ev işini vazgeçti mi eşin merkezi bir yere taşınmaktan.
Bi de itiraf edeyim kahveyle şöööyle çikolatalı bi şeyler yemek istiyorum
İçinden geçenlere uyma gene de...5'li rakamlardan sonra ödül olarak kullanırsın bu isteğini.
Ohhhh be nasıl sevindim bu habere. Allah gönlüne göre versin canım. Biz de seni çok seviyoruz. Her zaman aklımda ve dualarimdasin. Böyle bir mesajı hayal etmiştim kaç gündür çok şükür güzel bir günde geldi. Müsait olduğunu zamanlar da çok olsun inşallah. - 700 gr da harika tebrikler kuzum. Sırada @Yonahime Kübracim var. O da güzel haber alır bizi sevindirir kim bilir içimden bir gönül yarası gibi bir şey olduğu geçiyor. Allah başka dert vermesin hepsi çözülür.
Geçen cuma 89.7 güncel 89 regl gününe rağmen eksi 700 gr Zipzip- kaptanım

Ben 8.gündeyim beklerim. Sporada başlıycam şimdilik kısa yürüyüşler yapıyorum
Aaa tebrik ederim canım, ben çok güzel gidiyordum bozdum. İki haftayı tamamlamıştım. Bu sabahtan itibaren başladım. Bı listen falan mı var, nasıl yapıyorsun sen.

Yaa sadece tatlı olsa ben aylarca yaparım, tatlisiz durmak sorun değil. Ama beyaz un patates pirinç vs. Gibi şeyler de yasak olunca biraz zorladı. Okulda yemekhane yemeği yiyorum bunlardan biri mutlaka oluyor, öyle olunca onları da yemiyorum. Dışarda yemeye kalksam bizim burda her yer pideci (küçük bir yerde yaşıyorum), seçenek bulamıyorum zaten lahmacun yüzünden bozuldu 21 günüm. Kendisine karşı koymak çok zor
Senin kilon kaç canım. Birlikte başlıyoruz öyleyse.

Genelde 76.5 geliyordum dün Karatay a başlamaya bagladm bugün 77 geldim bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…